luni, 24 februarie 2020

24.02.2020


Configuraţia mandalei de astăzi vine în Ziua de Dragobete şi poate ne-am fi aşteptat, cel puţin la prima vedere, să fie cu multă iubire pe mijlocul mandalei, dar dacă ne uităm mai profund la această configuraţie, putem observa că, de fapt, ea are legătură cu sărbătoarea de astăzi.

Albastrul de pe centrul mandalei are în spatele său numărul doi, care înseamnă femininul şi masculinul, Yin-ul şi Yang-ul, întuneric şi lumină, deci cuplu, unitate, aşa că, înainte de a visa iubire de Dragobete sau Valentine's Day, este necesar să ne întrebăm cât se poate de obiectiv: eu şi cu partenerul meu formăm un cuplu cu adevărat?

Ştiu, este o întrebare de care fugim tocmai din cauză că s-ar putea ca răspunsul să nu ne placă sau să ne facă să ne regândim relaţia pe care o avem cu partenerul nostru, deoarece dacă într-un cuplu nu există o relaţie de tip win-win şi unul dă mai mult decât celălalt, atunci lucrurile se dezechilibrează şi este ca şi cum am merge cu o bicicletă care, deşi din construcţie este necesar să aibă roţile egale, una ar fi mai mare decât cealaltă, iar călătoria noastră nu ar fi decât o seria de zdruncinături sau pur şi simplu nu am putea merge cu ea.

Ziua de astăzi ne provoacă la adevăr, aşa că vrem-nu vrem, această întrebare este cumva legitimă şi ea va apare, chiar dacă noi fugim de ea. Nu este necesar ca acel cuplu să se destrame, ci pur şi simplu să se aşeze, având la bază echilibrul şi respectul reciproc al partenerilor, pentru că numai aşa se poate merge înainte.

Roşul de pe nivelul doi, prin prisma romburilor de albastru care îl întrerup, vine şi el cu o întrebare la fel de dură: în cadrul cuplului, facem dragoste sau sex? Răspunsul sincer la această întrebare ne va da altă imagine legată de modul în care funcţionează cuplul, putându-se astfel corect lucrurile.

Ceea ce avem de înţeles este că, oricât de frumoși sunt ursuleţii din plus cu inimioare sau pernuţele în formă de inimioare sau ursuleţii din trandafiri etc., ar fi bine ca aceste lucruri să fie ca o extensie a iubirii adevărate care există în cuplu şi nu ca ceva care să mascheze adevărata situaţie, care să mascheze, de fapt multă nefericire.

Să nu uităm că tiparul de pe centrul mandalei este tiparul actorului, al celui care schimbă des rolurile, uitând cine este cu adevărat. Întrebarea este: în cuplul nostru, suntem doar actori care interpretăm un rol, plecând "grăbiţi"către un alt decor (vorba cântecului) sau cuplul nostru este locul în care evoluăm, alături de partener/parteneră, susţinându-ne reciproc?

Vibraţia trei a zilei de astăzi ne aduce multă bucurie şi fericire, aşa că ar fi bine să le manifestăm din plin, poate chiar vom contamina şi pe ceilalţi cu ele. Să ne dăm voie să fim fericiţi chiar dacă nu avem un motiv anume, deoarece fericirea ca stare de zi cu zi poate fi o normalitate, nu ceva pe care să o ascundem din teamă că vom fi priviţi ca niște "ciudaţi".

Provocarea lui şase de astăzi ne cheamă la ascultarea intuiţiei şi racordarea mentalului la Voia Universului, pentru a ne putea realiza, cu adevărat misiunea.

P.S. Fiecare dintre noi este diferit şi, chiar dacă suntem născuţi în aceeaşi zi, evoluăm diferit, iar dacă vrei să afli lucruri despre tine şi despre ceea ce poţi face cu adevărat, te aştept pentru interpretarea mandalei personale. Poţi obţine aici mai multe informaţii. 
 
#manadaledelumina#mandalazilei#evolutiespirituala#denoidepinde#traiestetiviata,
#numerologiaKundalini

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu