marți, 31 mai 2022

 31.05.2022

Suntem în ultima zi de mai, o lună interesantă prin modul în care ne-a provocat comunicarea, mai ales cea creativă, o lună care ne-a stimulat să spunem ceea ce am vrut să spunem de mult şi, din diferite motive, nu am făcut-o, rămânând cu povara vorbelor nespuse, ca să nu mai vorbim de faptul că ceilalţi nu au ştiut ceea ce ne deranja şi, de aceea, nici nu au ştiut cum să se raporteze la noi.

Finalul de lună, ca şi începutul lunii iunie, este unul dedicat muncii, pe toate planurile, dedicat organizării activităţilor, pentru că numai aşa putem să realizăm ceea ce ne-am propus, aşa că, dacă nu suntem persoane foarte organizate, cumva, această perioadă vine să ne aducă o lecţie pe repede înainte, pe principiul o facem noi de bună voie sau vom fi forţaţi de împrejurările în care ne aflăm să o facem. Oricum ar fi, lenea, comoditatea, amânarea, nu prea au ce să caute în aceste două zile, dacă dorim să realizăm ceva, pentru că vom primi exact opusul lor şi, dacă rămânem într-o zonă de reacţiune în loc de proacţiune, atunci aceste două zile ni se vor părea grele, obositoare şi solicitante.

Numai că totul este o iluzie a minţii noastre care nu doreşte să ia iniţiativa şi încă mai preferă să se lălăie, iar această lălăială este, de fapt, o acţiune contra curentului şi ştim foarte bine că atunci când mergem contra curentului, de fapt, nu facem altceva decât să ne consumăm resursele, să obosim, să deznădăjduim, să credem că totul este greu şi că cineva acolo Sus are ceva cu noi.

Ce putem, în schimb să facem noi în această perioadă? Să ne organizăm cât mai bine posibil, să ne facem planuri cu termene şi să căutăm să le respectăm, să ne planificăm activităţi care presupun şi forţă fizică sau care sunt mai solicitante şi ne putem folosi de această energie pentru a le putea realiza.

Apropo de acţiune şi reacţiune, acesta este un subiect care nu a fost prea mult dezbătut, pentru că în spatele său se găsește un adevăr pe care mulţi nu vor să -l vadă, anume acela că ne asumăm sau nu să facem ceva, iar când ne asumăm atunci ne asumăm şi puterea personală pentru că noi credem că putem realiza acel lucru şi, totodată, avem şi curajul şi iniţiativa să cerem ajutorul Universului, pe când în momentul în care rămânem doar reactivi, de fapt, noi refuzăm să avem iniţiativă, refuzăm să fim Creatori şi nu ne asumăm nici puterea personală, pentru că, de fapt, noi o desconsiderăm şi, de aici, sentimentul de inutilitate şi de neputinţă, care, de fapt, sunt false, fiind proiecţii ale Ego-ului nostru, prin prisma măştilor şi rănilor pe care le are.

Aşa că, de fiecare dată când noi ne întrebăm de ce nu ne ies lucrurile aşa cum ne dorim, de ce stăm la mână altor oameni, de ce ajungem să lucrăm doar pentru alţii, de ce nu avem "noroc", să ne dăm voie să ne observăm şi astfel, să vedem dacă suntem proactivi sau reactivi, dacă ne ducem noi către ceea ce avem de făcut sau vin ele peste noi şi atunci avem un răspuns clar, care are sens şi care ne poate ajuta să facem schimbările de care avem nevoie pentru a ne trăi viaţa aşa cum dorim.

Şi, după ce am luat decizia de a ne schimba, de a fi mult mai activi şi a iniția acţiuni şi proiecte, atunci să ne observăm modul în care ne organizăm şi să vedem unde anume ne putem îmbunătăţi, astfel încât şi susţinem, cu o planificare bună, energia cu care începem o activitate, un proiect.

Să fim atenţi la mental astăzi, pentru că ne poate bloca comunicarea! 

De asemenea, să fim atenţi la cuvintele pe care le rostim pentru că astăzi au o putere mare!

Şi, dacă tot avem galben pe mijlocul mandalelor de astăzi şi de mâine, să fim deschişi către oportunităţile de bani ce pot să apară şi să fim atenţi să le fructificăm!

Şi, în final, o întrebare "enervantă", dar care, prin repetare, poate deveni un impuls motivaţional: TU CE AI FĂCUT PENTRU TINE ASTĂZI?

Să creăm şi să fim cocreatorii vieţii noastre! De aceea am venit aici, în viaţa aceasta!

P.S. Fiecare dintre noi este diferit şi, chiar dacă suntem născuţi în aceeaşi zi, evoluăm diferit, iar dacă vrei să afli lucruri despre tine şi despre ceea ce poţi face cu adevărat, te aştept pentru interpretarea mandalei personale. Poţi obţine aici mai multe informaţii.

#manadaledelumina#mandalazilei#evolutiespirituala#denoidepinde#traiestetiviata, #numerologiaKundalini

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu