joi, 3 septembrie 2020

 3.09.2020

Cea de a treia zi specială din an vine astăzi, cu energia sa abundentă, să ne ajute să dizolvăm din credințele vechi şi să ne deschidem către ceea ce Universul ne-a pregătit, de aceea, dacă nu ne racordăm pe frecvenţa ei, căutând să înţelegem care este mesajul pe care ni-l aduce, atunci toată această zi ni se va părea ciudată şi vom dori să treacă cât mai repede.

Sunt trei teme mari pe care va lucra energia zilei de astăzi, şi anume: mentalul, iubirea de Sine şi limitele noastre sau, altfel spus, aura noastră.

Fiind o zi cu provocare pe trei, pe mintea pozitivă, provocarea noastră va fi să rămânem în această stare şi să căutăm să ieşim din tiparele clasice ale minţii negative, din acele scenarii în care totul este negru şi pesimist şi în care nouă nu ni se întâmplă nimic bun, în care suntem o victimă de serviciu a tot ceea ce întâmplă în jurul nostru şi din care nu vom putea ieşi niciodată 😀😀😀. Să fim serioşi, de câte ori nu am avut astfel de scenarii "optimiste", pentru ca, la final, să ne dăm seama că, de fapt, noi le-am creat, noi le-am regizat şi tot noi am jucat în ele 😎? Este ca şi cum noi singuri ne speriem de un bau-bau care nu există, care a fost creat şi susținut de mintea noastră.

Astăzi, prin această energie de pe centrul mandalei, avem şansa să înţelegem că aceste scenarii sunt ca fumul, în momentul în care le-am stins focul, dispar şi ele, aşa că ceea ce avem de făcut este fim cât mai vigilenţi când apar tocmai pentru a ne obiectiva şi a ieşi din ele repede.

De fapt, dacă este să privim partea lor pozitivă, ele ne arată că suntem într-o zonă de vibraţia joasă şi, în această zonă, ne scot la suprafaţă fricile pe care le avem în interior, aşa că este nevoie să le mulţumim pentru mesajele pe care ni le aduc.

În cazul celei de a doua teme, iubirea de Sine, avem nevoie să înţelegem că viaţa aceasta se poate trăi şi în alt fel, într-un mod în care să fim şi fericiţi, nu să lucrăm numai la fericirea altora, iar acest lucru este nevoie să ni-l spunem nouă înşine cât mai des, deoarece numai aşa vom începe să ne raportăm la noi înşine. 

Este nevoie să ne revizuim lista de priorităţi şi să ne urcăm pe noi înşine în prim poziţie a acelei liste, să avem curajul să fim acolo şi să acţionăm din acea poziţie, să nu ne mai ascundem după responsabilităţi pe care noi le-am inventat sau cărora noi le-am dat mai multă importanţă decât merită.

De fapt, ceea ce nu înțelegem noi în cadrul iubirii de Sine este că nu ne asumăm aceste loc în faţă, care este de fapt locul nostru de putere şi, neasumându-ne această putere, nu o putem accesa şi de aceea ne simţim în viaţă precum o frunză-n vânt, fără direcţie, fără a putea determina ceva. 

Neiubirea de Sine este un alt scenariu în care ne place să stăm şi din care, dacă nu ieşim mai repede, nu ne vom putea bucura de viaţa pe care o avem la dispoziţie, fiind, ca şi în cadrul minţii negative, o victimă de serviciu.

Cele două provocări de sus pot fi rezolvate dacă astăzi alegem să începem cu cea de a treia, respectiv aura noastră, pe care este bine să o umplem cu multă lumină şi iubire într-o meditaţie de 15-20 de minute şi dacă reuşim să facem acest lucru şi în zilele următoare pentru, să zicem următoarele şase luni, zi de zi, fără întreruperi, atunci vom fi reuşit să creăm un obicei nou, acela de a avea grijă de aura noastră, cea care este scutul nostru energetic şi care ne posibilitatea să fim noi înşine.

O aură puternică dă putere Sufletului şi îl face să se simtă în siguranţă, făcându-l să fie creativ şi să se deschidă cât mai mult către viaţă, să fie mult mai bucuros şi să racordeze la energiile înalte ale Universului, ajutându-ne astfel să ne schimbăm rezonanţele pe care le avem.

O aură puternică ajută la creşterea curajului, iar când acest lucru se întâmplă, mintea noastră va sta potolită la locul ei şi nu va mai putea pleca aiurea, pe coclauri, schimbând scenariile din negative în pozitive, intrând pe vibraţiile ridicate ale Universului şi având alte preocupări mult mai elevate.

O aură puternică ne dezvoltă intuiţia, făcându-ne să ne raportăm mai mult la ea, să o ascultăm mai des, să înțelegem, mai bine mesajele pe care Universul ni le transmite şi să trecem astfel şi peste provocările pe care ni le aduce luna septembrie.

Aşa că, astăzi, este un bun moment pentru a începe să ne ocupăm de aura noastră, să punem bazele unui nou obicei la care să lucrăm zi de zi, timp de minim şase luni şi vom vedea ce schimbări extraordinare se pot întâmpla în viaţa noastră. Dacă şase luni ni se pare o perioadă lungă, să ne gândim că de mulţi ani petrecem cel puţin 15-20 minute pe zi pe telefon butonând fără rost sau pe Facebook, din plictiseală şi nu s-a schimbat nimic în viaţa noastră. Acum avem şansa să valorizăm mai bine cele 15-20 minute, creând ceva ce va dăinui şi în vieţile viitoare. Să ne gândim puţin: 15 min/zi * 180 zile = 45 ore (mai puţin de două zile); 20 min/zi * 180 zile = 60 ore (două zile şi jumătate).

Dacă este să facem o retrospectivă a acestei vieţi, am pierdut timpul acesta de nenumărate ori până acum. Acum este momentul să-l investim ... în noi înşine.

Să ne fie de ajutor în evoluţia noastră spirituală! 

P.S. Fiecare dintre noi este diferit şi, chiar dacă suntem născuţi în aceeaşi zi, evoluăm diferit, iar dacă vrei să afli lucruri despre tine şi despre ceea ce poţi face cu adevărat, te aştept pentru interpretarea mandalei personale. Poţi obţine aici mai multe informaţii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu