joi, 16 iulie 2020

16.07.2020

Dacă vă spun că astăzi este iar legat de aura noastră o să ziceţi că despre altceva nu mai ştiu să vorbesc, dar dacă ne uităm atent pe configuraţia numerologică, astăzi, avem iarăși doi de şapte ca şi provocare, atât în zi cât şi în lună, aşa că astăzi iar avem provocări legate de modul în care ne gestionăm aura, mai ales dacă nu am făcut nimic de data trecută.

Dacă nici astăzi nu luăm măsuri, nicio problemă, Universul în măreţia Sa, ne mai aşteaptă cu un test pe data de 25, când iarăşi vom avea dublă provocare pe şapte, fie că ne place, fie că nu.

De fapt, ideea nu este să ne tremure pantalonii în vine, ci să facem de aşa manieră încât aceste provocări să ne găsească întăriţi, eventual să fim atenţi, în aceste zile, unde mai avem puncte slabe, locuri în care mai avem de lucrat, informaţii de adăugat, practică de efectuat etc.

Chiar dacă, pe centrul mandalei de astăzi avem albastru închis, de fapt, provocare cea mare pe care o avem de gestionat este legată de cele două nivele de roşu, respectiv nivelele doi şi patru, iar cum nivelul patru este bine susţinut de mov, lecţia pe care o avem de învăţat astăzi este legată de modul în care reuşim să folosim energia sexuală pentru refacerea aurei, pentru întărirea şi menţinerea ei.

Universul ştie despre noi că avem rezistenţele noastre în privinţa aplicării unor tehnici, de aceea ne relevă cât mai mult pentru a putea totuşi să ne rezolvăm problemele. De aceea, astăzi ne scoate în prim-plan tocmai energia noastră sexuală şi modul în care o putem folosi pentru propria evoluţie.

Este foarte important să ne gestionăm corect energia sexuală, mai ales că datorită puterii sale, o putem folosi în multe aspecte ale vieţii noastre, de la curăţare energetică până la a o direcţiona către scopurile şi planurile noastre. Dar cel mai importat aspect este să învăţăm să o oprim la noi, să nu o mai pierdem pentru plăceri de scurtă durată, doar pentru că nu am avut curiozitatea sau curajul să vedem şi ce înseamnă tehnicile de transmutare.

Prin movul care vine să susţină nivelul patru de pe mandală, Universul ne provoacă să căutăm să înțelegem ce este cu această transmutare, la ce ne ajută şi cum putem ajunge să o realizăm. Important este să nu mai fugim de ea, să nu mai invocăm tot felul de motive puerile de genul: nu ştiu eu din astea, nu am nevoie de ele, mă simt bine aşa cum sunt, nu am chef de astfel de baliverne şi textele pot continua. Mesajul de astăzi nu este pentru astfel de persoane care îl iau pe NU în braţe şi nu-şi dau astfel voie să mai vadă şi altceva.

Mesajul este pentru ceia care caută să schimbe ceva în vieţile lor, care vor un surplus de energie şi pe care îl au la îndemână, mai ales cei care au mult roşu în mandala şi care este nevoie să învețe cum să-l gestioneze.

De asemenea, o meditaţie în care să vedem cum urcă energia sexuală de la nivelul chakrei doi către chakrele superioare şi se transformă în lumină, iar acea lumină să o direcţionăm către aura noastră sau către proiectele noastre, ne poate ajuta să gestionăm această energie puternică. Să nu uităm şi de energia sexuală din cadrul interacţiunii cu partenerul, fiind nevoie să o gestionăm şi pe aceea, mai ales că acolo se întâlnesc două frecvenţe energetice.

Aşadar, fie că lucrăm cu partener, fie că nu, transmutarea energiei sexuale în tipuri rafinate de energie reprezintă provocarea noastră de astăzi. Pentru cei care nu se simt în regulă cu aceste tehnici, nicio problemă, albastrul de pe centrul mandalei vă ajută, prin puterea de rugăciuni pe care o aduce, să transmutaţi energia sexuală pe care o aveţi. Aş recomanda ca rugăciunile să fie spuse cu voce tare tocmai pentru a manifesta şi puterea pe cuvânt pe care o aduce mandala de astăzi.

În rest, să fim atenți la minciună şi la încăpăţânare!

Să ne ajute în evoluţia noastră!

P.S. Fiecare dintre noi este diferit şi, chiar dacă suntem născuţi în aceeaşi zi, evoluăm diferit, iar dacă vrei să afli lucruri despre tine şi despre ceea ce poţi face cu adevărat, te aştept pentru interpretarea mandalei personale. Poţi obţine aici mai multe informaţii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu