miercuri, 20 decembrie 2023

 20.12.-29.12.2023

Dacă la începutul lunii discutam despre comunicare şi modul în care luna aceasta ne va împinge către această latură a vieţii nostre, următoarele zece zile, lucrurile vor fi și mai şi, mai ales că totul se întâmplă în cea de a patra perioadă specială din an, aşa că toate lecţiile noastre legate de comunicare vor fi mult mai nuanţate şi vor aduce atât înţelepciune, cât şi conștientizări în vieţile noastre.

Este o perioadă în care, vrem-nu vrem, a venit timpul să dăm drumul informaţiei, a venit timpul să reconsiderăm importanţa informaţiei în vieţile noastre şi modul în care noi alegem să o folosim.

Este o perioadă în care multe lucruri vor ieşi la suprafaţă, pentru că este momentul să fie cunoscute, multe adevăruri vin acum să dea la o parte minciunile care au fost create în locul lor, de aceea să nu ne mirăm dacă, într-un timp relativ scurt, anumite persoane ni se par diferite, dar nu în sensul pozitiv, pentru că minciunile pe care le-au creat sunt expuse la adevăr şi, odată cu ele şi caracterul lor adevărat.

De aceea, multe imagini personale, mai ales cele construite pe minciună, vor suferi zdruncinări serioase, pentru că adevărul vine să dea la o parte acea construcţie artificială care era în locul său şi care nu avea legătură cu ceea ce adevărat, ci cu ceea ce vroia acea persoană să fie "adevărat", de aceea putem spune că în această perioadă Adevărul Divinităţii vine să dărâme, să ardă, să distrugă, "adevărurile personale", cele care au fost create fie pentru a forma o anumită imagine, fie pentru a determina un anumit comportament din partea celorlalţi.

Şi, chiar dacă ne ştim persoane oneste, care spunem adevărul, să nu ne mirăm dacă vom fi şi noi afectaţi, deoarece Adevărul vine pe toate planurile şi, chiar dacă noi nu minţim în exterior, este posibil să ne minţim pe noi înşine, ceea ce tot minciună se numeşte.

Cel mai bine pentru noi, în această perioadă, este să ne obiectivăm cât mai frecvent şi să vedem ce anume din interiorul nostru, din imaginea noastră, nu ne mai place şi ni se pare că nu ne mai reprezintă ca până acum, iar acesta este un semn că acolo au fost construite lucrurile pe ceva ce am ascuns, pe ceva ce nu este adevărat şi, dacă vrem să fim luaţi în seamă ca şi adulţi, atunci este un bun prilej pentru a le corecta, pentru a îndepărta de acolo minciuna pe care ne-o spunem şi pe care am scos-o în faţă şi să o înlocuim cu adevărul, cu cine suntem noi cu adevărat, chiar dacă ni se pare că acest lucru ne dezavantajează, dar aici este iluzia Ego-ului care vrea să ne ţină în zona de suferinţă, pentru că de acolo îşi ia energia.

Cum ar fi dacă, în această perioadă am experimenta mai mult bucuria, dacă am da voie copilului interior să se joace mai mult, să se "prostească" cum îi place, bineînţeles fără a afecta pe ceilalţi?

Cum ar fi dacă, în această perioadă, profitând se magia sărbătorilor, ne-am da voie magiei să ne îmbibăm cu energia aceste perioade şi am lăsa-o să scoată, din adâncul nostru, pe noi, cei reali şi originali şi în deplină armonie cu copilul interior?

Avem multe surse din care să aducem bucurie, veselie şi copilărie, aşa că nu putem spune că nu avem resurse. Important este să ne dăm şi voie, să trecem peste Ego-ul limitativ şi să intrăm în inimă, la nivelul Sufletului nostru, pentru a manifesta iubirea de Sine.

De asemenea, putem folosi tehnica Ho'oponopono, pentru a curăţa din interiorul nostru tot ceea ce ne împiedică să manifestăm iubirea de Sine, tot ceea ce ne împiedică să ne manifestăm pe noi cu adevărat şi tot ceea ce ne împiedică să facem lucrurile în adevăr şi să fim adevăr.

Să dăm voie movului, în această perioadă, să ne aducă conștientizări, să ne aducă înţelepciune şi să ne ajute să facem conexiuni care să ne ajute să ne creştem nivelul de conştiinţă. Putem chiar începe să medităm mai mult în această perioadă tocmai pentru a primi mai uşor răspunsurile pe care le căutăm.

Şi, dacă tot vorbim de mov, să ne pregătim pentru data de 23 decembrie, când vom avea cea de a patra zi specială din an. Meditaţia ne va ajuta mult în acest sens.

Şi, în final, o întrebare "enervantă", dar care, prin repetare, poate deveni un impuls motivaţional: TU CE AI FĂCUT PENTRU TINE ASTĂZI?

Să creăm şi să fim cocreatorii vieţii noastre! De aceea am venit aici, în viaţa aceasta!

P.S. Fiecare dintre noi este diferit şi, chiar dacă suntem născuţi în aceeaşi zi, evoluăm diferit, iar dacă vrei să afli lucruri despre tine şi despre ceea ce poţi face cu adevărat, te aştept pentru interpretarea mandalei personale. Poţi obţine aici mai multe informaţii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu