joi, 2 iulie 2020

2.07.2020

Cea de a doua zi din luna Iulie, vine cu o lecţie foarte interesantă pe care o avem de ţinut minte pentru tot restul vieţii dacă vrem să facem ceea ce ne-am propus, dacă vrem să materializăm, dacă vrem să ne exprimăm propria voinţă, dacă vrem să fim Cocreatorii ai propriei noastre vieţi.

Astăzi, Avem în faţa noastră două provocări pe care, dacă reuşim să le înţelegem, dar mai ales dacă reuşim să învăţăm să trecem peste ele, atunci toată viaţa noastră se poate schimba în bine.

În primul rând, suntem într-o zi de doi, care ne aduce provocări în ceea ce priveşte mintea negativă, cea care, atunci când este slab dezvoltată, ne conectează cu aspectele negative ale vieţii noastre, aducându-ne în consecinţă, rezonanţele de rigoare, mai ales cele legate de frici şi de incapacitatea noastră de a fi noi înşine, făcându-ne să ne cedăm puterea personală celor pe care îi percepem mai puternici decât noi, dar cum această percepţie este tot prin prisma minţii negative dezechilibrate, mai mult ca sigur acele persoane nu sunt mai puternici decât noi, ci au un PR mai bun, adică ştiu să-şi ascundă mai bine propriile frici, proiectând în exterior imaginea unei persoane curajoase şi stăpână pe sine.

Cea de a doua provocare este dată de către lună, respectiv de către şapte şi, aşa cum am mai tot discutat cu altă ocazie, are legătură cu aura noastră, cu acest înveliş energetic care ne protejează şi în interiorul căruia noi ne dezvoltăm bine, dar mai ales ne dezvoltăm pe noi înşine fără a fi afectaţi de proiecţiile pe care ceilalţi le fac asupra noastră. Când această aură a noastră este spartă, ştim foarte bine ce se întâmplă, respectiv apar fricile, nu mai putem să ne ţinem de propriile decizii cedând în faţa celor ce vin din afara noastră, deci nu mai suntem noi înşine. Inclusiv o parte dintre durerile noastre de spate pot apărea dintr-o aură slabă sau chiar inexistentă.

Separat, despre cele două provocări am mai tot discutat, atunci când au apărut, însă împreună nu le-am pus niciodată, aşa că astăzi este un bun moment să facem legătura între cele două. După cum se poate observa, fricile sunt elementul caracteristic ambelor, aşa că dacă dorim să scăpăm de frici, dacă dorim să trecem peste ele, avem de lucrat cu ambele elemente, mai ales că o minte axată pe negativ va duce la îngustarea aurei, ceea ce va duce, în final, la scăderea fluxului de energie pe meridiane, ducând chiar la blocarea unora dintre ele.

Pe de cealaltă parte, o aură slabă sau chiar spartă, face ca, peste noi, să vină tot felul de energii care ne dezechilibrează mintea negativă şi astfel intrăm într-un perpetuum care nu ne este favorabil.

Aşa că, astăzi, ca de altfel, pe parcursul întregii luni iulie, avem de lucrat pe aura noastră, pe refacerea ei, fiind lecţia noastră principală pentru întreaga lună. O aură întreagă ne va permite să ne manifestăm curajul şi astfel să putem stăpâni toate cele trei minţi pe care le avem, respectiv cea negativă, cea pozitivă şi cea neutră, manifestând astfel părţile lor pozitive (poate este greu de crezut, dar mintea negativă are atât o parte negativă, cât şi una pozitivă).

În privinţa minţii negativă, este bine să lucrăm la partea ei pozitivă pentru a ieşi din zona negativistă a vieţii noastre, aşa că muzica este cea care ne poate ajuta să ne manifestăm această latură pozitivă, ajutându-ne să ne ridicăm treptat vibraţia.

De asemenea, ne putem folosi şi de rugăciune, mai ales că energia sa este chiar pe centrul mandalei de astăzi. Tot prin rugăciune ne putem domoli eventualele impulsuri nervoase care pot fi date de roşul de pe nivelul doi.

Să fim atenți la intuiţie, mai ales că vibraţia zilei este patru, ceea ce aduce mai multă înţelepciune, aşa că să nu ne pripim cu deciziile! De asemenea, să începem ceea ce avem de făcut şi să nu mai pierdem timpul deoarece comoditatea este şi ea prezentă şi vrea şi ea o parte din timpul şi energia noastră.

În privinţa tiparului de pe centrul mandalei, atâta timp cât aura este întreagă ne vom manifesta pe noi înşine astăzi, altfel, există riscul să manifestăm din subpersonalităţile pe care le avem sau chiar comportamentele celor din jurul nostru, fără ca măcar să ne dăm seama, devenind "actori" în piesele pe care alţii le "regizează".

Să ne fie de folos!

P.S. Fiecare dintre noi este diferit şi, chiar dacă suntem născuţi în aceeaşi zi, evoluăm diferit, iar dacă vrei să afli lucruri despre tine şi despre ceea ce poţi face cu adevărat, te aştept pentru interpretarea mandalei personale. Poţi obţine aici mai multe informaţii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu