marți, 5 iulie 2022

 5.07.2022

Fiecare dintre noi este aici, printre altele, să ne vindecăm de acele lucruri pe care nu le-am putut vindeca în alte vieţi şi care, din păcate, au devenit tipare manifeste ce ne coordonează viaţa, dar nu în modul în care am dori noi şi în cel în care am învăţat altă dată.

De aceea, fiecare dintre noi caută, mai mult sau mai puţin, cu mai multă sau mai puţină determinare, soluţii prin care să scape de ceea ce îl blochează.

Astfel, din toate aceste căutări pe care oamenii le-au avut de-a lungul timpului au părut tot felul de tehnici pe care le folosim în ziua de astăzi pentru a ne dezvolta personal şi spiritual, iar pe măsură ce sunt practicate aceste tehnici, ele sunt tot mai îmbunătăţite, iar altele noi apar.

Ideea este că fiecare dintre noi, poate deveni un vindecător, în primul rând pentru sine însuşi/însăşi, pentru ca, mai apoi, să ajungă să vindece şi pe ceilalţi. 

Sunt multe persoane care, în prezent, au în misiunea lor să devină vindecători, să ajute şi pe ceilalţi să se vindece, numai că, de multe ori, din păcate, se pierd în tot felul de detalii şi ajung să se îndepărteze foarte mult de misiunea lor, mai ales dacă au căzut în clasica "capcană" a mentalului şi Ego-ului, ajungând astfel să se auto-saboteze şi considerând că viaţa a fost rea cu ei, că ei au avut ghinion la naştere etc. etc.

Mulţi ajung, din păcate, să creadă că totul a fost o iluzie şi că, de fapt, ei nu sunt capabili să poate vindeca pe cineva şi că, undeva acolo sus, universul a făcut o greşeală dându-le acest dar şi, uneori, chiar cer să renunţe la acest dar, uitând că Universul ştie mai bine decât ei de ce le-a dat acel dar şi ce planuri are cu ei.

În numerologia din spatele mandalelor, vindecarea, reprezentată prin culoarea portocaliu, are în spate cifra opt, iar conform semnificaţiei sale filozofice (care se învaţă la Cursul de Mandale), opt este un număr care îl cuprinde pe Dumnezeu, respectiv este şapte (mentalul, care nu îl cuprinde pe Dumnezeu) + 1 (care este reprezentat de Dumnezeu).

Ideea din spatele frazei de mai sus este că cine are portocaliu pe centrul mandalei are deschiderea şi misiunea de vindecător, indiferent de modalitatea prin care alege să o facă (vindecător este şi doctorul şi asistenţa medicală, dar şi psihologul, dar şi cel care alege să lucreze energetic, dar la fel, vindecare poate să aducă şi o cosmeticiană sau o persoană care se ocupă cu aranjarea părului etc.) numai că, pentru a putea rămâne acolo, în vibraţia aceea de vindecător, are nevoie de conexiunea cu Dumnezeu, Creatorul, Universul, cum vreţi să-i spuneţi, pentru că atunci când îl "pierde" pe Dumnezeu din acel opt din spatele portocaliului, coboară în şapte, în mental, începând să asculte de Ego şi depărtându-se astfel de misiunea sa, pentru că pur şi simplu începe să nu mai asculte de ceea ce Universul îi transmite şi consideră că dialogul permanent pe care îl are cu Ego-ul său este cel mai bun lucru care i se poate întâmpla.

Pe principiul, „Doctore, vindecă-te pe tine însuţi!”, este nevoie să ne vindecăm pe noi înşine, în primul rând restabilind conexiune cu Divinitatea, pentru că acolo este sursa de inspiraţie pentru tot ceea ce avem de făcut, iar odată restabilită această conexiune, misiunea noastră încep să fie tot mai clară. Este nevoie să refacem acel "opt" din punct de vedere energetic, să-l aducem pe Dumnezeu în el şi astfel vom ştii ce avem de făcut, iar odată ce am făcut acest lucru, atunci vom avea capacitatea să îi ajutăm şi pe ceilalţi, să punem în slujba lor toată experienţa noastră pe care am dobândit-o în cadrul propriului proces de vindecare.

Dacă avem curiozitatea să citim diverse biografii, vom vedea că mulţi dintre cei care au devenit vindecători au fost nevoiţi să lucreze, în primul rând cu ei înşişi pentru că numai aşa au dobândit experienţa şi cunoaşterea pe care, ulterior, le-au aplicat şi celorlalţi.

Aşa că, dacă în prezent ne confruntăm cu o provocare în viaţa noastră, de ordin fizic, mental-intelectual sau energetic-spiritual, să căutăm să vedem cum o putem depăşi şi poate, tot acest proces, poate deveni o metodă de vindecare ce poate fi aplicată şi de ceilalţi şi astfel să ne realizăm şi misiunea de vindecători.

Şi, în final, o întrebare "enervantă", dar care, prin repetare, poate deveni un impuls motivaţional: TU CE AI FĂCUT PENTRU TINE ASTĂZI?

Să creăm şi să fim cocreatorii vieţii noastre! De aceea am venit aici, în viaţa aceasta!

P.S. Fiecare dintre noi este diferit şi, chiar dacă suntem născuţi în aceeaşi zi, evoluăm diferit, iar dacă vrei să afli lucruri despre tine şi despre ceea ce poţi face cu adevărat, te aştept pentru interpretarea mandalei personale. Poţi obţine aici mai multe informaţii.

#manadaledelumina#mandalazilei#evolutiespirituala#denoidepinde#traiestetiviata, #numerologiaKundalini

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu