luni, 11 iulie 2022

 11.07.2022

Iubirea este singura energie care poate pune mentalul la locul său, pentru că ea este esența Universului, ea este energia de bază din Univers, iar mentalul nostru refuză să o accepte tocmai pentru că ea poate să-i strice "ploile", mai bine zis, îl dezbracă de toate vălurile pe care şi le-a creat.

Energia iubirii vine şi ne arată că merităm să ni se întâmple lucruri frumoase în viaţa noastră, atunci când mentalul nostru ne spune altfel, pentru că îi convine să ne menţină în stări de joasă vibraţie, de deznădejde, pentru că atunci el apare ca un salvator al nostru.

Energia iubirii este cea care ne aduce linişte sufletească atunci când Sufletul nostru este răvăşit de toate scenariile în care mentalul nostru caută să ne menţină şi prin care vrea să ne conducă, pentru că în acel moment în care ne redescoperim liniştea sufletească este ca şi cum ne-am trezit dintr-un vis prost care se tot repeta şi din care ni se părea că nu mai puteam ieşi. 

Energia iubirii este cea care ne reconectează cu Creatorul, iar speranţa şi starea de bine pe care le primim sunt reale, pentru că în acel moment simţim să suntem iar în contact cu Universul, contact care fusese întrerupt, treptat, de către Ego-ul nostru. De aceea, practica zilnică energetică, meditativă sau cea a rugăciunii ne ajută să dăm la o parte vălurile Ego-ului şi să ne reconectăm cu universul şi cu ghidarea Sa.

Ce putem vedea pe mandala de astăzi? Pe cel de al treilea nivel, avem energia mentalului, care vine să înconjoare primele două niveluri ale mandalei, vrând să blocheze astfel energia iubirii să se manifeste, numai că energia iubirii are un aliat formidabil prin care poate ieşi din strânsoarea mentalului şi acela este comunicarea, pentru că în momentul în care vorbim despre iubire, dar şi cu iubire, în acel moment liniştim orice tentativă a mentalului de a ne bloca, pentru că ne ridicăm ca şi vibraţie deasupra lui şi reuşim astfel să ne conectăm cu Universul şi cu vibraţiile sale înalte.

De aceea, atunci când ne trezim că nu putem comunica, să ne verificăm atent gândurile şi să vedem ce anume ne spunem, de fapt, în fundal, pentru că dacă suntem atenţi vom vedea că şi acolo sunt tot felul de frici (de ridicol, de ce o să spună ceilalţi, de faptul că nu o să fim validaţi, că ieşim prea mult în faţă, că ne dăm noi prea deştepţi etc.), care nu sunt altceva decât apanajul Ego-ului, de aceea, de multe ori Universul ne pune în faţa faptului împlinit şi, vrem-nu vrem, suntem nevoiţi să comunicăm şi astfel să trecem peste acest praguri imaginare.

Ca o concluzie la ceea ce am spus până acum, nu numai astăzi, dar în general, IUBIREA înseamnă LIBERTATE, iar EGO-ul înseamnă LIMITARE, aşa că, de fiecare dată când ne limităm, să ştim că acolo este vocea Ego-ului, iar în acest caz este necesar să ne verificăm relaţia cu Universul, pentru că odată ce ne-am conectat conştient cu El, ca prin minune, limitările încep să dispară, iar speranţa începe să apară.

Este nevoie să începem să fim mult mai atenţi la gândurile noastre, la trăirile pe care le avem, pentru că putem aluneca uşor în zona Ego-ului şi separării, a fricii şi limitării şi, din păcate, la ora actuală, foarte mulţi dintre noi facem acest lucru.

Dacă, în schimb, alegem să ne conectăm cu Universul, să trăim în energia iubirii, atunci SPERANŢA, CURAJUL şi LIBERTATEA sunt sentimentele pe care le putem manifesta zilnic, chiar şi atunci când trecem prin tot felul de teste şi provocări, pentru că, pur şi simplu ştim, în interiorul nostru, că acolo SUS cineva are grijă de noi şi că totul va fi bine.

Şi, în final, o întrebare "enervantă", dar care, prin repetare, poate deveni un impuls motivaţional: TU CE AI FĂCUT PENTRU TINE ASTĂZI?

Să creăm şi să fim cocreatorii vieţii noastre! De aceea am venit aici, în viaţa aceasta!

P.S. Fiecare dintre noi este diferit şi, chiar dacă suntem născuţi în aceeaşi zi, evoluăm diferit, iar dacă vrei să afli lucruri despre tine şi despre ceea ce poţi face cu adevărat, te aştept pentru interpretarea mandalei personale. Poţi obţine aici mai multe informaţii.

#manadaledelumina#mandalazilei#evolutiespirituala#denoidepinde#traiestetiviata, #numerologiaKundalini

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu