miercuri, 11 mai 2022

 11.05.2022

Fiecare culoare din mandală are importanţa sa în evoluţia noastră spirituală, numai că, în anumite momente, anumite combinaţii de culori, nu neapărat din cadrul unui anume tipar, pot să facă o diferenţă mare, în sensul că ne pot ajuta să avem conştientizări care pot produce salturi evolutive şi creşterea vibraţiei.

Vorbeam, zilele trecute, despre necesitatea scrisului, în contextul în care dăm informaţia mai departe celorlalţi, contemporani cu noi, dar şi generaţiilor viitoare, care pot folosi această informaţie ca scară în evoluţia lor spirituală, încurajându-i să meargă mai departe, mai ales atunci când totul în jurul lor nu pare să mai aibă sens, pentru că totul în jurul lor se schimbă, deoarece interiorul lor se schimbă, iar rezonanţele lor se schimbă şi ele.

Astăzi, vreau să vorbim despre scris ca şi metodă terapeutică, ce ne poate ajuta să ne eliberăm de multe blocaje din viaţa noastră, blocaje pe care nici nu le conştientizăm uneori sau a căror sursă am uitat-o aparent, pentru ca la o introspecţie mai amănunţită să ne reamintim acele lucruri, chiar cu lux de amănunte.

Avem multe lucruri stocate în interiorul nostru, unele bune, altele mai puţin bune. Ideea este să le vindecăm pe cele mai puţin bune pentru că ele ne determină modul în care ne ducem viaţa şi tiparele după care acţionăm. 

Ceea cea îmi doresc să înţelegem este faptul că orice eveniment neplăcut, care a lăsat o amprentă puternică asupra noastră, poate fi vindecat, iar una dintre modalităţile facile de a face acest lucru este scrisul, pentru că în momentul în care ne dăm voie să scriem, de fapt, noi scoatem la suprafaţă toate sentimentele pe care le-am avut în legătură cu acel eveniment şi, scoţându-le la suprafaţă, le putem identifica mai uşor, putem înţelege că ele au fost atunci, la acel moment din trecut, iar toate aceste lucruri ne pot ajuta să iertăm mai uşor, ne pot ajuta să înţelegem că acele evenimente de atunci ne-au impulsionat, chiar dacă au fost dificile, să găsim soluţii, să ne transformăm, să evoluăm. 

Este posibil să plângem sau să râdem în timp ce scriem, să vrem să dăm vina pe cineva pentru ceea ce ni s-a întâmplat, să vrem să ne certăm cu cineva sau pur şi simplu să vrem să iertăm pe cineva. În funcţie de gravitatea evenimentului, dar şi de de nivelul nostru de evoluţie vom avea to felul de reacţii, de aceea este bine să scriem acolo, pe hârtie, cu cât mai multe amănunte, tot ceea ce simţim, pentru că, numai în acest fel scoatem din noi tot ceea ce am ţinut ascuns, tot ceea ce am "acoperit" ca li cum nu am mai vrut să ştim de acel eveniment, numai că acest lucru nu a însemnat că l-am şi vindecat.

în momentul în care alegem să facem acest lucru, să ne vindecăm prin scris, deja facem un pas important în evoluţia noastră, iar multe dintre lucrurile din viaţa noastră se vor debloca, pentru că pur şi simplu, prin vindecare, nu vom mai rezona cu anumite tipare, comportamente şi oameni şi vom deveni, pur şi simplu liberi.

Configurația centrului mandalei de astăzi, cu cele două nivele de mov, iar cel de al doilea este întrerupt de romburile de gri/bleu, de fapt, nu este valabilă numai pentru astăzi, ci ea este o atenţionare pentru întreaga noastră viaţă, în sensul că dacă rezolvăm acele romburi de gri/bleu, atunci centrul mandalei are o forţă şi mai mare, în realitate concluzionează tot ceea ce am scris mai sus, anume că, prin comunicarea aceasta indirectă pe care o facem prin scris, nu facem altceva decât să dăm un boost evoluţiei noastre spirituale, pentru că ne golim de sentimente şi vibraţii joase şi, prin creşterea vibraţiei, rezonăm cu alte tipuri de energie din acest Univers.

Aşa se întâmplă cu oricine alege să renunţe la tipare învechite, schimbându-le cu altele noi. pur şi simplu, în faţa sa, se deschide o cu totul altă lume, pe care nici nu şi-o putea imagina până în acel moment, pentru că nu avea cum, deoarece această vibraţie nouă nu putea fi imaginată prin prisma vibraţiei vechi.

Suntem într-o zi cu provocare pe unsprezece, iar într-o astfel de zi este nevoie să fim atenţi la elementul pe care îl avem de rezolvat pentru a transforma provocarea în ceva benefic pentru noi, iar scrisul, ca şi metodă terapeutică, este elementul pe care îl avem de rezolvat, mai bine zis, de integrat ca şi practică curentă.

Suntem într-o decadă în care, centrul mandalelor de la capetele intervalului, este gri/bleu, deci este o perioadă care ne va împinge să ne punem gândurile şi sentimentele pe hârtie, cu condiţia să şi dorim să ne vindecăm.

Şi, în final, o întrebare "enervantă", dar care, prin repetare, poate deveni un impuls motivaţional: TU CE AI FĂCUT PENTRU TINE ASTĂZI?

Să creăm şi să fim cocreatorii vieţii noastre! De aceea am venit aici, în viaţa aceasta!

P.S. Fiecare dintre noi este diferit şi, chiar dacă suntem născuţi în aceeaşi zi, evoluăm diferit, iar dacă vrei să afli lucruri despre tine şi despre ceea ce poţi face cu adevărat, te aştept pentru interpretarea mandalei personale. Poţi obţine aici mai multe informaţii.

#manadaledelumina#mandalazilei#evolutiespirituala#denoidepinde#traiestetiviata, #numerologiaKundalini

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu