vineri, 28 februarie 2020

28.02.2020


Am spus-o şi o repet: zilele cu mov pe mijloc sunt, în acelaşi timp, binecuvântare şi blestem, în funcţie de modul în care noi ne raportăm la spiritualitate, la comunicarea cu Universul, dar mai ales la a ne trăi viaţa conform planurilor Sale.

Ele sunt, de fapt, o "mână" pe care Universul ne-o întinde, de fiecare dată cu speranţa că noi o vom primi şi vom porni, ghidaţi de Ea, în "călătoria" noastră. Că acceptăm această mână în viaţa aceasta sau în altele, de noi depinde.

Ele ne reamintesc faptul că am venit aici cu o misiune pe care nu o mai putem ignora la nesfârşit, faptul că suntem aici să facem ceva, nu să fugim de Divinitate, faptul că în interiorul nostru se găseşte o "sămânţă" care are ca misiune să rodească şi să ofere, din roadele sale, şi celorlalţi, determinându-i astfel să ne urmeze exemplul.

De ce sunt astfel de zile un "blestem"? Deoarece energia lor, apropiindu-ne mai mult de Dumnezeu, determină în multe persoane o răscolire, care nu este altceva decât modul prin care Divinitatea caută să ne "trezească", numai că mulţi nu vor să o facă şi continuă să se comporte pe Pământ asemenea copiilor care, acasă, sunt numai lapte şi miere, dar odată plecaţi de acasă iese la suprafaţă toată umbra pe care şi-au reprimat-o de-a lungul timpului, având un comportament la care nimeni nu se aştepta.

Multe spirite au venit pe Pământ, în urma înţelegerii cu Divinitatea, să facă ceva, numai că, odată ajunşi aici, au dat uitării acea înţelegere şi îşi manifestă deplin umbrele pe care le-au dezvoltat în alte vieţi, când ar putea, la fel de bine, să înveţe să le transmute.

Şi, dacă acum, la sfârşitul acestei zile, energia ei ni s-a părut greu de dus, atunci pe data de trei martie înseamnă ca va fi nevoie să ne mutăm de pe această planetă. 

Ceea ce avem de înţeles din mandala de astăzi, mai ales prin prisma roşului care apare ca dublă provocare astăzi, este că a sosit momentul să ne decidem ce vrem să facem, să ne decidem cum vrem ne să gestionăm umbra şi cum ne poziţionăm în relaţia cu Universul, iar această decizie este nevoie să o luăm repede, astfel încât, Ziua specială din data de trei martie să ne găsească cu o opţiune clară şi asumată. 

Roşul acesta care este provocarea de astăzi poate fi nervozitatea pe care o avem legată de energie acestei zile şi de faptul că ea trezeşte în noi tot felul de senzaţii pe care, de fapt, nu vrem să le trăim şi fugim de ele sau se poate transforma în energia de care aveam nevoie pentru a porni, pentru a demara, fiind picătura care umple "paharul" aşteptării, o aşteptare care nu ne-a adus nimic concret, ci numai frustrări.

Ziua de astăzi a venit cu o provocare pe zece, pe curajul cel mai înalt, dar şi cu o vibrație pe şapte, ceea ce ne-a permis să ne refacem mai repede limitele necesare pentru a ne putea manifesta mai bine curajul.

Acum, la sfârşitul acestei zile, apare o întrebare cât se poate de firească: avem curajul să ne asumăm propria evoluţie spirituală? Avem curajul să luăm trenul care vine în câteva zile? Avem curajul să ieşim din "ţarc" şi să începem să explorăm dincolo de limitele sale? Avem curajul să primim "bogăţiile" pe care universul le are pregătite pentru noi, în cazul în care ne acceptăm misiunea şi începem să lucrăm la ea?

Răspunsul, ca de fiecare dată, este la fiecare dintre noi. 

P.S. Fiecare dintre noi este diferit şi, chiar dacă suntem născuţi în aceeaşi zi, evoluăm diferit, iar dacă vrei să afli lucruri despre tine şi despre ceea ce poţi face cu adevărat, te aştept pentru interpretarea mandalei personale. Poţi obţine aici mai multe informaţii. 
 
#manadaledelumina#mandalazilei#evolutiespirituala#denoidepinde#traiestetiviata,
#numerologiaKundalini

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu