luni, 17 februarie 2020

17.02.2020


Combinaţia dintre vibraţia cinci a zilei de astăzi, care înseamnă echilibru şi verdele de pe centrul mandalei ne cheamă la a ne reanaliza modul în care împărţim energia în viaţa noastră, cât dăm şi unde, dacă beneficiarii energiei noastre o merită cu adevărat, dacă faptul că le dăm energia noastră este benefic şi pentru noi, dacă ne dăm energia doar pentru a fi acceptaţi, pentru a fi recunoscuți sau primim şi ceva în schimb?

Să nu uităm că una dintre legile Universului este chiar Legea Echilibrului, numai că ea nu este doar o lege scrisă acolo undeva, pe care o putem încălca după cum dorim, ci ea, spre deosebire de unele dintre legile omeneşti, chiar funcţionează şi efectele ei se văd imediat. Nu v-aş recomanda să o provocaţi pentru că atunci aţi face-o în cunoştinţă de cauză şi repercursiunile ar fi mari. 

Ideea este că cât vom căuta să menţinem un echilibru în viaţa noastră, cu atât ne va fi mai bine, iar echilibrul este parte a iubirii de Sine. Când căutăm să păstrăm echilibrul din viețile noastre, de fapt, nu facem altceva decât să le reanalizăm şi să vedem dacă toate aspectele vieţilor noastre sunt în echilibru, iar acolo unde nu sunt vom interveni să le corectăm, ceea ce înseamnă că dacă ne-am obişnuit să muncim mult, neglijându-ne starea de sănătate şi neluând în calcul semnele pe care corpul nostru ni le transmite, doar pentru a fi pe placul şefilor, în momentul în care ne-am hotărât să aducem echilibrul în vieţile noastre, fie ne vom reconsidera poziţia, fie ne vom schimba jobul. La fel este şi cu timpul pe care îl alocăm diferitelor activităţi şi persoane care nu sunt decât nişte paraziţi pentru energia noastră şi faţă de care, la fel este nevoie să ne reconsiderăm poziţia.

Da, stabilirea unui echilibru sau restabilirea sa, poate să semene cu o scuturare zdravănă a unui pom din care vor pica fructele stricate. Nu va fi pe placul celor care, până atunci, beneficiau de energia noastră, de timpul nostru, de atenţia noastră, fără a da ceva la schimb pentru a putea echilibra această relaţie, dar în final ne vom elibera de acest dezechilibru şi vom putea să ne reluăm viaţa noastră şi să facem ceea ce ne dorim să facem fără a ne mai raporta permanent la altcineva.

Nivelul trei al mandalei de astăzi ne arată modul în care mentalul nostru, mai bine zis orgoliul nostru, ne sabotează în ceea ce vrem să facem, modul în care ne taie aripile împingându-ne către tot felul de activităţi fără sens şi finalitate, doar-doar ne pierdem timpul şi stăm departe de ceea ce ne face plăcere să realizăm, departe de munca ce ne înnobilează căutând să ne ţină în activităţi care să ne scadă stima de Sine, pentru că în momentul în care ne pierdem această stimă vom dezechilibra, din nou, vieţile noastre, acceptând tot felul de compromisuri care în niciun caz nu vor fi pe placul Sufletului nostru.

Pe nivelul doi al mandalei de astăzi avem comunicarea, modul în care transmitem informaţii şi care, coroborat cu provocarea pe opt a zilei, ne poate face fie să spunem lucrurilor pe nume, fie să tăcem şi să ne frustrăm, ţinând în noi acele informaţii, blocându-ne chakra doi, afectând astfel şi tiroida şi încălcând astfel o altă lege a Universului, aceea de a spune Adevărul şi chiar dacă nu minţim, prin faptul că nu spunem nimic, de fapt, noi ascundem acea informaţie pe care era nevoie să o scoatem la suprafaţă.

P.S. Fiecare dintre noi este diferit şi, chiar dacă suntem născuţi în aceeaşi zi, evoluăm diferit, iar dacă vrei să afli lucruri despre tine şi despre ceea ce poţi face cu adevărat, te aştept pentru interpretarea mandalei personale. Poţi obţine aici mai multe informaţii. 
 
#manadaledelumina#mandalazilei#evolutiespirituala#denoidepinde#traiestetiviata,
#numerologiaKundalini

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu