duminică, 9 februarie 2020

9.02.2020


Suntem într-o zi cu vibraţie pe şase, ceea ce ne ajută să manifestăm mult mai bine energia de pe centrul mandalei de astăzi. Cele două nivele de mov de astăzi ne cheamă la introspecţie, una cât mai profundă, pentru că numai aşa putem obţine soluţiile la problemele pe care le avem şi pe care le conştientizăm mai mult sau mai puţin.

Aşa că, astăzi, cel mai înţelept lucru pe care îl putem face este să lăsăm intuiţia să se facă auzită, să ne dăm voie să primim mesaje şi să punem pe liber filtrele mentale pe care le avem, tocmai pentru a da voie, astfel, informaţiei adevărate să vină şi să ne ajute în evoluţia noastră, să vină şi să ne indice blocajele pe care le avem.

Dacă în alte zile vorbeam despre provocările pe care le aveam pe mandală în privinţa iubirii de Sine, astăzi acest lucru este mult mult mai pronunţat, deoarece astăzi ies mai mult la suprafaţă şi se manifestă cele care ne blochează evoluţia noastră, cele care ne ţin pe loc şi care se manifestă ca tipare fine, pe care, de multe ori, nu le conştientizăm.

De aceea, spuneam mai sus, este nevoie să fim atenţi la ceea ce simţim, să ne dăm voie să mergem după acea informaţie până acolo unde ne duce ea, deoarece numai astfel putem ajunge la cauza primară şi numai astfel o putem corecta. Să avem curajul să ne lăsăm purtaţi, de exemplu, de vibraţiile unei melodii, chiar dacă nu este prea veselă! Dacă produce anumite tresăriri în interiorul nostru, atunci înseamnă că ne poate ajuta să conştientizăm ceva şi, dacă ne dăm voie să îi urmăm vibraţia, fără a avea aşteptări, atunci cu siguranţă vom descoperi ceva ce ne va ajuta să ne vindecăm, vom înţelege ceva important pentru noi, reuşind să depăşim astfel un prag peste care altfel nu puteam să trecem.

Din păcate, de multe ori, fugim de astfel de momente şi aşteptăm să ne arate alţii, din exterior, aceste blocaje, pentru că nouă fie ne este teamă să ne introspectăm, fie nu dorim, ca să spunem lucrurilor pe nume. Numai că, oricât de bine ne-ar "citi" cineva, nu va reuşi să vadă decât o parte din întreg, ceea ce ne va ajuta, dar nu ne va vindeca complet acea problemă.

De fapt, ceea ce reuşim să descoperim astfel despre provocările pe care le avem cu iubirea de Sine vor avea implicaţii mult timp de acum încolo şi, în funcţie de cât de mult vom reuşi să rămânem deschişi la intuiţii, vor veni alte şi alte informaţii, ceea ce ne va ajuta să producem transformări consistente în interiorul nostru deoarece pur şi simplu ştim unde să ne ducem şi ce avem de vindecat, fără să mai bâjbâim şi fără să mai intrăm în capcana lui "Nu ştiu! Nu ştiu! Nu ştiu!" repetat cu obstinenţă, repetare care mai mult ne blochează să aflăm ceva decât ne ajută. De fapt este zidul pe care noi îl ridicăm în jurul nostru, inconştient, blocând astfel orice informaţie care ne-ar putea ajuta să aflăm ceva. Mai mult chiar, îl proiectăm şi pe cei către care ne îndreptăm să ne ajute cu o informaţie, tocmai pentru a demonstra tuturor că problema noastră este una complicată şi nu are nicio rezolvare. 

Şi, pentru că tot este o zi de primit informaţii, putem afla, totodată, şi ce anume ne împiedică să comunicăm, unde ne blocăm atunci când avem de dat informaţia mai departe şi nu putem ... sau nu vrem.

De fapt, aici este cheia multora din probleme noastre şi anume, faptul că nu ne asumăm responsabilitatea pentru ceea ce facem, dar mai ales pentru ceea ce nu vrem să facem, pentru că dacă am face-o atunci nu ne-am mai ascunde după tot felul de motive (nu avem timp, nu avem bani, nu avem dispoziţia necesară, nu ni s-au aliniat perfect planetele 😀 etc.) şi am recunoaşte, pur şi simplu, că nu vrem să facem un lucru sau altul. Numai când am ajuns în acest punct vom putea să înţelegem motivele din spatele lui "nu vreau!" şi atunci vom ştii ce decizie să luăm. Până atunci nu facem decât să ne consumăm timpul făcând joc de glezne şi scoţând în faţă tot felul de motive care nu sunt altceva decât perdele de fum prin care ascundem adevăratul motiv, respectiv acela că nu vrem.

Astăzi, cunoaşterea spirituală este cea care ne protejează, iar cei care sunt născuţi în zilele de nouă, indiferent de lună, o au, iar motivul pentru care se confruntă cu tot felul de probleme este tocmai pentru a se "trezi" şi a se deschide către latura spirituală. 

Totodată, comunicarea cu Dumnezeu este mult mai puternică astăzi, în sensul că suntem mult mai deschişi către această comunicare şi ne putem folosi de configuraţia acestei zile pentru a iniţia dialogul pe care l-am amânat de mult, pentru a cere ghidare şi ajutor, dar şi pentru a discuta pur şi simplu. Să nu uităm că Dumnezeu este un psiholog bun şi are multe metode prin care ne poate ajuta, dacă îi cerem acest lucru.

Să avem curajul să primim informaţiile care ne pot ajuta să ne schimbăm, dar în primul rând, să avem curajul să ne schimbăm! 

DECIZIA ESTE NUMAI LA NOI! 

P.S. Fiecare dintre noi este diferit şi, chiar dacă suntem născuţi în aceeaşi zi, evoluăm diferit, iar dacă vrei să afli lucruri despre tine şi despre ceea ce poţi face cu adevărat, te aştept pentru interpretarea mandalei personale. Poţi obţine aici mai multe informaţii. 
 
#manadaledelumina#mandalazilei#evolutiespirituala#denoidepinde#traiestetiviata,
#numerologiaKundalini

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu