luni, 7 septembrie 2020

 7.09.2020

 

Configuraţiile mandalelor din perioada specială vin să ne ne aducă mesaje, pe care, în alte perioade ale anului, le-am înţelege mai greu. Este ca un fel de pauză de învăţare pe care Universul ne-o dă tocmai ca să înţelegem mai bine anumite aspecte ale vieţilor noastre. 

Pentru astăzi, avem pe mijlocul mandalei culoarea roz, respectiv mentalul nostru cel de toate zilele, cel care a fost acuzat de toate grozăviile posibile. Bineînţeles că fără foc nu iese fum, aşa că un adevăr există, numai că întrebarea firească ce se naşte de aici este: ce putem face pentru a remedia aceste "grozăvii"?

Nu putem acuza permanent mentalul şi gata, am rezolvat problema, care de fapt nu se rezolvă de nicio culoare atâta timp cât nu facem ceva concret pentru a educa acest "copil" năzdrăvan. Ne-am gândit oare că, asemenea unui copil care face trăznăi, mentalul nostru face ce face tocmai pentru a ne atrage atenţia în privinţa sa, cerându-ne astfel ajutorul?

El rulează pe baza programelor şi tiparelor dobândite în viaţa aceasta sau în celelalte, aşa că dacă nu ne plac aceste programe, atunci este timpul să ne ocupăm de ele, să le schimbăm cu ceea ce ne place, să-l reprogramăm în concluzie, pentru ca mai apoi să înceapă să ruleze aceste noi programe pe care i le-am implementat. Întrebarea este, de ce nu ne găsim timp să lucrăm la aceste aspecte legate de mentalul nostru? De ce nu ne găsim timp să facem schimbările pe care le dorim? Nimeni altcineva nu le va putea face în locul nostru, pentru că nu este o activitate care să poată fi delegată. Da, putem cere ajutor celorlalţi, dar schimbarea în sine noi o facem.

Suntem într-o zi cu provocare pe şapte, dar şi o zi de vibraţie doi, ceea ce ne face să ne întoarcem către noi înşine, să reluăm legătura cu Sufletul nostru, cu condiţia să ne reîntregim aura pentru a avea suficientă putere, pentru a putea da mai multă siguranţă Sufletului nostru şi pentru a putea gestiona mult mai bine relaţia cu mentalul nostru nostru.

Putem să facem un experiment astăzi, respectiv să nu facem nimic pentru aura noastră şi să vedem ce gânduri avem la nivelul mentalului. După câteva ore în care am stat şi ne-am observat aceste gânduri avem grijă să ne refacem aura, iar apoi ne vom observa din nou gândurile pe care le avem şi vom vedea diferenţa dintre ele.

Astăzi, în contextul acestei perioade speciale, avem şansa să schimbăm modul în care lucrăm cu mentalul nostru, să înţelegem modul în care el ne separă de realitate, de adevăr, prin toate vălurile şi scenariile pe care le creează. Îl putem educa să vadă lucrurile aşa cum sunt şi să se raporteze mereu la Sufletul nostru pentru că numai într-o relaţie de comunicare permanentă cu Suflet-Mental vom reuşi să fim noi înşine, să fim ancoraţi în realitate, să facem ceea ce ne face plăcere şi nu ceea ce "credem" că ne-am place, mai ales că aceste "credem" nu are legătură cu credinţele noastre profunde ci cu unele de suprafaţă, în care, de fapt, nu credem, dar de care ne-am lăsat "impresionați", mai ales dacă aceste lucruri au venit în momente în care aura noastră nu era în regulă, iar orice pe care o primeam din exterior, o acceptam ca pe un adevăr universal valabil, ca pe ceva care venise să ne "mântuiască".

Este de datoria noastră să refacem această legătură Suflet-Mental şi să avem grijă ca ambele să rămână cât mai curate şi cât mai puternice. Împreună cu o aură întreagă şi puternică, atunci putem spune că avem un sistem energetic ce nu poate fi impresionat cu uşurinţă şi nu mă refer aici la a deveni un Gică-contra la orice, ci la a filtra acele informaţii care vin către noi tocmai pentru a opri cele care sunt în acord cu misiunea noastră, pentru că lucruri care să ne scoată de pe această misiune găsim, Slavă Domnului, cu ghilimele de rigoare, la tot pasul.

Sufletul are legătura directă cu Divinitatea, iar dacă ne raportăm la el reuşim să înţelegem Planul Divin, reuşim să facem Voia lui Dumnezeu. De aici, dacă fluxul Suflet-Mental este unul normal, informaţiile ajung la nivelul mentalului de unde sunt puse în aplicare. 

Aura vine şi creează scutul necesar ca această relaţie Suflet-Mental să rămână în parametri optimi şi ne ajută să avem şi energia necesară să determinăm. De asemenea, ne permite să fim noi înşine, acel Spirit care a venit la întrupare şi care ştie să facă lucrurile într-un anume fel, unul propriu şi original, iar această originalitate este amprenta pe care Spiritul nostru o lasă în lumea aceasta. De aceea şi lipsa de interes a Spiritului atunci când nu ne dăm voie să fim originali, să facem lucrurile în felul nostru.

Apropo de originalitate, tiparul creativităţii de pe centrul mandalei de astăzi are nevoie de manifestarea originalităţii noastre, aşa că ar fi bine să o folosim.

Şi, dacă tot avem atât de mult galben în mandala de astăzi, poate ne găsim ceva timp şi pentru mişcare, pentru că în acest fel ne mai limpezim minte, mai curăţăm meridianele şi reuşim să ne refacem mult mai uşor aura.

Să ne fie de ajutor în evoluţia noastră spirituală! 

P.S. Fiecare dintre noi este diferit şi, chiar dacă suntem născuţi în aceeaşi zi, evoluăm diferit, iar dacă vrei să afli lucruri despre tine şi despre ceea ce poţi face cu adevărat, te aştept pentru interpretarea mandalei personale. Poţi obţine aici mai multe informaţii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu