sâmbătă, 11 iulie 2020

11.07.2020

Într-o decadă în care este încurajată comunicarea indirectă, Universul ne "şopteşte" astăzi, mai puternic decât în alte zile, chemându-ne să fim receptivi la mesajele sale tocmai pentru că doreşte ca prin noi, să transmită şi celorlalţi aceste mesaje.

Spunem că suntem într-o decadă în care este încurajată comunicarea indirectă, aşa că putem beneficia de această deschidere pe care o avem astăzi tocmai pentru a ne acorda pe frecvenţele Universului pe care vom primi tot felul de informaţii pe care să le transmitem fie prin scris, fie prin intermediul părţii noastre artistice.

Fie că avem de scris diverse scrisori către persoane care ne-au rănit emoţional sau chiar fizic, scrisori prin care să ne eliberăm de acea traumă pe care am suferit-o, fie că am acumulat multă informaţie şi a venit momentul să o dăm mai departe sau pur şi simplu vrem să manifestăm artistul din noi, este un bun moment să folosim energia acestei decade, până pe nouăsprezece inclusiv, pentru că suntem astfel sprijiniți în demersul nostru, iar ziua de astăzi, prin energia de pe centrul mandalei, ne aduce mai multă intuiţie, dar şi receptivitate, pentru că chiar dacă noi credem că ar fi bine să facem într-un anumit fel, s-ar putea ca, prin mesajele pe care Universul ni le transmite, să vedem şi o altă faţă a lucrurilor şi să le facem într-un alt mod la care, cu siguranţă, nu ne gândisem până acum.

Ceea ce este cel mai interesant este că provocarea de astăzi de pe mandală este tocmai comunicarea indirectă, ceea ce ne poate face să ne depărtăm de ea şi să ignorăm energia acestei decade, de aceea, cu cât comoditatea noastră este mai mare, cu atât efortul nostru de a o folosi este nevoie să fie şi mai mare.

Putem observa, astfel, tiparele pe care le avem în privinţa comunicării indirect şi cărora, de-a lungul anilor, le-am dat curs, rămânând într-o stare de letargie când, de fapt, noi aveam toate datele pentru a ne manifesta, dar ne-a lipsit fie curajul, fie am lăsat Ego-ul să ne spună că suntem mici şi insignifianți şi că ceea ce avem noi de zis nu va interesa pe nimeni şi că astfel vom pierde timpul cu "lucruri prosteşti".

Movul de pe centrul mandalei de astăzi este trâmbiţa prin care Universul ne transmite să lăsăm Ego-ul în treaba lui şi să ne vedem de drumul nostru, pentru că sunt mesaje pe care oamenii le au de primim, iar prin refuzul nostru de a le materializa prin scris sau prin artă nu facem altceva decât să fugim de misiunea pe care o avem de făcut.

Sunt încă multe povești nescrise, multe idei care nu sunt comunicate, multe tablouri care aşteaptă să fie pictate, multe melodii care se aşteaptă revelate, multe fotografii care nu au fost încă făcute şi lista poate continua, ca să înţelegem necesitatea acestei forme de comunicare şi de ce Universul ne îndrumă mereu către manifestarea ei.

Peste provocarea lui unsprezece de astăzi putem trece numai dându-ne voie să primim mesajele Universului, pentru că atunci reuşim să ne ridicăm cu adevărat deasupra lucrurilor, situaţiilor, blocajelor şi putem astfel să transformăm această provocare într-o calitate, respectiv aceea de a vedea lucrurile de sus, înţelegându-le altfel. De aici de sus vin ideile frumoase şi îndrăzneţe care s-au concretizat în romane de geniu, în partituri memorabile sau opere de artă de o frumuseţe aparte.

Aşa că, numai de noi depinde dacă vrem sau nu să ajungem în acest loc al ideilor şi dacă ne dăm voie să le transmitem mai departe celorlalţi.

În funcţie de decizia noastră suntem sau nu, premiaţi de către Univers, asta ca să nu ne mai întrebăm de ce unii au şi noi nu avem. :)

Să ne fie de folos!

P.S. Fiecare dintre noi este diferit şi, chiar dacă suntem născuţi în aceeaşi zi, evoluăm diferit, iar dacă vrei să afli lucruri despre tine şi despre ceea ce poţi face cu adevărat, te aştept pentru interpretarea mandalei personale. Poţi obţine aici mai multe informaţii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu