miercuri, 12 august 2020

 12.08.2020

 

Roşul aduce, inevitabil, iniţiativă, făcându-ne să ne mişcăm, să acționăm, împingându-ne de la spate, dându-ne imboldul necesar, numai că, dacă aşa stau lucrurile în teorie, în ceea ce priveşte practica, ele sunt diferite.

Vedem, adesea, persoane care vin cu roşu pe centrul mandalei şi totuşi se simt blocate în anumite scheme, tipare, comportamente învăţate şi din care par că nu pot să iasă.

În realitate, problema este în energie pe care o au, dar şi în cea pe care o accesează, iar acestea depind foarte mult de nivelul de vibraţie.

Cu cât acest nivel de vibraţie este mai scăzut, cu atât este accesată mai uşor partea întunecată a roşului, ceea ce ne dă astfel forţă în sens negativ, neavând nicio problemă în a face rău, în a ne manifesta partea violentă oricând dorim noi, în a ne angrena în relaţii sexuale cât mai dese şi cu cât mai mulţi parteneri, în a ne lăsa pradă perversiunilor sexuale, fără de care activitatea sexuală ni s-ar părea banală.

De pe urma acestui tip de vibraţie scăzută beneficiază foarte mult entităţile negative care sunt astfel atrase în câmpurile noastre energetice şi care vor să "cultive", la nesfârşit, acest tip de vibraţie, având grijă ca noi să o manifestăm cât mai des, căutând să ne premieze de fiecare dată când manifestăm această vibraţie mai puternic şi urmărind să ne ţină la distanţă de tot ceea ce ne-ar putea face să ne ridicăm vibraţia şi să nu le mai hrănim cu propria noastră energie.

Sunt persoane cu roşu pe centrul mandalei care vin, din vieţile trecute, cu rezonanţe cu astfel de entităţi, ceea ce înseamnă că aceste entităţi le vor căuta şi în viaţa aceasta pentru a beneficia de acea energie.

Numai că, toate acestea, nu este nevoie să le privim ca pe ceva ce ne poate fi rezolvat. Există, în toată această poveste un element care poate schimba totul, care ne poate ajuta să trecem de la o frecvenţă joasă la una ridicată, iar aceste elemente este reprezentat de alegerea noastră, de ceea ce noi dorim să facem, chiar dacă lucrurile nu vor fi simple.

Aşa, că pentru cei care au roşu pe centrul mandalei şi doresc să schimbe macazul, se pot realiza o serie de activităţi care să le permită ca această tranziţie să fie una normală:

- în primul rând este nevoie să-şi facă, în scris, un inventar al propriilor frici, tocmai pentru a le cunoaşte şi a le identifica atunci când apar;

- în al doilea rând este necesară angrenarea într-o activitate fizică derulată în mod constant şi care să permită "consumarea" acestei energii şi transmutarea ei în energii de vibraţie superioară;

- practicarea rugăciunilor sau exerciții de respiraţie, care să le permită să se calmeze, să se liniştească. Ulterior se poate trece la practicarea meditaţiilor.

- trecerea treptată la sublimarea energiei sexuale, prin tehnici de Tantra pe care să le exerseze cât mai des.

Fără a considera această listă închisă, aceste activităţi pot ajuta aceste persoane să-şi schimbe vibraţia cu condiția să fie perseverente şi să aibă un scop clar pentru care vor să facă acest lucru.

Odată schimbată această vibraţie, valenţele roşului devin altele, putându-se accesa acum partea sa înalt creatoare, iar energia pe care ne-o dă este de altă natură, deschizându-ne astfel către o "lume" pe care, până atunci, nu şi-o puteau imagina. Am putea spune că, de aici încolo, pentru aceste persoane doar imaginaţia lor le mai poate limita.

Aşadar, roşul pe centrul mandalei, ca de altfel orice culoare pe centrul mandalei, poate deveni o binecuvântare dacă vrem acest lucru şi dacă suntem dispuşi să muncim pentru a realiza acest lucru. 

Suntem într-o lună de vindecare şi această deschidere pe care o avem ne poate ajuta să lucrăm pentru a ne vindeca roşul şi aspectele legate de el.

Să ne ajute în evoluţia noastră spirituală!  

P.S. Fiecare dintre noi este diferit şi, chiar dacă suntem născuţi în aceeaşi zi, evoluăm diferit, iar dacă vrei să afli lucruri despre tine şi despre ceea ce poţi face cu adevărat, te aştept pentru interpretarea mandalei personale. Poţi obţine aici mai multe informaţii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu