joi, 20 august 2020

 20.08.2020

Într-o zi de vibraţie cinci, Universul ne aduce în prim-plan o problema pe care se tot străduieşte să ne facă să lucrăm la ea, respectiv galbenul de pe centrul mandalei, iar dacă în dăţile trecute ne-a tot testat referitor la modul în care facem mişcare în planul fizic, pentru ca mai apoi să învăţăm mişcarea în planul energetic, acum este altceva. 

Galbenul de astăzi de pe centrul mandalei vine să ne scoată în evidenţă lecţiile pe care le avem de învăţat în privinţa constanţei în acţiune, a păstrării ritmului şi motivaţiei.

De multe ori ne găsim motivaţia să demarăm un lucru, un proiect, dar tot de multe ori ne este foarte greu să ne menţinem un ritm constant de lucru ceea ce ne aduce provocări în ceea ce priveşte realizarea acelui proiect, ajungând ca astfel să mai adăugăm încă unul şi încă unul în cutia cu proiecte începute şi neterminate.

"Bate fierul cât este cald!" spune un proverb care rezumă astfel faptul că anumite lucruri se fac într-un anumit interval şi cu un anumit efort constant. De aici şi diferența dintre cei care sunt talentaţi, dar care nu au reuşit să se auto-disciplineze şi cei care sunt mai puţin talentaţi, dar care prin efort constant şi susţinut reuşesc să depăşească toate obstacolele.

Ne pierdem, din păcate, repede motivaţia, iar una dintre cauzele frecvente pentru care se întâmplă acest lucru este lipsa iubirii de Sine, cea care ne dă imboldul zilnic să facem diverse lucruri, care ne împinge practic, de la spate, să mergem mai departe, să continuăm, mai ales atunci când simţim că ne ne-am pierdut focusul.

Din această cauză, a lipsei iubirii de Sine, nu reuşim să ne disciplinăm pentru că nu avem motivaţie pentru care să facem acest lucru, iar de aici intrăm într-un carusel al acţiunilor începute şi neterminate, plus că începem să dezvoltăm tipare în această direcţie, această atitudine devenind, treptat, o parte firească din noi şi din viaţa noastră cotidiană.

Cum putem rezolva acest lucru?

În primul rând, creându-ne limite puternice, prin refacerea aurei, în interiorul cărora să învăţăm să fim noi înşine şi astfel să ne descoperim propria identitate.

În al doilea rând având grijă de Sufletul nostru, curăţându-l cât mai des, iar pentru acest lucru putem apela la tehnica îmbrăţişării copacilor.

În al treilea rând, făcând activităţi pe perioade lungi de timp, la acelaşi interval orar, care să ne permită să ne educăm. De exemplu, putem face mişcare, zilnic, la aceeaşi oră, timp de un an.

În al patrulea rând, să scriem pe hârtie, detaliind pe etape, fiecare proiect pe care dorim să-l realizăm detaliind, totodată, şi motivaţia care ne împinge să realizăm acel proiect.

Suntem la începutul ultimei decade a lunii August, iar aceste aspecte legate de modul în care ne motivăm şi ne organizăm vor reprezenta testul nostru pentru următoarele zece zile, aşa că fie putem începe să lucrăm proactiv la aceste lucruri, fie ne opunem lor şi atunci nu vom face decât să consumăm energie şi să în învăţăm, de fapt, nimic.

Vibraţia zilei ne cheamă la mişcare, la grijă faţă de corpul nostru, dar şi la echilibru pe care îl putem obţine prin mişcare. Să ne punem, aşadar, în mişcare, deoarece, după cum observăm, stagnarea de până acum nu ne-a adus mai nimic bun!

Să ne fie de ajutor în evoluţia noastră spirituală! 

P.S. Fiecare dintre noi este diferit şi, chiar dacă suntem născuţi în aceeaşi zi, evoluăm diferit, iar dacă vrei să afli lucruri despre tine şi despre ceea ce poţi face cu adevărat, te aştept pentru interpretarea mandalei personale. Poţi obţine aici mai multe informaţii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu