vineri, 11 septembrie 2020

 11.09.2020

 

Fie că ne place sau nu ne place, în final, totul se rezumă la iubire, la modul în care alegem să o manifestăm sau nu, faţă de noi înşine şi faţă de cei din jurul nostru.

De fapt, manifestarea iubirii se realizează în acest plan cu cele două componente, respectiv noi înşine şi ceilalţi, plan în care este necesar să existe un echilibru între ceea ce ne dăm nouă şi ceea ce le dăm celorlalţi. 

Orice dezechilibru în acest plan nu duce decât la lucruri neplăcute: când ne dăm nouă mai mult decât celorlalţi apare ceea ce numim egoism, respectiv manifestarea mai puternică a Ego-ului nostru care vrea totul numai pentru el. Putem observa aceste persoane în jurul nostru, în fiecare zi, pentru că acţiunile lor egoiste au devenit deja reflexe şi ei nu stau să le gândească prea mult, nu stau să ia în calcul consecinţele faptelor lor, pentru că pur şi simplu nu îi interesează de ceilalţi care, nu sunt altceva decât piese într-un puzzle pe care ei vor să-l conducă.

Pe de cealaltă parte, când prea mult celorlalţi şi nouă prea puţin, nu facem decât să dezvoltăm  frustrare la nivel interior, mai ales că nu avem o explicaţie logică, cel puţin la prima vedere, de ce facem acest lucru. De fapt, când facem acest lucru, noi nu o facem pentru că îi iubim pe ceilalţi mai mult şi că simţim să le dăm lor, ci pentru că că, de fapt, nu ne iubim pe noi deloc, iar prin această atitudine, de fapt, noi considerăm că este nevoie să ne pedepsim pe noi înşine, de aici şi frustrarea ce se formează în timp.

Fie că vorbim de o direcţie sau de alta, lucrurile se pot schimba şi se pot reechilibra. Da, este nevoie de muncă, dar este o muncă pe care o facem pentru noi înşine, pentru transformarea noastră într-o fiinţă şi, automat, într-un Spirit care să fie mult mai mult în armonie cu Universul şi cu energiile sale, deoarece în momentul în care atingem aceste echilibru este ca şi cum reuşim să găsim combinaţia care deschide seiful şi aşa cum uşa seifului se deschide şi uşa sau poarta către energiile Universului se deschide, dându-le astfel voie să vină în interiorul nostru, să ne transforme şi să ne ajute să trecem la nivelul următor unde vom accesa forme mult mai subtile ale acestor energii.

Astăzi avem provocarea lui unsprezece şi vibraţia lui şase, aşa că pentru a putea valorifica această zi este nevoie să coborâm acolo, în interiorul nostru şi să ne adresăm sincer aceste întrebări legate de modul în care dăm şi ne dăm iubire, tocmai pentru a putea afla răspunsurile de care avem nevoie.

Meditaţia ne va ajuta să ne echilibrăm şi, în acelaşi timp, ne va ajuta să echilibrăm şi aspectele dezechilibrate ale lui unsprezece de astăzi. De asemenea, mişcarea fizică ne va ajuta şi ea să echilibrăm provocarea zilei pe care o avem.

Rămânând centraţi în iubire vom reuşi să trecem peste nivelul trei al mandalei de astăzi unde mentalul a creat un fel de ţarc prin care caută să închidă Sufletul nostru, să închidă bucuria pe care o avem la nivelul Sufletului, caută să închidă acţiunile pe care le putem genera de la nivelul Sufletului, astfel încât să-şi manifesta propria sa voinţă.

O plimbare la pădure şi îmbrăţişarea unui copac ne va aduce şi mai multă energie la nivelul Sufletului, astfel încât mintea va fi nevoită să rămână la locul său, realizându-şi rolul său.

Şi dacă tot este o zi de muncă mai scurtă astăzi, poate ne găsim ceva timp şi pentru corpul nostru, uitându-ne la el în oglindă şi căutând să ne armonizăm mai mult cu el. Bineînţeles ar fi bine să nu avem haine pe el, tocmai pentru a-l putea privi aşa cum este, mai ales că este al nostru.

De asemenea, dacă avem ceva de spus, dar nu găsim curajul necesar, să începem prin a scrie pe hârtie şi să continuăm verbal după ce am trecut peste pragul cu probleme, numai că este nevoie să o facem cu multă iubire, atât faţă de noi cât şi faţă de ceilalţi.

Să ne fie de ajutor în evoluţia noastră spirituală! 

P.S. Fiecare dintre noi este diferit şi, chiar dacă suntem născuţi în aceeaşi zi, evoluăm diferit, iar dacă vrei să afli lucruri despre tine şi despre ceea ce poţi face cu adevărat, te aştept pentru interpretarea mandalei personale. Poţi obţine aici mai multe informaţii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu