luni, 28 septembrie 2020

 28.09.2020

Ne-am întrebat, vreodată, care este motivul pentru care noi comunicăm? Care este motivaţia din spatele informaţiilor pe care le transmitem, a lucrurilor pe care le spunem?

Cât de mult comunicăm pentru că avem, cu adevărat ceva de spus şi cât de mult comunicăm pentru că suntem nevoiţi? Dacă nu am fi nevoiţi să răspundem la anumite întrebări sau dacă nu ar fi nevoie să transmitem anumite informaţii, am comunica?

Cât de mult comunicăm din proprie iniţiativă şi cât de mult ca răspuns la lucrurile care vin din exteriorul nostru?

Comunicarea asumată este un act de creaţie, pentru că prin cuvintele pe care le spunem, prin informațiile pe care le transmitem, de fapt, nu facem altceva decât să creăm, fie în mod direct, de către noi înşine, fie prin intermediul celor care recepţionează informaţia noastră şi o dau mai departe sau o folosesc pentru propria transformare.

De aceea, comunicarea nu înseamnă doar o înşiruire de cuvinte pe care să le transmitem repede ca şi cum am vrea să scăpăm de ele, ci înseamnă un întreg proces, pe care, dacă îl urmăm, nu numai că ne ajută să transmitem mai bine informaţia, ci chiar ne ajută să ne transformăm pe noi înşine într-un mod pe care nici nu îl putem intui în acest moment.

Comunicarea înseamnă, în primul rând, curaj şi asumare, fără de care nu putem avea pretenţia să facem ceva concret. Este nevoie, în primul rând să ne asumăm informaţia pe care o transmitem, acest lucru însemnând că am integrat informaţia, că acea informaţie a intrat în structurile noastre şi a produs transformări, iar acum suntem suntem dispuşi să o dăm mai departe, împreună cu ceea ce am învăţat din folosirea ei. Este o informaţie care a trecut prin frecvenţele noastre, care a fost impregnată cu ele şi acum este nevoie să iasă în exterior, tocmai pentru că sunt oameni care o aşteaptă şi care au nevoie de acele frecvenţe pentru a-i transforma.

În al doilea rând, este nevoie de curaj, pentru că atunci când avem curajul să transmitem informaţia, de fapt, noi îi dăm forţă, curajul demonstrând, pe de o parte, că ne asumăm acea informaţie, iar pe de altă parte că suntem convinşi că informaţia noastră poate produce efecte şi îi poate ajuta pe ceilalţi. De aceea, atunci când nu avem curajul necesar pentru a transmite o informaţie este nevoie să coborâm în interiorul nostru şi să vedem ce anume nu am integrat noi din ea, ce anume nu a reuşit să transforme acea informaţie în interiorul nostru.

Suntem într-o zi cu provocare pe zece, pe curaj, dar şi o zi în care avem provocare pe intuiţie, de fapt, pe a o asculta, a o urma, de aceea este nevoie să fim atenţi la mesajele care ne vin şi care ne sunt transmise tocmai pentru a ne arăta zonele în care mai avem de lucrat în special în zona comunicării. 

Ar fi chiar indicat să ne luăm o foaie de hârtie şi să punem pe ea tot ceea ce credem noi că nu este în armonie cu noi în privinţa comunicării, motivele pentru care nu ne place să comunicăm, temerile pe care le avem, tocmai pentru a le putea conştientiza şi a le demonta.

Comunicarea este strâns legată cu Sufletul, cu modul în care manifestăm iubirea, atât faţă de noi cât şi faţă de ceilalţi, de aceea este foarte important să vedem ce anume ne blochează modul de manifestare al iubirii, cum anume este blocat Sufletul nostru de către temerile pe care le avem, pentru că aceste temeri nu fac altceva decât să ne creeze frustrări, iar frustrările blochează energia Sufletului nostru să se manifeste plenar şi, automat, este blocată şi comunicarea.

Ce "greutăţi" avem pe Suflet şi care ne blochează să ne exprimăm în exterior, care ne fac să rămânem introvertiţi  şi cu gândul numai la ele? Cu ce griji ne murdărim zilnic Sufletul astfel încât acesta nu are posibilitatea de aşi manifesta energia cu care a venit? Ce programe, din viaţa aceasta sau din alte vieţi, rulează mereu în capul nostru, blocându-ne comunicarea şi manifestarea iubirii?

Avem o zi de vibraţie cinci, în faţa noastră, care aduce nu doar echilibru, dar ne şi poate ajuta să ne găsim propriul echilibru. Mişcarea fizica ne ajută şi ea să ne găsim echilibrul, dar mai ales ne poate ajuta să "ardem" din frustrările interioare şi să eliberăm astfel Sufletul, iar comunicarea noastră va fi mult mai bună.

Să ne fie de ajutor în evoluţia noastră spirituală! 

P.S. Fiecare dintre noi este diferit şi, chiar dacă suntem născuţi în aceeaşi zi, evoluăm diferit, iar dacă vrei să afli lucruri despre tine şi despre ceea ce poţi face cu adevărat, te aştept pentru interpretarea mandalei personale. Poţi obţine aici mai multe informaţii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu