miercuri, 10 noiembrie 2021

 10.11.2021 - 19.11.2021

Trecem la treabă sau ne lăsăm de ea?

Decada aceasta vine, în contextul provocărilor lui unsprezece, pe care luna noiembrie le aduce, să ne facă să trecem la treabă, să ne facă să ne urnim şi să învăţăm să lăsăm lenea din braţe, să învăţăm să amânăm amânarea şi să renunţăm la "fotoliul" comodităţii care, de ceva timp a devenit foarte incomod, numai că noi ne-am obişnuit cu această stare şi am transformat-o în starea noastră ideală către care tindem să revenim de fiecare dată când ceva sau cineva ne scoate din ea.

Este o perioadă care ne arată că suntem într-o oală în care apa fierbe de mult, iar noi suntem broasca ce nu sesizează acest lucru şi care s-a obişnuit cu această situaţie, oricât de nefavorabilă ar fi ea, ba mai mult, o şi percepem ca fiindu-ne favorabilă.

Starea de comoditate nu este una care se regăseşte doar la nivelul acţiunilor fizice, pe care amânăm să le realizăm, ci ea este una care se găseşte, în primul rând, la nivel energetico-spiritual, pentru că ţine foarte mult de convingerile pe care noi le avem, de schimbările de mentalitate pe care evităm să le facem şi de nivelul de conştiinţă către care ne este teamă să ne îndreptăm, aşa că aici este locul în care avem de lucrat cu noi înşine.

Şi, pentru a fi tacâmul complet, mai avem şi provocarea iubirii de Sine, pentru că neiubirea de Sine este cea care stă la baza manifestării tripletei lene-comoditate-amânare, fiind direct răspunzătoare de lipsa noastră de acțiune şi motivaţie.

Aşadar, acestea fiind zise, ce avem de făcut?

În primul rând, pentru a evitarea capcana reîntoarcerii în schemă, după câteva zile de "evadare", primul lucru pe care ar fi bine să îl facem dacă vrem să începem să schimbăm ceva la noi şi să reuşim să materializăm, este să ne schimbăm programul de culcare şi de trezire, în sensul că dacă eram obişnuiţi să ne culcăm şi să ne trezim târziu, atunci pur şi simplu schimbăm acest lucru, luând astfel prin surprindere corpul nostru, pentru că acolo se manifestă consecinţele deciziilor pe care le luăm.

Chiar dacă, în primele seri, nu ne vine să mergem la culcare mai devreme, dacă alegem să practicăm tehnicile energetice cunoscute sau să citim o carte de spiritualitate, energia care vine ne ajută să adormim mai repede. 

În al doilea rând, schimbăm ordinea în care facem anumite operaţiuni, dar şi modul în care le facem pentru că astfel creierul nostru este pus în situaţia de a căuta şi găsi noi soluţii pentru a le rezolva.

În cel de al treilea rând, începem să integrăm, în programul nostru zilnic, mişcare fizică timp de minim treizeci de minute, în forma şi cu mijloacele ce ne fac plăcere.

Şi, dacă facem aceste lucruri timp de patruzeci de zile consecutiv, atunci vom vedea schimbări mari la noi, dar vom vedea, totodată, şi determinare, dorinţă de acţiune, de a face ceva, de a avea un scop şi de a urmări să-l realizăm, dorinţa de a ne preocupa mai mult de noi înşine şi de a renunţa la cât mai multe acţiuni care ne consumă inutil timpul şi energia.

Lista schimbărilor pe care le putem face este lungă, însă este nevoie să le integrăm treptat în viaţa noastră pentru că altfel ne pierdem complet identitatea şi nu mai ştim cine suntem noi.

Este nevoie ca, pe toată această perioadă, să avem compasiune faţă de noi, în sensul să nu forţăm lucrurile şi să evităm să ne adresăm cuvinte dure şi să evităm să avem un sentiment de dispreţ la adresa noastră, pentru că nu ne ajută cu nimic, ba, mai mult, ne blochează să mergem mai departe şi ne demotivează.

Şi, pentru a face lucrurile şi mai plăcute, am putea să luăm toată această aventură a schimbării noastre ca pe un joc în care, în fiecare zi, jucăm câte un nivel şi cu fiecare astfel de nivel câștigăm tot mai multe puncte. Să ne bucurăm de fiecare pas pe care îl facem şi să evităm să desconsiderăm rezultatele pe care le obţinem, indiferent cât de mici ar fi!

Să cerem ajutorul Universului cât de des putem pentru că numai aşa putem accesa "Ajutorul divin", pentru că numai aşa putem avea acces la infinitatea de soluţii pe care Universul le are, pentru că numai aşa ne putem conecta cu liniile temporale ale succesului mutându-ne pe ele şi făcând astfel, din succes, o constantă a vieţii noastre.

Să alegem să ne manifestăm curajul pe care, din păcate, am uitat că îl avem!

Să creăm şi să fim cocreatorii vieţii noastre!  De aceea am venit aici, în viaţa aceasta!

P.S. Fiecare dintre noi este diferit şi, chiar dacă suntem născuţi în aceeaşi zi, evoluăm diferit, iar dacă vrei să afli lucruri despre tine şi despre ceea ce poţi face cu adevărat, te aştept pentru interpretarea mandalei personale. Poţi obţine aici mai multe informaţii.

#manadaledelumina#mandalazilei#evolutiespirituala#denoidepinde#traiestetiviata, #numerologiaKundalini

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu