marți, 3 mai 2022

 3.05.2022

Atunci când, din diferite motive, nu spunem ceea ce avem de spus, gândindu-ne ca nu cumva să-i "supărăm" ce ceilalţi, să-i "deranjăm" cu opinia noastră, de fapt, atunci nu facem altceva decât să ne cedăm din propria putere personală, iar dacă acest lucru devine un obicei, nu facem decât să ne transformăm într-o persoană "corect politic", care nu deranjează pe nimeni, dar care nici nu are ceva de spus.

Mandala de astăzi ne cheamă să remediem acest lucru, pentru că, dacă am adoptat această atitudine şi lucrurile totuşi nu merge bine, cu toate că intenţia tăcerii noastre a fost ca "totul să fie bine" (nu ştim pentru cine să fie bine), atunci acesta este un semn clar că Universului nu-i place atitudinea noastră şi caută, pe toate căile să ne atragă atenţia că nu suntem pe drumul cel bun, iar una dintre cele mai dese modalităţi este chiar atitudinea "răutăcioasă" a celor pe care noi credeam că îi "protejăm" prin faptul că nu ne spuneam puntul de vedere. 

Să spunem lucrurilor pe nume pentru a nu mai exista dubii (deşi chiar şi atunci când spunem lucrurilor pe nume mai există posibilitatea ca ele să nu fie înţelese chiar corect, dar asta nu mai este problema noastră): faptul că noi alegem să nu îi spunem unei persoane că ne-au rănit vorbele sale, că nu ne place atitudinea pe care o are la adresa noastră, că nu ne comunicăm dorinţele chiar şi atunci când suntem întrebaţi de ele, este doar vina noastră şi de aici ar fi bine să pornim în a o schimba, anume că nu depinde de nimeni în afară de noi.

Dacă am stat să observăm, de fiecare dată când ne-am exprimat punctul de vedere, în interiorul nostru a crescut, şi mai mult, puterea curajului, dându-ne un imbold să fim mai îndrăzneţi şi să avem curajul să ne exprimăm cu fiecare ocazie. Acest lucru ne permite să ne consolidăm corpul curajului şi să devină unul dintre stâlpii noştri de sprijin în cadrul evoluţiei noastre spirituale, iar această consolidare se întâmplă tocmai pentru că, aşa cu spuneam şi mai sus, "ne luăm puterea înapoi", de fapt, îi acordăm importanţa cuvenită şi o acceptăm ca parte din noi, dându-i voie, astfel să se manifeste la adevărata sa intensitate.

Apropo de puterea noastră personală, care ţine de chakra trei (trei fiind provocarea pe care noi o avem astăzi), cu cât o acceptăm mai mult şi ne încredem în ea şi nu mai dăm voie celorlalţi să ne submineze încrederea în ea, cu atât chakra noastră trei este mai puternică. De fapt, câmpul ei energetic este cel care îi dă putere, iar acest câmp, pe măsură ce devine din ce în ce mai puternic, permite respingerea energiilor negative care vin către noi.

Dar cum se întâmplă această cedare de putere? Unde pleacă puterea noastră? Ne-o ia cineva? Nu, puterea rămâne la noi, numai că noi, prin gândurile noastre, nu mai avem încredere în ea şi, în loc să cautăm să ne redobândim încrederea în noi înşine şi în puterea interioară pe care o avem, noi o căutăm în exterior, în tot felul de activităţi, persoane sau alte elemente care au legătură mai mult cu partea materială (mâncare, băutură, substanţe de tot felul care ne "promit" tot felul de puteri care mai de care mai "exotice").

De aceea, soluţia pentru a ne redobândi puterea personală este să ne recăpătăm autocontrolul, să înțelegem că avem un scop în viaţa aceasta, că ni s-a dat o misiune şi acces la tehnici şi metode să ne realizăm misiunea, ce ni s-a dat acces la cunoaşterea spirituală ce ne poate ajuta să ne cunoaştem mai bine pe noi înşine şi astfel să ne apreciem mai mult pentru ceea ce suntem ca Spirit şi să ne apreciem misiunea care ni s-a dat, fără a ne mai uita, "peste gard" şi a-i invidia pe alţii pentru misiunea lor, invidia fiind o altă modalitate de a pierde din intensitatea puterii personale.

Faptul că nu avem încredere în puterea personală şi o cedăm la primul cuvânt pe care alţii (pe care noi i-am urcat pe un piedestal imaginar, considerându-i mult mai buni decât noi) îl scot din gură, resprintă una dintre formele acute de neiubire de Sine, pentru că chiar dacă cel/cea din faţa noastră ne este superior/superioară financiar, din punct de vedere al cunoaşterii etc., acest lucru nu justifică atitudinea noastră, care, dacă ar fi una corectă faţă de noi înşine, ar fi orientată spre a învăţa cum să fim ca cel/cea din faţa noastră.

Așadar, tot acel verde de pe mandala de astăzi ne cheamă la reconsiderarea acestei atitudini pe care o avem faţă de noi înşine şi ne cheamă să ne reamintim de cine suntem, de ce puterea avem şi, mai ales de potenţialele pe care le avem, pentru că numai atunci vom reuşi să avem un puternic câmp  de protecţie, o chakră trei foarte puternică, iar modul în care percepem lucrurile din jurul nostru nu se mai face prin prisma fricii, ci a curiozităţii de a explora oportunităţile pe care Universul ni le-a adus în cale.

Aşadar, să ne bucurăm de puterea pe care o avem şi să alegem să o folosim în evoluţia noastră spirituală!

Şi, în final, o întrebare "enervantă", dar care, prin repetare, poate deveni un impuls motivaţional: TU CE AI FĂCUT PENTRU TINE ASTĂZI?

Să creăm şi să fim cocreatorii vieţii noastre! De aceea am venit aici, în viaţa aceasta!

P.S. Fiecare dintre noi este diferit şi, chiar dacă suntem născuţi în aceeaşi zi, evoluăm diferit, iar dacă vrei să afli lucruri despre tine şi despre ceea ce poţi face cu adevărat, te aştept pentru interpretarea mandalei personale. Poţi obţine aici mai multe informaţii.

#manadaledelumina#mandalazilei#evolutiespirituala#denoidepinde#traiestetiviata, #numerologiaKundalini

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu