joi, 30 iulie 2020

30.07.2020

Când ne simţim doborâţi, să nu-L întrebăm pe Dumnezeu ce a avut cu noi ci, mai degrabă, să-L rugăm să ne arate unde anume nu ne iubim pe noi înşine deoarece, prin faptul că lasă să ni se întâmple, nu face altceva să ne atragă atenţia că undeva, în interiorul nostru, din diferite motive mai mult sau mai puţin cunoscute, avem anumite emoţii care ne fac să fim altcumva decât optimul nostru, scoţându-ne astfel de pe rezonanţa cu energiile înalte ale Universului.

Da, de multe ori, "ne-o luăm" tocmai pentru a ne trezi la realitate, tocmai pentru a ne "băga picioarele" şi să spunem STOP la acea situaţie care oricum nu era pe placul nostru dar pe care, din diferite motive, pe care de multe ori nici noi nu le cunoaştem prea bine, o toleram.

Movul de pe centrul mandalei de astăzi vine să ne zgândăre tocmai pe acest subiect, pe care, dacă l-am tot evitat, ar fi bine să nu o mai facem, deoarece multe dintre problemele noastre pornesc de aici, iar pentru ele nu este vinovat nici Dumnezeu şi nici altă persoană, în condiţiile în care ele au venit la noi pe baza rezonanţelor pe care le avem. De fapt, toate aceste probleme sunt "învăţătorii" noştri, scopul final fiind acela de a renunţa la schemele şi tiparele interioare care ne fac să nu ne iubim şi să alegem să manifestăm suferinţa.

De fapt, aceasta este una dintre marile noastre probleme, respectiv aceea legată de suferinţă şi de convingerea că aceasta este o parte "necesară" din noi şi din evoluţia noastră. Din cauza acestor convingeri nu facem decât să atragem situaţii şi persoane care ne aduc suferinţă, făcând astfel să ne confirmăm propriile noastre convingeri şi uite aşa schema este deja formată şi rulează rămânând în ea până când Universul, sătul de "bălăriile" pe care le avem în cap, ne dă o "palmă" de ne aduce cu picioarele pe pământ, învăţând, pe repede înainte, că modul nostru de gândire nu era cel mai potrivit şi în armonie cu energiile Sale.

Aşa că vă propun câteva întrebări simple, care chiar dacă nu ne plac, totuşi ar fi interesant să vedem ce răspundem la ele, iar mai apoi ne hotărâm ce facem cu acele răspunsuri:
1. Pe o scală de la 1 la 10, cât de mult ne place munca pe care o facem?
2. Pe o scală de la 1 la 10, cât de mulţumiţi suntem de relaţia pe care o avem cu partenerul/partenera, cu părinţii, cu fraţii şi surorile, cu copii? Cât de mult reuşim să ne spunem şi noi opinia? Cât de des ne supunem opiniilor celorlalţi?
3. Când ne-am făcut o bucuria ultima dată? Ce bucurie am vrea să ne facem acum? Există vreun motiv pentru care nu ne-o oferim? Dacă da, are legătură cu punerea pe primul loc a nevoilor celorlalţi?
4. Dacă ar fi să schimbăm ceva la viaţa noastră, ce am schimba? Ce ne-ar împiedica să facem această schimbare?  Această schimbare ar fi pe placul celor din jurul nostru? Dacă răspunsul este nu, am continua să facem schimbarea?
5. Avem o listă de dorinţe pe care urmărim să ni le îndeplinim? Cât de des o actualizăm? Cât de des tăiem din ea ceea ce am făcut pentru noi?

Suntem într-o zi cu provocare pe trei, iar acest lucru ne dă bătăi de cap legate de modul în care reuşim să ne păstrăm bucuria interioară, mai ales că într-o astfel de zi tind să iasă la suprafaţă mai mult gândurile negative, iar dacă nu facem ceva în privinţa lor şi ne lăsăm în voia lor, nu vom face decât să ne coborâm vibraţia şi să începem astfel să rezonăm cu situaţiile aflate pe acelaşi nivel cu cel la care am coborât.

Avem muzica la dispoziţie pentru a schimba acest lucru, avem meditaţia care ne poate ridica vibrația, numai că nici una nici alta nu ne pot ajuta dacă noi nu le dăm voie, dacă nu apelăm la ele.

Aşa că să trecem la manifestarea iubirii de Sine, pentru că numai aşa putem să ne trăim viaţa la nivelul la care ne dorim.

Să ne ajute în evoluţia spirituală!

P.S. Fiecare dintre noi este diferit şi, chiar dacă suntem născuţi în aceeaşi zi, evoluăm diferit, iar dacă vrei să afli lucruri despre tine şi despre ceea ce poţi face cu adevărat, te aştept pentru interpretarea mandalei personale. Poţi obţine aici mai multe informaţii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu