duminică, 9 august 2020

 9.08.2020

 

Atunci când căutăm să ne explicăm ce este intuiţia este ca şi cum am explica unei persoane care, toată viaţa a trăit izolată într-un trib, ce este avionul şi cum reuşeşte ea să se ridice în aer. Pur şi simplu nu va putea înţelege pentru că nu a avut legătură cu astfel de informaţii până acum, fiind limitată doar la ceea ce a învăţat în cadrul tribului său.

Însă dacă îi vom putea descrie senzaţiile şi sentimentele pe care le avem atunci când zburăm, atunci s-ar putea să ne înţeleagă mai bine.

De aceea, intuiția nu se descoperă prin explicaţii logice, ci ea se simte într-un mod în care mintea noastră nu are cum să înţeleagă. Cel mult, o poate accepta ca parte din noi şi s-ar putea obişnui cu prezenţa ei, iar dacă mergem mai departe şi educăm mintea vom reuşi să o facem să asculte de intuiţie, dar tot nu vom putea spune că şi reuşeşte să o înţeleagă, deoarece operează pe planuri şi frecvenţe diferite.

Este modul prin care, mai bine zis, poarta prin care reușim să pătrundem în tărâmul celălalt, acel tărâm enigmatic pentru mintea conştientă, dar de la care primim mereu ghidare, numai că mai este nevoie să şi învăţăm să o ascultăm.

Dacă vrem ceva pentru mintea noastră conştientă, am putea spune că intuiţia este acea senzaţie, acel sentiment, pe care o/îl avem referitor la ceva sau la cineva, iar dacă ascultăm acest prim impuls nu face altceva decât să ne deschidem şi mai mult în faţa informaţiilor care vin să completeze impulsul iniţial.

De aceea, este foarte important ca atunci când primim o intuiție să-i dăm şi curs, pentru că gânditul excesiv nu face altceva decât să ne ne îndepărteze de informațiile pe care acea intuiţie ni le aducea. Prin acceptarea ei, noi pătrundem de fapt pe tărâmul celălalt, acolo unde ni se relevă mai multe informaţii despre subiectul intuiţiei. De fapt, intuiţia este o invitaţie pe care Universul ne-o face, iar de noi depinde foarte mult ceea ce facem după ce deschidem acea invitaţie - acceptăm să mergem sau nu.

Cei care au foarte mult mov în mandală să nu se mire dacă au frecvente dureri de cap, mai ales în zona creştetului, deoarece pe acolo, prin chakra şapte, Universul ne transmite informaţiile, iar dacă noi le respingem este ca şi cum ţinem o poartă închisă la care universul tot ciocăneşte să îi deschidem.

Avem nevoie să înţelegem aici, în viaţa de pe Pământ, rolul Universului şi de ce El doreşte ca noi să ne deschidem în faţa informaţiilor pe care ni le trimite, deoarece dacă se doreşte schimbarea frecvenței în care trăim, dacă se doreşte ca de pe această planetă să dispară războaiele şi bolile, atunci este nevoie să ne deschidem, la început la nivel de individ, iar apoi la nivel de grupuri din ce în ce mai mari, în faţa acestor ghidări pe care Universul ni le trimite, pentru că da, trăim pe o planetă care este în Dumnezeu, dar dacă noi nu vrem să evoluăm, atunci El ne respectă Liberul Arbitru. 

Movul pe centrul mandalei aduce foarte multă forţă, dar această forţă poate fi folosită şi în rău, de aceea este foarte important să fim atenţi la orgoliul pe care îl avem, pentru că de acolo, din nevoie disperată de a avea dreptate şi de a deveni "buricul pământului" pornesc multe dintre probleme noastre, rezonanţele fiind pe măsură.

Intuiţia este singura care ne poate ascunde din acest întuneric al minţii noastre, ea aducându-ne "lumina" şi soluţia la probleme noastre.

Aşadar, să fim atenţi la ea şi să îi fim recunoscători de fiecare dată când vine la noi, pentru că înseamnă că Universul doreşte să ne facă atenţi la ceva ce ne poate ajuta.

Să ne ajute în evoluţia noastră spirituală! 

P.S. Fiecare dintre noi este diferit şi, chiar dacă suntem născuţi în aceeaşi zi, evoluăm diferit, iar dacă vrei să afli lucruri despre tine şi despre ceea ce poţi face cu adevărat, te aştept pentru interpretarea mandalei personale. Poţi obţine aici mai multe informaţii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu