marți, 7 iulie 2020

7.07.2020

Cu doi de şapte în poziţii de provocare, aura noastră are mari provocări astăzi, mai ales că provocarea fiind dublă, tot la dublu pot acţiona şi diferitele probleme cu care ne putem confrunta. Dar cum cărbunele are nevoie de o presiune ridicată pentru a începe să se transforme în diamant, în acelaşi mod şi noi avem nevoie de presiune care să ne facă ă ne mişcăm, mai ales că suntem într-o zi cu mişcare pe mijlocul mandalei.

Să ieşim la mişcare, la plimbare, alergare sau orice activitate care ne face să ne mişcăm, deoarece modul în care reuşim să ne refacem aura depinde, cel puţin astăzi, de modul în care ne mişcăm, fără a da voie astfel energiilor comodităţii să ne cuprindă şi să ne blocheze.

Avem nevoie să ne recâştigăm vitalitatea, mai ales că este posibil să fi intrat în tot felul de tipare de amânare, de băltire într-o stare în care nu se întâmplă nimic, dar care ne aduce o multitudine de frustrări interioare, mai ales legate de faptul să nu reuşim să materializăm, să dăm formă ideilor noastre.

Aşa că, prin mişcare, de orice fel, important este să ne facă plăcere, reuşim să ne refacem starea de vitalitate, activând astfel energia interioară pe care, ulterior, o putem folosi să ne aducem şi mai multă vitalitate şi reuşind astfel să ne refacem mai bine aura noastră care, odată ajunsă la masa critică de energie pentru a se susţine, devine un scurt puternic ce ne poate ajuta să ne păstrăm energia, să evităm să o mai risipim, să ne curăţăm meridianele şi să începem să fim noi înşine.

Curăţându-ne meridianele, reuşim astfel să aducem şi mai multă vitalitate interioară, energia curgând liberă prin noi şi putând astfel să o direcţionăm cât mai bine către acele locuri unde avem nevoie de ea. De asemenea, atunci când aura noastră este puternică, starea de abundenţă interioară este mult mai uşor de obținut, iar acest lucru ne permite concretizarea ei în abundenţă exterioară.

Pentru cei care nu reuşesc să-şi refacă aura prin prisma tehnicilor energetice, o pot face prin vizualizarea Luminii care coboară de la Dumnezeu şi care ne înconjoară corpul, asemenea mierii care se prelinge pe corpul nostru, creând astfel un scut puternic şi de nepătruns de jur împrejurul nostru.

Consumul de fructe galbene ne poate ajuta, de asemenea, să ne refacem aura, deoarece culoarea galbenă a fructelor ne face legătura, la nivel subconştient, cu lumina, ajutându-ne astfel, de fiecare dată, prin consumul lor, să ne aducem aminte de necesitatea luminii pentru a ne reface aura. Coaja galbenă are, pentru fructe, un rol semănător cu cel pe care îl are şi aura pentru noi.

Refăcând aura, vom reuşi să depăşim, cu uşurinţă, stările de frică, pe care le vom depăşi, dar şi stările de nervozitate, pentru că multe dintre aceste stări apar datorită fricilor subconştiente pe care le avem la nivel de subconştient. Am mai spus-o şi cu altă ocazie, anume că atunci când aura noastră este întreagă, de fapt, energia curajului nostru este şi ea întreagă, putând să o manifestăm din plin, simţind-o ca pe un scut, dar şi ca pe o bază solidă pe care stăm şi care ne dă avântul să luăm decizii, să intrăm pe teritorii necunoscute încă, dar în care este nevoie să pătrundem pentru a ne descoperi pe noi înşine.

O aură puternică ne permite să intrăm în conexiune, mult mai puternică, cu partea nevăzută a existenţei noastre, intuiţia noastră fiind mult mai puternică, iar informaţiile care ne vin sunt mult mai clare, deoarece decodarea lor, în interiorul nostru, se face mult mai clar, fără intervenţia mentalului care este "cuminte" acum când aura este puternică.

Avem, deci, o multitudine de beneficii din refacerea aurei noastre, iar numai un puternic sentiment de neiubire de Sine ne poate ţine la distanţă de a ne reface aura în mod optim pentru noi.

Să ne fie de folos!

P.S. Fiecare dintre noi este diferit şi, chiar dacă suntem născuţi în aceeaşi zi, evoluăm diferit, iar dacă vrei să afli lucruri despre tine şi despre ceea ce poţi face cu adevărat, te aştept pentru interpretarea mandalei personale. Poţi obţine aici mai multe informaţii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu