marți, 14 iulie 2020

14.07.2020

Mai ţinem minte când a fost ultima dată când ne-am luat în braţe pe noi înşine? Da, ştiu că o să-mi spuneţi că tehnic este mai greu de realizat acest lucru, de aceea este nevoie să fim luaţi în braţe de cineva din exterior, dar nu despre aspectul tehnic vorbeam aici, ci despre cel al Iubirii de Sine, al compasiunii faţă de noi înşine.

Este nevoie de astfel de zile în care energia iubirii să fie pe centrul mandalei, să radieze de acolo, pentru a ne da seama, cu adevărat, cât de mult sau de puţin ne iubim cu adevărat.

Este nevoie, uneori, să ajungem la fundul sacului, să vedem că ne-am împrăştiat energia iubirii în toate părţile şi să constatăm, cu tristeţe, că pentru noi înşine nu a mai rămas nimic. Şi ajungem astfel în stări de frustrare şi începem astfel să ne regândim modul în care ne punem şi pe noi pe primul loc, modul în care ne dăm iubire nouă înşine, modul în care începem să avem mai multă grijă de noi, modul în care ...

Cel mai fain ar fi dacă, cu această ocazie, am reuşi să menţinem concluziile la care ajungem şi după ce trece acest val de supărare şi revenim la sentimente mai bune. Ar fi chiar fain dacă nu am mai "uita" prin ceea ce am trecut şi promisiunile pe care ni le-am făcut.

Am spus-o mereu şi o repet şi acum, nu promovez egoismul, pentru simplul fapt că stima şi iubirea de Sine nu reprezintă egoism, ci reprezintă autocunoaştere şi evoluţie. Odată descoperite, experimentate şi adoptate ca stil de viaţă, ne vor transforma major de acum înainte, deoarece nu ne vom mai întoarce în vechile tipare care, în niciun caz, nu erau pe linia evoluţiei noastre.

În privinţa configuraţiei de astăzi, energia iubirii vine să ne ajute să ne stabilim limitele, pentru că atunci când începem să ne iubim de noi înşine, de fapt, noi începem să punem stop tuturor acelor activităţi care ne parazitau timpul şi energia şi, automat, modul în care luam deciziile şi stabileam priorităţile. Din acest moment, noi începem să facem lucrurile care ne fac plăcere, care ne aduc bucurie, care ne înnobilează, iar acest lucru ne face să atragem, din Univers, în interiorul nostru, cât mai multe energii benefice, iar aceste energii ne ajută să ne refacem aura şi să fim noi înşine, manifestându-ne cât mai puternic, propria voinţă.

De asemenea, verdele, ne predispune la o deschidere în relaţia cu natura care, la rândul ei, ne poate ajuta să ne definim mult mai bine limitele noastre. Copacul, prin îmbrăţişarea pe care i-o dăm, nu va face altceva decât să ne "sugă" de toată energia negativă şi dezechilibrată pe care o avem în interior, inundându-ne cu o energie curată şi puternică, ajutând astfel structurile noastre energetice să funcţioneze la capacitate maximă şi ajutând-ne astfel aura să se refacă.

Dacă încă nu înţelegem cum stă treaba cu iubirea de Sine, pentru că este ceva ce nu am mai manifestat de mult, sau poate chiar deloc în viaţa aceasta, atunci lucrul cu copacii, îmbrăţişarea lor pentru 15-20 de minute, de 2-3 ori pe săptămână, va începe să ne deblocheze la nivel emoţional şi astfel ne va deschide către energia iubirii şi către binefacerile ei, începând, treptat, să înţelegem, ce este iubirea de Sine şi ce faină este manifestarea ei.

Şi, pentru că avem ca provocare a zilei, comunicarea cu Dumnezeu, să vedem ce anume ne deranjează astăzi în relaţia cu El, pentru că acolo mai avem de rezolvat lucruri pe care nu le conștientizăm încă.

Şi, dacă tot a trecut căldura de la prânz, poate ieşim să ne mişcăm puţin şi să trecem astfel peste comoditate!

Să ne fie de folos!

P.S. Fiecare dintre noi este diferit şi, chiar dacă suntem născuţi în aceeaşi zi, evoluăm diferit, iar dacă vrei să afli lucruri despre tine şi despre ceea ce poţi face cu adevărat, te aştept pentru interpretarea mandalei personale. Poţi obţine aici mai multe informaţii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu