joi, 6 februarie 2020

6.02.2020


Sa comunicăm, cu drag şi spor! Ziua de astăzi ne predispune la comunicare, la vorbărie, la convingere, la învăţare, la transmitere de informaţii, la spunerea lucrurilor pe nume.

Energia zilei ne deschide către adevăr, ceea ce ne va fi foarte uşor să spunem adevărul şi, la fel de uşor să descoperim minciuna.

De aceea, dacă vroiam să spunem ceva şi nu găseam momentul propice, astăzi este un bun moment, mai ales dacă am tot tărăgănat să spunem acele lucruri. De asemenea, este un bun moment să aducem adevărul la suprafaţă, mai ales dacă am lăsat să se înţeleagă altceva decât ceea ce ne doream noi.

În concluzie, ziua ne predispune spre "limpezirea lucrurilor", aşa că dacă tot am ţinut ascunse anumite lucruri, s-ar putea ca astăzi să fie devoalate, prin diverse împrejurări, poate chiar de noi înşine. Pe de altă parte, putem ajunge să aflăm lucruri ascunse, lucruri care ne-au fost tăinuite fără să depunem prea mult efort, ceva de genul mură-n gură.

Este nevoie să se întâmple astfel de lucruri deoarece Universul vine să pună lucrurile în echilibru, iar atunci când se strânge prea multă minciună, atunci ea este nevoie să fie îndepărtată pentru a restabili echilibrul.

Provocarea zilei de şase ne cheamă la ascultarea intuiţiei, iar dacă ne uităm atent pe mandală observăm că nu avem niciun romb de mov. Totodată, ne cheamă la vindecare, în special prin comunicare şi adevăr. Să avem curajul să dăm, mai departe informaţia pentru a ajuta astfel la vindecarea celorlalţi, dar şi a noastră!

Comunicarea cu Divinitatea este şi ea provocată astăzi, mai ales dacă Universul a decis că anumite informaţii pe care le-am ascuns este momentul să le scoatem la suprafaţă, dar noi nu dorim acest lucru şi căutăm să ne opunem cu orice preţ, dând astfel vina pe Dumnezeu că are ceva personal cu noi.

Iubirea de Sine este şi ea testată astăzi, mai ales că prin raportarea la adevăr, de fapt, ne dăm voie să ieşim din propriile noastre minciuni şi alegem să vedem lucrurile aşa cum sunt, nu cum am vrea noi să fie, reuşind astfel să dăm la o parte vălurile pe care singuri ni le-am pus sau am îngăduit altora să ni le pună, acceptând situaţia cu seninătate, doar-doar om avea şi noi pe cine să dăm vina.

Avem vibraţia zilei pe trei, ceea ce ne aduce bucurie, voie bună, optimism, făcându-ne să fim mult mai sociabili şi comunicativi cu ceilalţi.

P.S. Fiecare dintre noi este diferit şi, chiar dacă suntem născuţi în aceeaşi zi, evoluăm diferit, iar dacă vrei să afli lucruri despre tine şi despre ceea ce poţi face cu adevărat, te aştept pentru interpretarea mandalei personale. Poţi obţine aici mai multe informaţii. 
 
#manadaledelumina#mandalazilei#evolutiespirituala#denoidepinde#traiestetiviata,
#numerologiaKundalini

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu