vineri, 25 septembrie 2020

 25.09.2020

Energia iubirii de pe centrul mandalei de astăzi vine să ne "răscolească" interiorul nostru şi să ne ajute (cârcotaşii ar putea spune că să ne încurce 😀) să ne descoperim mai bine pe noi înşine, cine suntem cu adevărat şi ce vrem să facem în viaţa aceasta.

Această energie caută în interiorul nostru şi, dacă nu suntem aliniaţi cu misiunea noastră, cu ceea ce Sufletul nostru își doreşte să facem (mai ales că acolo, în Suflet, regăsim programele pe care le-am primit de la Dumnezeu pentru a ne desfăşura viaţa aceasta), atunci ne va face să ne adresăm tot felul de întrebări, unele de care tot fugim de ceva timp, tocmai pentru a ne reîntoarce la ceea ce ne face plăcere cu adevărat, ceea ce ne va aduce bucurie şi evoluţie.

Suntem într-o zi cu provocare pe şapte, pe limitele noastre, pe modul în care avem grijă de aura noastră, iar mesajul pe care această provocare ni-l aduce este acela că, atunci când noi nu facem ceea ce ne place (iar atunci când nu facem acest lucru noi căutăm să aducem o grămadă de motivaţii, care nu sunt decât mentale), de fapt noi nu manifestăm bucuria vieţii, bucurie care ne-ar ajuta foarte mult să ne consolidăm şi să ne menţinem aura întreagă, iar când nu facem acest lucru, în realitate, noi dăm voie proiecţiilor din exterior să vină peste noi şi să ne copleşească cu energia lor, iar dacă nu schimbăm această stare, vom începe chiar să le şi manifestăm.

Aşa că, atunci când ni se pare că jucăm "într-un film prost", în care lucrurile nu sunt pe placul nostru, de fapt, noi nu facem altceva decât să manifestăm toate aceste proiecţii venite din exterior datorită unei aure slabe sau inexistente, iar acest lucru s-a întâmplat pe fondul neiubirii de Sine, ceea ce ne+a făcut să mergem împotriva misiunii nostre şi a energiei de la nivelul Sufletului. 

Aşa că astăzi avem şansa să rupem acest cerc vicios în care stăm de ceva timp, tocmai pentru a ne readuce înapoi iubirea de Sine, bucuria Sufletului şi să restabilim conexiunea cu Dumnezeu şi cu misiunea pe care o avem de realizat, iar de aici, mai departe, pentru a ne transforma întreaga noastră viaţă.

Primul lucru pe care îl putem face este să ne refacem aura, fie prin modalităţile cunoscute, despre care tot am vorbit în alte interpretări, fie să mergem în mijlocul naturii şi să îmbrăţişăm un copac pentru cel puțin 15-20 de minute. 

Recomand cea de a doua variantă tocmai pentru că ne ajută astfel să ne curăţăm şi corpul nostru emoţional şi astfel să ne "luăm o piatră de pe inimă", reuşind astfel să ne conectăm mult mai rapid cu sentimentul de bucurie pe care nu îl mai simţisem de ceva timp. După acest exerciţiu, refacerea aurei este mult mai uşor de realizat, mai ales că acum suntem mult mai motivaţi.

Vibraţia zilei de astăzi este doi, ceea ce ne ajută să ne conectăm mult mai bine cu Sufletul nostru şi să avem astfel mult mai multă motivaţie. Dacă, în schimb, nu dorim să avem astfel de preocupări, să nu ne mirăm dacă pe parcursul zilei de astăzi ne vom simţi mult mai trişti, deoarece această energie ne "cheamă" să comunicăm cu ea, iar noi refuzăm.

O altă provocare a noastră de astăzi este comoditatea, dar nu neapărat în forma de a nu ne mişca fizic (deşi se poate manifesta şi astfel), ci mai degrabă în forma de a nu întreprinde nimic pentru noi şi pentru misiunea noastră, în forma de a nu ne mobiliza, de a nu ne motiva, în forma refuzului de a evolua.

Cu cât înţelegem mai repede că această stare depinde exclusiv de noi, cu atât vom reuşi mai repede să scăpăm de ea. 

Să ne fie de ajutor în evoluţia noastră spirituală! 

P.S. Fiecare dintre noi este diferit şi, chiar dacă suntem născuţi în aceeaşi zi, evoluăm diferit, iar dacă vrei să afli lucruri despre tine şi despre ceea ce poţi face cu adevărat, te aştept pentru interpretarea mandalei personale. Poţi obţine aici mai multe informaţii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu