miercuri, 20 iulie 2022

 20.07. - 29.07.2022

Am intrat în ultima decadă a lunii Iulie, o decadă foarte interesantă prin prisma energiilor care se derulează în acest moment şi care se vor derula în următoarele zece zile.

Şi, dacă avem în vedere că această decadă stă sub semnul culorii roşii, iar începutul ei se realizează în ziua de Sfântul Ilie, atunci lucrurile par şi mai interesante, mai ales că această zi care o încărcătură energetică aparte, dar este să ne uităm la cine a fost Sfântul Ilie.

Este o decadă, atât de începuturi, cât şi de curăţări, mai bine zis, de purificări, pentru că focul, care este reprezentat de roşu, vine să ardă toate aceste energii stagnante şi vechi şi, chiar dacă la prima vedere pare că este un foc puternic şi greu de suportat, să nu uităm că energiile vechi de pe noi sunt la fel de greu de suportat, numai că noi nu le mai vedem aşa deoarece ne-am învăţat cu povara şi ne-am, adaptat traiului cu ea, aşa că nu o mai percepem ca pe o povară, ci ca pe ceva "normal" ce face parte din viaţa noastră, numai că Universul mai are şi El un cuvânt de spus, iar acum este un moment în care El a trimis "Focul" său purificator peste noi, ca răspuns la rugăciunile noastre, tocmai pentru a ne ajuta acolo unde El vede că sunt blocaje reale, nu unde credem noi că sunt.

Ce putem noi face în această perioadă? Pur şi simplu să acceptăm ceea ce se întâmplă, să dăm voie acestor energii să plece, chiar dacă ne-am obişnuit cu ele, pentru că din punctul de vedere al Universului a sosit vremea să ne eliberăm de ele şi să mergem mai departe, să înţelegem de ce anume am avut ataşamente de ele şi prin acest ataşamente le-am atras în realitatea noastră, să le mulţumim pentru lecţiile pe care ni le-au adus şi să ne dăm voie să trecem la următorul nivel.

Ideea este că ceea ce este stabilit de către Univers să se întâmple, se va întâmpla oricum, diferenţa o face însă modul în care noi ne raportăm la ceea ce se întâmplă, dacă mergem cu fluxul, adică în direcţia pe care Universul a stabilit-o şi atunci toată această perioadă ni se va părea o binecuvântare, o eliberare sau ne opunem fluxului şi atunci toată această perioadă o vom percepe ca pe ceva greu de suportat şi de gestionat.

La urma urmei, lecţia non-ataşamentului se poate învăţa în modul uşor, când înţelegem că nimic nu este al nostru şi că dacă un lucru sau o persoană este acum în viaţa noastră se datorează faptului că Universului a considerat acest lucru sau în modul dificil, în care acelaşi lucru sau persoană să nu mai facă parte din realitatea noastră, noi să nu înţelegem acest lucru şi rămânem ataşaţi de acel lucru sau persoană, chiar dacă situaţia aceasta nu ne mai este benefică şi ne dezechilibrează viaţa, refuzând astfel ajutorul pe care Universul vrea să ni-l dea.

Poate nu întâmplător, provocarea acestei perioade este tocmai iubirea şi stima de Sine, fiind chemaţi, pentru a nu ştiu câta oară, să ne îngrijim de ele, pentru că, dacă am uitat cumva, Universul este iubire, iar faptul că noi nu ne iubim pe noi înşine, înseamnă că, de fapt, noi nu vrem să intrăm în rezonanţă cu această energie care umple tot Universul, aşa că, dacă în această perioadă avem momente în care ne mai "luăm" câte un bobârnac, să vedem, în primul rând, ce am greșit faţă de noi înşine şi apoi să căutăm "vinovaţii" de serviciu, când, de fapt, acesta este modul prin care Universul arată cu degetul către "vinovat", căutând astfel să ne trezească la realitate.

De asemenea, ar fi înţelept ca. în această perioadă, să acordăm mai multă atenţie intuiţiei noastre, deoarece acolo vom găsi răspunsurile la întrebările pe care ne este teamă să le adresăm cu voce tare, dar şi locul în care vom găsi soluţiile.

Este nevoie să înţelegem că mesajele Universului au gradul lor de subtilitate şi cu cât ne racordăm mai mult la această subtilitate, cu atât vom primi răspunsurile mai repede şi mai detaliat, de fapt, aceste răspunsuri sunt mereu în câmpurile noastre, numai că noi, în funcţie de ceea facem şi gândim, de fapt, ne dăm voie să le şi auzim.

Ce putem face în această perioadă pentru a beneficia la maximum de energiile ei benefice?

În primul rând, să ne conectăm mai mult cu Universul, să medităm mai mult, să cerem ghidare şi să adresăm întrebări, mai ales când ne simţim copleşiţi de tot felul de stări pe care nu ni le putem explica.

În al doilea rând, să ne folosim de energia de pe cel de al doilea nivel, de scris şi astfel să scotem la suprafaţă toate trăirile noastre pe care le avem, precum şi fricile pe care le simţim şi, dacă alegem să mergem cât mai în detaliu cu ele, vom descoperi şi emoţia care le-a generat.

În al treilea rând, să începem proiecte noi, să facem planuri, să stabilim etape de lucru şi să trecem la treabă.

Şi, nu în ultimul rând, să dom voie aceste energii a Focului să ne cureţe energiile mentale stagnante care ne creează realitatea personală şi care ne provoacă suferinţă.

Şi, în final, o întrebare "enervantă", dar care, prin repetare, poate deveni un impuls motivaţional: TU CE AI FĂCUT PENTRU TINE ASTĂZI?

Să creăm şi să fim cocreatorii vieţii noastre! De aceea am venit aici, în viaţa aceasta!

P.S. Fiecare dintre noi este diferit şi, chiar dacă suntem născuţi în aceeaşi zi, evoluăm diferit, iar dacă vrei să afli lucruri despre tine şi despre ceea ce poţi face cu adevărat, te aştept pentru interpretarea mandalei personale. Poţi obţine aici mai multe informaţii.

#manadaledelumina#mandalazilei#evolutiespirituala#denoidepinde#traiestetiviata, #numerologiaKundalini

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu