luni, 25 decembrie 2023

 25.12.2023

Ca în fiecare an, Crăciunul reprezintă momentul în care primim daruri, iar acest lucru se întâmplă şi din punct de vedere spiritual, când, în ziua de Crăciun, primim daruri spirituale, în funcţie de "meritele" noastre, iar aceste merite nu reprezintă altceva decât vindecările şi curăţările pe care le-am realizat prin toată practica noastră spirituală de peste an.

Întotdeauna Divinitatea ne va da doar acel ceva cu care suntem pregătiţi să lucrăm, pe care avem capacitatea să-l înţelegem şi să-i pătrundem misterele, mai ales că ceea ce primim va fi nevoie să dezvoltăm, adică să "înmulţim talanţii", pentru că ceea ce am primit, folosit cu vibraţia pe care o avem, aduce în lume o anumită energie de care ceilalţi au nevoie şi pentru care ne caută pe noi.

De aceea, este bine ca aceste daruri să fie cultivate, să fie dezvoltate şi, pentru că toate lucrurile sunt interconectate în acest Univers, prin dezvoltarea lor vom veni în întâmpinarea celor care au nevoie de ele atunci când a sosit momentul ca ei să treacă la următoare treaptă de evoluţie.

Să luăm un exemplu ipotetic: în două planuri, aparent paralele, un copil se antrenează cât mai mult pentru a deveni un jucător de fotbal profesionist, iar în planul celălalt un tânăr antrenor îşi perfecţionează metodele de lucru şi de înţelegere a jocului, astfel încât să devină tot mai bun. Anii trec şi fiecare îşi vede de drumul său, dezvoltându-se şi mai mult, până când vine momentul în care ei se întâlnesc şi jucătorul beneficiază de pregătirea şi cunoaşterea antrenorului, iar antrenorul de talentul şi experienţa jucătorului, iar din această colaborare câștigă amândoi, aducându-şi valoare unul celuilalt, ajungând până în momentul în care acest parteneriat aduce o explozie ambelor cariere, propulsându-i pe amândoi şi mai sus.

Ce s-ar fi întâmplat dacă, din diferite motive, la un moment-dat, unul dintre ei ar fi ales să nu-şi mai folosească darul şi să renunţe? Răspunsul cred că şi-l poate da fiecare.

Aşadar, să fim atenţi spre ce anume se îndreptă atenţia noastră în zilele următoare, ce anume ne trezim dintr-o dată că vrem să facem, pentru că acolo sunt răspunsurile la întrebarea: Şi eu, ce dar am primit?

Să medităm la acest aspect, eventual chiar cu mandala de astăzi, pentru că este una vindecătoare şi să lăsăm intuiţia să ne ghideze. Ar fi bine să evităm să folosim prea mult mentalul pentru a ne da răspunsuri care ne vin exclusiv pe cale spirituală.

Aşadar, Crăciun binecuvântat cu conștientizări şi intuiţii!

Divinitatea ne iubeşte necondiţionat şi ne vrea fericiţi ... întotdeauna.

Şi, în final, o întrebare "enervantă", dar care, prin repetare, poate deveni un impuls motivaţional: TU CE AI FĂCUT PENTRU TINE ASTĂZI?

Să creăm şi să fim cocreatorii vieţii noastre! De aceea am venit aici, în viaţa aceasta!

P.S. Fiecare dintre noi este diferit şi, chiar dacă suntem născuţi în aceeaşi zi, evoluăm diferit, iar dacă vrei să afli lucruri despre tine şi despre ceea ce poţi face cu adevărat, te aştept pentru interpretarea mandalei personale. Poţi obţine aici mai multe informaţii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu