luni, 9 mai 2022

 9.05.2022

Universul ne-a rezervat, astăzi, o mandală interesantă, care vine cu un mesaj puternic de susţinere a iubirii de Sine, mai ales în contextul unei luni care ne aduce, printre altele, provocarea echilibrului, aşa că lecţia pe care o avem de integrat astăzi este aceea că ceea ce dăm altora = cu ceea ce ne dăm nouă, dacă dorim să avem o viaţă echilibrată şi în care lucrurile să fie în regulă pentru noi. Şi, dacă este să aplicăm un principiu din matematică, şi inversa este valabilă.

Atunci când noi realizăm echilibrul, la nivel emoţional, între ceea ce dăm altora şi ceea ce ne dăm nouă, atunci putem spune că suntem în zona iubirii de Sine, că dăm altora din ceea ce avem, din ceea ce manifestăm, adică o energie frumoasă, care aduce bucurie şi fericire, pentru că este o energie venită din echilibru, din ceva ce am făcut pentru noi. În schimb, dacă dăm din ceea ce nu ne dăm nouă înşine, atunci acea energie este dezechilibrată şi, chiar dacă se vrea să fie o energie a iubirii, nu are neapărat o vibraţie prea ridicată, pentru că, de fapt, undeva în interiorul nostru, o parte din noi se simte nedreptăţită pentru că, în loc să ne dăm şi nouă înşine, am fugit repede să dăm celorlalţi (a se citi - să scăpăm de ceea ce nu ne-am dat nouă, dând celorlalţi), copleşindu-i cu o energie de care nu aveam neapărat nevoie.

De aici şi reproşurile celorlalţi, că îi copleşim cu "dragostea" noastră, care este asemănătoare dorinţei aprige a părintelui ce îşi doreşte, de la copilul său, să facă ceea ce el însuși nu a făcut şi astfel îl copleşeşte pe acel copil cu toate această energie, de care, copilul, nu are nevoie pentru că, acea acţiune care i se cere nu face parte din misiunea sa, fiind pur şi simplu proiectată pe el. 

Suntem într-o zi de vibraţie doi, iar acest lucru ne facilitează o legătură mai bună cu Sufletul nostru şi ne ajută să înţelegem nevoile sale, ne ajută să începem să avem o relație mai bună cu El şi să începem să facem şi ceea ce El ne transmite, tocmai pentru că El este în permanentă relaţie cu Divinitatea.

Este un moment bun să începem să ne întrebăm, ce se găseşte dincolo de cuvântul Suflet? Ce este această structură energetică şi ce rol are pentru noi? Iar aceste răspunsuri, pe lângă  informaţiile pe care le putem obţine din cărţi, ar fi bine să ni le dăm noi înşine, meditând mai des cu Sufletul nostru, vorbind mai mult cu El, întrebându-l şi pe El ce părere are referitor la diferitele probleme cu care ne confruntăm în viaţă, pentru că tot acest dialog nu face decât să ne permită o relaţie mai bună cu El şi redeschiderea canalelor de comunicare ce, altă dată, erau libere şi neafectate de poluarea mentalului negativ şi a Ego-ului.

Şi, pentru că tot avem Merkaba complet bleu, am putea să ne folosim de scris şi să-I scriem o scrisoare Sufletului nostru, în care să-I spunem despre cum vedem noi relaţie cu El, despre ce am dori de la El, despre ce alte lucruri mai simţim noi să-i spunem, pentru că răspunsurile şi conştientizările vor veni foarte repede, bineînţeles dacă şi noi suntem deschişi să le primim.

Pentru cine se simte blocat şi încărcat emoţional şi nu ştie cum să se deblocheze, o plimbare prin pădure şi îmbrăţişarea unui copac pot aduce schimbări semnificative la nivelul corpului emoţional, simţind astfel, mult mai puternic, prezenţa Sufletului nostru, ceea ce aduce un sentiment de bucurie şi împlinire, dar şi o schimbare de perspectivă, pentru că ne raportăm la potenţialul Sufletului nostru şi atunci nu mai percepem provocările ca pe ceva rău, ci pe ceva peste care putem trece, pentru că în acest moment suntem în contact cu puterea noastră personală.

Provocarea zilei, care este nouă, ne cheamă la meditaţie tocmai pentru a putea trece peste confuzia pe care este posibil să o avem şi astfel să trecem din zona fricilor în zona curajului şi a potențialului nelimitat.

Să alegem să valorificăm energia zilei de astăzi, chiar dacă ni se pare dificil de făcut acest lucru, mai ales dacă suntem obişnuiţi cu raportarea la mentalul nostru, dar să nu uităm că orice început este mult mai bun decât a rămâne pe margine şi a ne întreba mereu aceleaşi întrebări care, într-un fel, au devenit un fel de închisoare pentru noi şi din care ni se pare greu să mai ieşim.

Oricare dintre tehnicile de mai sus ne poate ajuta să sărim "pârleazul" acestor întrebări şi să îndrăznim să ne scăldăm în energie frumoasă şi plină de speranţă a Sufletului nostru.

Şi, în final, o întrebare "enervantă", dar care, prin repetare, poate deveni un impuls motivaţional: TU CE AI FĂCUT PENTRU TINE ASTĂZI?

Să creăm şi să fim cocreatorii vieţii noastre! De aceea am venit aici, în viaţa aceasta!

P.S. Fiecare dintre noi este diferit şi, chiar dacă suntem născuţi în aceeaşi zi, evoluăm diferit, iar dacă vrei să afli lucruri despre tine şi despre ceea ce poţi face cu adevărat, te aştept pentru interpretarea mandalei personale. Poţi obţine aici mai multe informaţii.

#manadaledelumina#mandalazilei#evolutiespirituala#denoidepinde#traiestetiviata, #numerologiaKundalini

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu