joi, 19 mai 2022

 19.05.2022

Vă spuneam despre luna Mai că este una dedicată comunicării indirecte, iar scrisul terapeutic ne poate ajuta să ne eliberăm de multe dintre problemele noastre, chiar dacă, la prima vedere, nu am ştii ce să scriem, numai că aceste lucru se întâmplă doar în mintea noastră, care doar crede că nu are ce scrie, că nu are ce spune, că nu înţelege de ce este nevoie să facem această activitate "inutilă" şi consumatoare de timp.

De fapt, acum, în aceste ultime rânduri, mi-am lăsat Ego-ul să se exprime tocmai ca să îl vedeţi cum gândeşte şi ce idei are. Sunt sigur că, dacă analizaţi puţin ceea ce am scris aici şi faceţi legătură cu propria persoană, s-ar putea să identificaţi un tipar similar al Ego-ului propriu.

El nu doreşte să facem acest lucru pentru că, undeva, în interiorul lui, ştie că dacă am proceda în felul acesta, adică am scrie scrisori prin care să ne eliberăm de ceea ce simţim faţă de alte persoane care ne-au rănit de-a lungul timpului, el ar pierde toată "drama" în care ne-ar putea băga, ar pierde nişte scenarii tocmai bune de Hollywood prin care să ne ţină ocupaţi cât mai mult timp, pentru că în momentul în care noi scriem, aşa cum spuneam şi altă dată, ne eliberăm, iar eliberarea înseamnă iertare, atât a celui/celei care ne-a rănit, cât şi a noastră, iar atunci când apare iertarea, nu mai poate exista "drama, drama, drama" .

Ce avem de reţinut de aici este că Ego-ul nostru "iubeşte" iertarea tot atât de mult cât producătorii şi vânzătorii de arme "iubesc" pacea.

Aşadar, romburile de verde de pe cel de al doilea nivel al mandalei de astăzi au legătură cu iertarea, iar centrul mandalei ne oferă posibilitatea concretă prin care o putem face, respectiv prin scris.

Provocarea zilei de astăzi este pe zece, respectiv curajul înalt, aşa că  singurul element care ne poate sabota acum curajul este to Ego-ul, făcându-ne să credem că suntem prea mici pentru aşa o iniţiativă, că nu merităm să iertăm şi să ne iertăm, de aceea, pentru a-l putea combate este nevoie să ne întoarcem la aura noastră şi să avem grijă să o întărim, pentru că numai aşa putem să ne refacem restul corpurilor energetice şi numai aşa putem avea un corp zece întreg şi funcţional.

De asemenea, astăzi avem şi provocarea iubirii de Sine, iar dacă ne dăm voie să ne dăm iubire, atunci o să înţelegem de ce este nevoie să eliberăm de ceea ce ne ţine legaţi, pentru că numai aşa putem merge pe drumul nostru fără a mai trage după noi o grămadă de "greutăţi" sufleteşte care, după ce că sunt mari, mai sunt şi "gălăgioase".

Este posibil, de asemenea, să ne confruntăm şi cu o anumită comoditate de a comunica, dar aceasta face parte tot din provocările noastre pe iubirea de Sine, pentru că dacă vrem să spunem ceva şi nu o facem, atunci cealaltă persoană nu va ştii niciodată ce am fi vrut noi să spunem şi astfel nu ne va putea înţelege pe deplin.

De fapt, în spatele acestei comodităţii de a comunica, pe care o identificăm adesea prin expresii, cum ar fi: "mi-a fost prea lene să mai stau să-i mai spun ..." sau "n-am mai avut niciun chef să le mai zic ceva ...", se găseşte tot Ego-ul nostru, care are, astfel, motiv să îi acuze pe ceilalţi de lucrurile pe care noi nu le-am spus, alimentându-şi astfel puterea de dominare asupra noastră.

La urma urmei, dacă ne obiectivăm puţin, vom vedea că Ego-ul, chiar dacă este şiret, el nu este imposibil de dibuit şi de pus la locul lui. Presupune, în schimb multă obiectivare, cunoaştere de Sine şi dorinţă de a face acest lucru (iar dacă atunci când citim aceste lucruri avem impresia că le vom dobândi în ani de muncă, această impresie vine tot de la Ego, care caută să ne convingă de inutilitatea oricărui demers care îi sabotează poziţia).

Mai devreme sau mai târziu, în funcţie de cât de constanţi suntem, Ego-ul se va transforma şi ne va deveni aliat, dar până atunci este nevoie să învăţăm să lucrăm cu el şi să îl aducem la locul pe care îl are în evoluţia noastră spirituală.

Şi, în final, o întrebare "enervantă", dar care, prin repetare, poate deveni un impuls motivaţional: TU CE AI FĂCUT PENTRU TINE ASTĂZI?

Să creăm şi să fim cocreatorii vieţii noastre! De aceea am venit aici, în viaţa aceasta!

P.S. Fiecare dintre noi este diferit şi, chiar dacă suntem născuţi în aceeaşi zi, evoluăm diferit, iar dacă vrei să afli lucruri despre tine şi despre ceea ce poţi face cu adevărat, te aştept pentru interpretarea mandalei personale. Poţi obţine aici mai multe informaţii.

#manadaledelumina#mandalazilei#evolutiespirituala#denoidepinde#traiestetiviata, #numerologiaKundalini

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu