joi, 5 mai 2022

 5.05.2022

Luna Mai vine să activeze, în fiecare dintre noi, partea de comunicare indirectă din alte vieţi, aşa că să nu ne mirăm dacă, pe parcursul acestei luni ne trezim că avem mai multă inspiraţie, că brusc avem chef de creaţie, că avem idei care chiar aduc ceva nou, de aceea ar fi bine să lăsăm această voce interioară a noastră să se exprime, să creeze, să dea formă materiei, să modeleze sunetul, să aducă noi perspective în fotografie şi artă, să reverse ideile pe hârtie etc.

Dincolo de acest lucru, avem aceste zile cu bleu pe mijlocul mandalei care vin să accentueze ceea ce luna Mai ne aduce, fiind adevărate puncte de convergenţă energetică creatoare.

Legat de ziua de astăzi, aş vrea să reflectăm puţin la ceea ce scrisul aduce în vieţile noastre şi de ce este nevoie să ne ocupăm de el şi să nu-l desconsiderăm, mai ales că este mijlocul prin care texte vechi, de mii de ani, au reuşit să rămână până în prezent şi să ne putem bucura de ele.

Atunci când scriem, de fapt, nu facem altceva decât să dăm voie universului să comunice, prin noi, un anumit tip de informaţie, căreia i-a sosit momentul să fie cunoscută. Dacă nu facem noi cunoscută această informaţie, o va a face altcineva, de aceea, de multe ori descoperim într-o carte o informaţie pe care noi am primit-o de ceva timp, numai că nu am ales să o şi facem cunoscută celorlalţi.

De asemenea, atunci când scriem, noi ne golim de acea informaţie pe care o dăm mai departe prin intermediul scrisului, permiţând altei informaţii, de vibraţie superioară să vină către noi. Apropo de nivelul de vibraţie, fiecare scriere a noastră, fie că este o postare pe blog, un studiu sau chiar o carte, are vibraţia pe care noi o avem în momentul în care am scris şi, cu această vibraţie, vor rezona cei care sunt pe acelaşi palier vibraţional, de aceea este nevoie să dăm informaţia mai departe prin scris, la momentul potrivit, atunci când Universul ne-o cere, mai ales atunci când suntem pe o cale de evoluţie spirituală, pentru că acea informaţie este destinată unui anumit nivel de vibraţie şi este nevoie să rămână acolo pentru ei şi pentru cei care urcă către acel nivel de vibraţie.

Noi, evoluând spiritual, ne creştem nivelul de vibraţie, iar următoarele noastre scrieri se vor adresa unui nivel superior de vibrație.

Prin scris, noi lăsăm o hartă pentru cei care vin după noi, ajutându-i să înţeleagă faptul că experienţele prin care trec au fost trăite şi de alte peroane şi astfel pot găsi o modalitate de a putea gestiona mai ușor acele experiențe. Este adevărat că nu multe persoane sunt dispuse să înveţe din experienţele altora, dar, de la un anumit nivel de vibraţie, experiențele altor persoane se pot dovedi de un real ajutor.

Venim aici, în viaţa aceasta, să învăţăm lucruri noi, să trăim tot felul de experienţe de care avem nevoie pentru evoluţia Sufletului şi Spiritului nostru, de aceea, din tot ceea ce am învăţat este nevoie să lăsăm şi celorlalţi, pentru că o experiență trăită pe Pământ aduce multe conştientizări şi momente de reflexie şi introspecţie, iar din aceste momente reuşim să evoluăm şi să transformăm întunericul din noi, să-l "luminăm" prin toate momentele noastre de conştientizare şi intuiţie.

Aşadar, avem "datoria" să lăsăm mai departe, pentru că şi noi, la rândul nostru, am învăţat de la alţii care au lăsat mai departe.

Şi, în final, o întrebare "enervantă", dar care, prin repetare, poate deveni un impuls motivaţional: TU CE AI FĂCUT PENTRU TINE ASTĂZI?

Să creăm şi să fim cocreatorii vieţii noastre! De aceea am venit aici, în viaţa aceasta!

P.S. Fiecare dintre noi este diferit şi, chiar dacă suntem născuţi în aceeaşi zi, evoluăm diferit, iar dacă vrei să afli lucruri despre tine şi despre ceea ce poţi face cu adevărat, te aştept pentru interpretarea mandalei personale. Poţi obţine aici mai multe informaţii.

#manadaledelumina#mandalazilei#evolutiespirituala#denoidepinde#traiestetiviata, #numerologiaKundalini

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu