marți, 26 decembrie 2023

 26.12.2023

Când avem o zi specială, aceasta iese în evidenţă prin faptul că cele două niveluri de mov de pe centru sunt complete şi, în funcţie de configuraţie, se formează complet şi cel de al treilea sau chiar mai departe, însă aproape mereu (excepţie câteva date pe parcursul a o sută de ani) un nivel nu se poate forma, fiind acolo un romb care este de altă culoare iar acel rob este cel care va determina provocarea pe care o vom experimenta până la următoarea Zi specială.

Pe 23 decembrie, o zi cu foarte mult mov, am avut trei nivele complete de mov, iar cel de al patrulea nu s-a putut forma complet din cauză că un romb de verde îl încurca, aşa că, până pe 3 februarie, draga noastră Iubire de Sine ne va "bântui" în sensul bun al cuvântului, până când începem să o "băgăm în seamă", mai bine zis până când ea devine prioritatea noastră şi, după cum vedeţi nu am spus "prioritatea noastră nr. 1", pentru că aş fi făcut un pleonasm, deoarece prioritate înseamnă "primul loc ca importanţă, ca valoare".

Astăzi, având verde pe centrul mandalei, dacă avem cumva un neastâmpăr, iar diverse gânduri nu ne dau pace, să fim atenţi la acele gânduri şi să observăm tema pe care ele o aduc, deoarece, mai mult ca sigur, acolo avem ceva legat de ce ar fi bine să facem pentru noi, de ceea ce ne-ar aduce bucurie la nivelul Sufletului nostru dar , din diferite motive, pe care nici noi nu le ştim, nu urmăm acea cale şi ne complacem în activităţi-surogat care ne aduc satisfacţii pe termen scurt, iar acest lucru ne menţine într-o stare de profundă nefericire pe care o mascăm sub diverse alte activităţi, doar-doar nu am face ce ne-ar place.

Aşa că, atunci când vrem să ştim ce este neiubirea de Sine, să ne uităm la noi care facem orice altceva, mai puţin ceea ce ne-ar aduce bucurie la nivelul Sufletului nostru.

Şi, din păcate sunt din ce în ce mai mulţi care procedează astfel, iar acest lucru nu face decât să alimenteze acest egregor al neiubirii de Sine la nivelul planetei, devenind din ce în ce mai provocator să ieşim din aceste tipare.

Dar, lucrurile se pot schimba şi, chiar dacă energia din jurul nostru ne "şopteşte" să este bine aşa, depinde de noi dacă îi dăm curs sau nu, pentru că, în final, decizia este la noi şi putem spune oricând DA iubirii de Sine, începând să facem ceea ce ne aduce bucurie cu adevărat, chiar dacă acest lucru înseamnă că mulţi, în jurul nostru, nu vor fi de acord cu acest lucru.

Aşadar, care este lucrul pe care vrem să-l facem pentru noi astăzi?

Care este calitatea pe care vrem să o dezvoltăm, începând de astăzi, în perioada următoare şi pe care, la un moment-dat, să o transformăm în "job-ul" nostru de bază?

Acele triunghiuri de mov vin să ne sprijin demersul, pentru că Divinitatea este iubire, iar Iubirea de Sine este cale prin care manifestăm tot mai mult IUBIREA, aşa că Divinitatea ne ajută, prin acel mov să manifestăm lucrurile mult mai bine, cu condiţia ca ele să fie aliniate cu Iubirea de Sine şi să ne aducă bucurie la nivelul Sufletului, aşa că dacă, în final, ne hotărâm că să facem acest pas, să nu ne mirăm că începem să primim răspunsuri aşa de rapid, iar lucruri se aşează pentru noi într-un mod şi ritm nemaiîntâlnite până în prezent.

Să ne aşteptăm la miracole atunci când, în centru vieții noastre, punem IUBIREA!

Să ne iubim mai mult ... în primul rând pe noi ÎNŞINE, pentru că apoi îi vom iubi şi pe ceilalţi!

Şi, în final, o întrebare "enervantă", dar care, prin repetare, poate deveni un impuls motivaţional: TU CE AI FĂCUT PENTRU TINE ASTĂZI?

Să creăm şi să fim cocreatorii vieţii noastre! De aceea am venit aici, în viaţa aceasta!

P.S. Fiecare dintre noi este diferit şi, chiar dacă suntem născuţi în aceeaşi zi, evoluăm diferit, iar dacă vrei să afli lucruri despre tine şi despre ceea ce poţi face cu adevărat, te aştept pentru interpretarea mandalei personale. Poţi obţine aici mai multe informaţii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu