duminică, 3 iulie 2022

 3.07.2022

Dacă vi se pare că este prea mult mov pe mandala de astăzi, nu vi se pare. 

Suntem în cea de a treia zi specială din an, o zi cu o energie foarte puternică, ce se alătură ultimelor zile cu energie foarte puternică. 

Este o zi a schimbării, pentru că se manifestă într-o perioadă a schimbării, o schimbare pe care universul ne-o aduce în dar, ca parte a evoluţiei noastre spiritualice şi pe care putem să o acceptăm sau să o refuzăm, doar avem Liber Arbitru.

O să mă întrebaţi de ce am refuza schimbarea, mai ales că este pentru creşterea noastră spirituală? Deoarece ne-am învăţat aşa, ne-am învăţat ca lucrurile să fie ca acum zece ani şi la fel să fie încă zece ani sau chiar toată viaţă, fără a ne gândi prea mult că evoluţia este cea care caracterizează Universul, că zona noastră de confort pur şi simplu a murit de mult, dar noi o ţinem "vie" în mintea noastră, pentru că dacă ne uităm atent la obiectele din jurul nostru şi acelea s-au schimbat, la fel şi oamenii s-au schimbat.

Ceea ce nu s-a schimbat sunt scenariile şi tiparele din mintea noastră, cele care ne conduc zilnic pe NOI în loc să le conducem noi pe ELE. Să fim realişti şi să recunoaştem că ne-am cedat puterea propriilor noastre scenarii şi tipare şi acum trăim după cum ne dictează ele, fără a le contesta vreo secundă valabilitatea şi conexiunea cu realitatea înconjurătoare, ca să nu mai spun de conexiunea cu Divinitatea.

O să mă întrebaţi că iar o să vorbim despre mental? Da, atât cât este nevoie, iar luna aceasta cu precădere, pentru că suntem în luna a şaptea, iar în mandală șapte este reprezentat de roz şi reprezintă mentalul nostru, iar dacă ne uităm atent pe mandala de astăzi avem două nivele complete, iar cel de al treilea, în formare, iar ceea ce stă în calea formării lui este tocmai rombul de roz, adică mentalul şi Ego-ul.

Aşa că, drept vorbind, ziua aceasta specială şi cele trei luni de acum înainte care vor fi dominate de energia ei, până la următoare azi specială, vor reprezenta un dans al energiilor din spatele movului şi al rozului, respectiv un dans între partea noastră spirituală şi cea mentală, pentru că, în mod normal, partea mentală i se supune celei spirituale şi atunci individul evoluează frumos, în deplin acord cu Legile Universului, ghidat de inteligenţa divină, astfel încât să-şi pună darurile cu care a venit în slujba evoluţiei sale şi a celorlalţi, astfel încât întreaga umanitate să aibă de câştigat şi să contribuie la evoluţie întregii planete.

Numai că, din păcate, acest lucru se întâmplă doar la un procent mic din întreaga omenire şi atunci Universul aduce este valuri de energie tocmai pentru a veni să ajute acest proces să se manifeste.

Ce vine mai concret să facă această energia a mandalei de astăzi? Să creeze unde-şoc la nivelul mentalului nostru tocmai pentru a produce fisuri în tiparele învechite şi care nu ne mai ajută în evoluţia noastră, dar care, pentru că sunt de mult acolo, formează deja o realitate pentru noi, numai că este o realitate limitativă.

De aceea, este nevoie ca astăzi şi în perioada următoare să căutăm să medităm mai mult, tocmai pentru a putea căpătă o nouă perspectivă asupra vieţii noastre, pentru a ne putea "urca" deasupra tiparelor noastre şi să înţelegem modul în care ele ne blochează în prezent, să înţelegem că avem nevoie să renunţăm la ele.

Cu cât ne dăm voie să medităm mai mult, cu atât acest proces de schimbare va fi perceput mai uşor, pentru că altfel ni se va părea că nu mai înţelegem nimic în jurul nostru şi, cumva, este adevărat pentru că această percepţia a realității o avem prin prisma tiparelor noastre mentale, iar acum toate aceste tipare ni se pare că nu ne mai ajută şi aşa şi este, numai că dacă rămânem tot la nivelul lor, nu vedem ce altă soluţie putem avea la îndemână, pentru că aşa cum spunea şi Einstein, "nu poţi rezolva o problemă cu aceeaşi minte care a creat-o".

Avem nevoie de un upgrade mental, iar Universul ne ajută să îl dobândim, cu condiţia ca şi noi să ne deschidem să-l primim. 

Ce putem face în această perioadă? Am mai spus-o şi altă dată, anume să ne contestăm tiparele mentale şi să trecem pe hârtie argumentele pro şi contra pentru fiecare dintre ele, tocmai pentru a putea vedea cum ne ajută ele pe noi şi cum ne blochează ele pe noi. Numai aşa putem înţelege ce anume avem de schimbat la noi. De asemenea, meditaţia ne poate ajuta să ne înţelegem mai bine tiparele prin faptul că ne aduce altă energie, de vibraţie superioară şi diferită decât cea în care am stat până în prezent.

Şi, pentru că suntem într-o zi de vibraţie şapte, să ne ocupăm puţin şi de aura noastră, pentru că o aură întreagă este cheia ţinerii mentalului în scurt, adică al punerii lui la locul său în evoluţia noastră.

Să avem înţelepciunea să medităm astăzi şi să ne conectăm astfel cu mesajul puternic pe care Universul ni-l trimite!

Şi, în final, o întrebare "enervantă", dar care, prin repetare, poate deveni un impuls motivaţional: TU CE AI FĂCUT PENTRU TINE ASTĂZI?

Să creăm şi să fim cocreatorii vieţii noastre! De aceea am venit aici, în viaţa aceasta!

P.S. Fiecare dintre noi este diferit şi, chiar dacă suntem născuţi în aceeaşi zi, evoluăm diferit, iar dacă vrei să afli lucruri despre tine şi despre ceea ce poţi face cu adevărat, te aştept pentru interpretarea mandalei personale. Poţi obţine aici mai multe informaţii.

#manadaledelumina#mandalazilei#evolutiespirituala#denoidepinde#traiestetiviata, #numerologiaKundalini

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu