miercuri, 30 septembrie 2020

 30.09.2020

La cât de mult verde avem pe mandala de astăzi, ar fi şi păcat să mai amânăm să facem ceea ce aduce bucurie, acele lucruri pe care, din motive exclusiv raţionale le-am tot amânat, creându-ne frustrări în care suntem atât de prinşi încât nici nu le mai conştientizăm.

Este un bun moment să ne exprimăm bucuria pe care o avem făcând lucruri mărunte, dar care sunt cele pe care doream de mult să le facem, indiferent cât de prosteşti par pentru cei din jurul nostru. Este deja prea multă seriozitate pe planeta aceasta ca să mai contribuim şi noi la ea, o seriozitate în spatele căreia, din păcate ne ascunde fricile de tot felul care se repercutează, în final, în frica de a trăi aşa cum vrem noi.

Dacă ne uităm pe mandala de astăzi, putem observa că "pisica nu-i acasă", în sensul că, mentalul nostru cel de toate zilele este puţin plecat şi atunci avem toate şansele să ne bucurăm aşa cum vrem noi, fiind scutiţi de ochiul vigilent al celui care se vrea "corect politic", dar care este, de multe ori, cât se poate de "incorect spiritual", fără a-l transforma însă într-un vinovat de serviciu.

În privinţa mentalului, avem în schimb, provocarea zilei, care vine pe mintea pozitivă, aşa că dacă vrem să rămânem veseli şi optimişti depinde numai de noi să facem acest lucru şi să evităm astfel să cădem în tot felul de scenarii negativiste. De aceea, muzica să ne însoţească pe parcursul zilei de astăzi şi să o lăsăm să ne ajute să ne menţinem vibraţia ridicată cât mai mult timp!

Suntem într-o zi de vibraţie şapte, ceea ce ne poate ajuta să ne stabilim limite, atât în aceea ce priveşte acţiunile pe care le facem, oprindu-ne din ceea ce ne face rău, cât şi în privinţa celorlalţi, în sensul că este timpul să punem o barieră în calea energiilor pe care aceste persoane le trimit către noi, dându-ne astfel voie să fim noi înşine, să ne manifestăm propria noastră energie, dar şi voinţă, să ne realizăm misiunea pe care o avem de făcut.

Apropo de misiune, ne-am gândit vreodată că o parte importantă a misiunii persoane poate fi chiar iubirea de Sine? Poate ar fi timpul să ne ocupăm mai mult de această misiune pe care o avem, să nu o mai considerăm ca fiind ceva mărunt, pentru că nu este aşa. În momentul dobândirii sau redobândirii iubirii de Sine, de fapt, în faţa noastră, se deschide o altă viaţă, complet diferită de tot ceea ce ne imaginasem noi, o viaţă cu adevărat fericită în care ne ştim locul şi ni-l acceptăm, în care ne acceptăm darurile, iar Universul este partenerul nostru de drum, cel care ne ghidează şi lucrează cu şi prin noi, realizându-ne astfel misiunea la un nivel pe care nici nu ni-l imaginam.

Se vorbeşte din ce în ce mai mult despre iubire, numai că, de multe ori, se vorbeşte despre ea ca despre ceva din exteriorul nostru. Dacă tot am căutat-o în oameni, în lucruri, în locuri, în bani, dar am găsit-o pentru o perioadă de timp, poate este timpul să o căutăm acolo unde află cu adevărat, în interiorul nostru, pentru că acolo este izvorul ei şi de acolo o putem aduce la suprafaţă, pentru că oamenii, oricât de frumoşii ar fi, lucrurile şi locurile oricât de plăcute ar fi, iar banii oricât de corect ar fi câştigaţi, ne pot ajuta, dar nu ne pot da ceea ce noi nu vrem să primim, ceea ce noi nu manifestăm din interiorul nostru.

Avem o mare şansă astăzi să facem pace cu noi înşine şi să începem să ne iubim, dacă şi vrem acest lucru.

Şi, pentru că verdele de pe mandală este, invariabil, însoțit de către turcoaz, să nu uităm să comunicăm, să dăm mai departe, să manifestăm compasiune faţă de ceilalţi spunându-le o vorbă bună şi ajutându-i să capete un strop de speranţă.

Şi, dacă tot avem atâta verde, o plimbare pe afară, îmbrăţişarea unui copac sau chiar lucrul în grădină ne pot ajuta să ne armonizăm mult mai bine cu natura şi să beneficiem de energia ei. 

Să ne fie de ajutor în evoluţia noastră spirituală!

P.S. Fiecare dintre noi este diferit şi, chiar dacă suntem născuţi în aceeaşi zi, evoluăm diferit, iar dacă vrei să afli lucruri despre tine şi despre ceea ce poţi face cu adevărat, te aştept pentru interpretarea mandalei personale. Poţi obţine aici mai multe informaţii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu