duminică, 17 iulie 2022

 17.07.2022

Movul de pe centrul mandalei de astăzi vine într-o zi cu două provocări interesante, respectiv cea a lunii, pe limitele noastre, care are ca misiune să ne ajute să ne definim limitele pentru a putea ştii cine suntem cu adevărat, ce vrem să facem în viaţa aceasta, cum vrem să ne-o trăim, cum vrem să ne dezvoltăm etc., iar cea de a doua, caracteristică zilei de astăzi este legată de curaj, de cum alegem  să ne trăim viaţa dominaţi de fricile noastre sau reuşind să ne ridicăm deasupra lor.

Amândouă, însă pleacă din acelaşi loc, respectiv din refuzul nostru, conştient sau inconştient, de a ne defini limitele, de a ne defini individualitatea, de a alege să fim noi înşine, nu o trestie care să se aplece într-o parte sau alta după cum bate vântul. Bine, acum o să fină cineva să spună că tocmai datorită acestei mişcării oscilatorii într-o parte sau alta trestia nu se rupe şi este adevărat, dar dacă ne uităm atent la ea nici nu creşte prea sus, comparativ cu copacul care alege să crească, să-şi înfigă rădăcinile adânc în pământ, de unde să-şi ia stabilitatea şi astfel, având baza stabilă, alege să se ridice tot mai sus, cu toate riscurile pe care le presupune această creştere, numai că el, copacul, alege să-şi manifeste individualitatea lui.

Revenind la limitele noastre, dar luând ca exemplu şi copacul cu rădăcinile lui adânci, în momentul în care noi, conştient sau inconştient, refuzăm să ne definim individualitate, refuzăm să ne stabilim limite energetice puternice în interiorul cărora să ne dezvoltăm, de fapt, noi refuzăm să ne împământăm şi astfel refuzăm să creştem mental, energetic, spiritual, ca să nu mai spunem ce presiune punem astfel pe partea noastră Sufletească, care conţine esenţa Divină şi care este motorul creşterii noastre, împiedicând-o astfel să ne ajute să ne realizăm misiunea pentru care am venit.

Suntem într-o zi de duminică, cu mov pe mijlocul mandalei, o zi excelentă pentru a ne adresa întrebări legate de "scopul şi durata vizitei" în această viaţă şi, oricât de enervante ar fi aceste întrebări, ar fi bine să căutăm să ni le adresăm, iar tocmai faptul că le percepem ca fiind enervante înseamnă că, undeva în interiorul nostru, noi ştim că este nevoie să ni le adresăm, numai că ne deranjează ceea ce am putea afla, pentru că ne arată adevărul, anume că am fugit, în direcţia opusă, tocmai pentru că, undeva în interiorul nostru, ne-am supărat pe viaţă, pe noi înşine, pe Dumnezeu.

Indiferent cât de mult ne-ar supăra răspunsurile la întrebările de mai sus (apropo, răspunsurile tot noi le avem, aşa că dacă ne prefacem că nu le ştim, înseamnă că încă nu vrem să le vedem 😀) şi indiferent cât de mult ne-am depărat de misiunea noastră, nu este niciodată prea târziu să ne întoarcem şi să facem ceea ce ne place să facem, să fim aşa cum simţim noi să fim, să începem să ascultăm de Sufletul nostru şi să trecem, prin energia Sa, deciziile pe care le luăm.

Partea frumoasă este că avem la dispoziţie mijloacele necesare prin care putem să începem să ne recăpătăm autocontrolul de la mentalul pe care l-am lăsat "şef", să începem să ştergem tiparele pe care le-am creat în această perioadă de "rătăcire" şi să începem să creăm altele noi, care au la bază intuiţia noastră şi care să ne ajute astfel şi în vieţile viitoare.

Să începem, chiar de astăzi, să lucrăm la limitele noastre, având în vedere că energia zilei ne ajută să medităm mai bine şi să vedem ce bine ne simţim după câteva zile în care am făcut acest lucru, astfel încât să ne îndrăgostim de această stare de bine şi să o permanentizăm.

Şi, pentru că suntem într-o zi de vibraţie trei, să dăm voie bucuriei şi muzicii să facă parte din viaţa noastră astăzi şi o să vedem că starea noastră interioară se va schimba foarte mult, iar perspectiva asupra vieţii va fi alta.

Şi, în final, o întrebare "enervantă", dar care, prin repetare, poate deveni un impuls motivaţional: TU CE AI FĂCUT PENTRU TINE ASTĂZI?

Să creăm şi să fim cocreatorii vieţii noastre! De aceea am venit aici, în viaţa aceasta!

P.S. Fiecare dintre noi este diferit şi, chiar dacă suntem născuţi în aceeaşi zi, evoluăm diferit, iar dacă vrei să afli lucruri despre tine şi despre ceea ce poţi face cu adevărat, te aştept pentru interpretarea mandalei personale. Poţi obţine aici mai multe informaţii.

#manadaledelumina#mandalazilei#evolutiespirituala#denoidepinde#traiestetiviata, #numerologiaKundalini

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu