luni, 16 mai 2022

 16.05.2022

Zilele aceste, datorită contextului astral, au o încărcătură energetică mult mai puternică, aducând mult mai multă presiune pe mentalul nostru care, la rândul său, răspunde aşa cum este învăţat.

De asemenea, această încărcătură energetică tinde să scoată la suprafaţă, din interiorul nostru, tot felul de frici pe care le conştientizăm mai mult sau mai puţin, de aceea este nevoie să lucrăm, pe de o parte la identificarea lor şi a mesajului pe care îl aduc, iar pe de altă parte, la întărirea corpului curajului, pentru că, în acel moment, reuşim să trecem mult mai uşor peste aceste frici şi astfel le vedem şi le identificăm, fără a mai cădea însă pradă energiei lor joase şi fără a ne mai lăsa copleşiţi de toată această încărcătură energetică.

Avem nevoie să lucrăm mai mult la întărirea aurei, pentru că de acolo putem începe să ne punem corpurile energetice în ordine şi să lucreze la nivelul optim pentru noi, bineînţeles dacă au şi cantitatea suficientă de energie pentru a putea funcţiona la parametri optimi. O aură întărită ne ajută să fim noi înşine şi să ne păstrăm, alături de noi, energia noastră şi să prevenim astfel împrăştierea ei.

De asemenea, întărirea corpului curajului ne ajută să stăpânim, mult mai bine, mintea, cu toate cele trei aspecte ale sale, dar mai ales mintea negativă, împiedicând-o astfel să ne coboare în vibraţii joase şi menţinând-o astfel, la nivelul optim de vibraţie pentru noi.

Şi, dacă ne este dificil să medităm pentru a ne reface aura, ne putem folosi şi de rugăciune, cu intenţia ca toată energia rugăciunilor noastre să o direcţionăm către refacerea aurei, putând chiar să ne rugăm, cu propriile cuvinte, pentru refacerea aurei noastre. 

Indiferent de modalitatea aleasă, ce este de fapt important, este să stabilim o relaţie foarte bună cu Dumnezeu, pentru că prin această relaţie noi suntem permanent conectaţi la fluxul Său de Lumină şi putem să accesăm foarte ușor acest flux. De fapt, la acest flux care se formează între noi şi Creator avem de lucrat, pentru că cu cât ne rugăm mai des, cu cât comunicăm mai des cu propriile noastre cuvinte, cu cât medităm mai des, cu atât mai mult reuşim să mărim fluxul de Lumină pe care îl primim din partea Creatorului, iar structura noastră energetică interioară se transformă tot mai mult, sublimând tot mai mult din partea noastră întunecată, în Lumină.

De asemenea, în ceastă perioadă să avem grijă şi la ceea ce comunicăm cu noi înşine, cuvintele pe care ni le spunem nouă şi emoţia pe care o transmitem o dată cu ele, aşa că ar fi înţelept să manifestăm mai multă compasiune faţă de noi înşine şi am putea să ne spunem, nouă înşine, cuvinte motivaționale.

Totodată, să fim atenţi şi la minciunile pe care ni le tot spunem, pe care ni le tot repetăm şi pe care s-ar putea să nu le mai credem nici noi înşine, de aceea ar fi înţelept să începem să renunţăm la ele şi să ne dăm voie să vedem adevărul pe care, noi singuri, ne împiedicăm să îl vedem.

Şi, în final, o întrebare "enervantă", dar care, prin repetare, poate deveni un impuls motivaţional: TU CE AI FĂCUT PENTRU TINE ASTĂZI?

Să creăm şi să fim cocreatorii vieţii noastre! De aceea am venit aici, în viaţa aceasta!

P.S. Fiecare dintre noi este diferit şi, chiar dacă suntem născuţi în aceeaşi zi, evoluăm diferit, iar dacă vrei să afli lucruri despre tine şi despre ceea ce poţi face cu adevărat, te aştept pentru interpretarea mandalei personale. Poţi obţine aici mai multe informaţii.

#manadaledelumina#mandalazilei#evolutiespirituala#denoidepinde#traiestetiviata, #numerologiaKundalini

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu