marți, 4 august 2020

4.08.2020

Vibraţia zilei de astăzi este şapte, ceea ne ajută să ne stabilim limite, dar şi să le consolidăm acolo unde le-am creat deja.

Pe centrul mandalei de astăzi avem rozul, mentalul, iar provocarea zilei este pe patru, respectiv mintea neutră.

Aducând, laolaltă, toate aceste informaţii, putem spune că astăzi, lucrurile se învârt în jurul mentalului nostru, având provocarea de a-l feri de căderea în zona negativă şi de a reuşi să-l menţinem în zona neutră, acolo unde nu există nici bine, nici rău, ci amândouă sunt faţete ale experienţelor noastre, ale realităţii în care trăim, de aceea, provocarea noastră este una foarte interesantă, fiecare dintre cele două faţete dorind să fie cea care să ne influențeze cel mai mult, numai că, aşa cum ştim, Universul înseamnă echilibru, de aceea, cel care reuşeşte să rămână cu mintea în zona de neutralitate nu face altceva decât să rămână pe această frecvenţă a echilibrului.

Vibraţia zilei de astăzi ne poate ajuta să rămânem în această zonă prin faptul că ne ajută să ridicăm în jurul nostru acele "bariere" de care avem nevoie pentru a putea creşte, pentru a ne putea dezvolta, fără a înţelege că ne izolăm de lumea în care trăim. Pur şi simplu, aceste "bariere", limitele noastre, nu fac altceva decât să ne ajute să filtrăm ceea ce vine din exterior, dând voie doar acelor lucruri care ne sunt de folos şi ne ajută să evoluăm. Putem asemui aceste limite cu membrana unei celule care, atâta timp cât există, nu va lăsa să intre nimic care să dăuneze celulei, căutând tot timpul să se adapteze mediului în care trăieşte.

În acelaşi fel, limitele noastre, ne ajută să ne adaptăm mediului în care trăim, pentru că dacă nu le-am avea nu am face altceva decât să ne teme de acest mediu căutând cu orice preţ să plecăm de acolo, ceea ce ne va face să fim inadaptabili. Cu limitele stabile, reuşim să lucrăm şi să trăim în diferite medii, fără a ne teme deoarece simţim că avem protecţie, iar această protecţia va respinge tot ceea ce nu ne este folositor.

Dacă ne uităm atent la anumite persoane din jurul nostru, sau chiar şi la noi în anumite momente, atunci când aceste persoane sunt dominate de frică ele caută, instinctiv, să se retragă într-un loc cât mai izolat, iar dacă aceste lucru se permanentizează, pur şi simplu se însingurează, când soluţia este tocmai întărirea acestor limite care să le ajute şi să ne ajute să facem faţă mediului sau mediilor în care trăim şi acţionăm.

Pentru astăzi, limitele noastre ne pot ajuta să ne păstrăm mentalul în zona neutră şi să fim astfel mult mai înţelepţi, să vedem lucrurile dintr-un unghi mult mai larg şi înţelegându-le mai bine fără a fi nici exagerat de optimişti, dar nici fantastic de pesimişti.

Tiparul de pe centrul mandalei de astăzi, respectiv creativitatea, nu se poate manifesta la potenţialul său maxim dacă mintea noastră nu ar fi în zona neutră. Tot o minte neutră ne poate ajuta să trecem şi peste provocările pe care le avem astăzi în privinţa iubirii de Sine, iar modul în care avem grijă de Sufletul nostru astăzi ne poate ajuta să ne exprimăm cel mai bine creativitatea interioară.

Aşa că, dacă astăzi sunt foarte exuberanţi, să creăm ceva şi să ne echilibrăm astfel prin manifestarea creativităţii, iar dacă suntem prea pesimişti, să ascultăm muzică.

În privinţa limitelor, care sunt reprezentate de aura noastră, pentru refacerea lor, avem la dispoziţie rugăciune, cu intenţia de a reface aura, avem la dispoziţia mişcarea, tehnicile energetice, dar şi vizualizarea. Totul este să vrem!

Şi, apropo de rugăciune, provocarea noastră mare de astăzi este tocmai comunicarea cu Divinitatea, aşa că dacă mai avem de reproşat Universului pentru faptul că nu merg lucrurile în viaţa noastră aşa cum ne dorim noi, putem să o facem, în special în scris, deoarece, cu ocazia aceasta, vom descoperi şi noi, care este, de fapt, supărarea noastră.

Să vă spun un SECRET: Universul ştie deja care este această supărare a noastră, numai că doreşte ca şi noi să aflăm acest lucru, de aceea ne încurajează să ne spunem păsurile, eventual să ne şi "certăm" cu El.

Să ne ajute în evoluţia noastră spirituală!

P.S. Fiecare dintre noi este diferit şi, chiar dacă suntem născuţi în aceeaşi zi, evoluăm diferit, iar dacă vrei să afli lucruri despre tine şi despre ceea ce poţi face cu adevărat, te aştept pentru interpretarea mandalei personale. Poţi obţine aici mai multe informaţii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu