marți, 1 septembrie 2020

 1.09.2020

 

Întotdeauna începuturile sunt pline de mister, dar şi de emoţie, pentru că nu ştim cum vor evolua lucrurile şi ne dorim ca, de fiecare dată când începem ceva să reuşim să controlăm lucrurile cât mai bine, numai că, de fiecare dată când facem acest lucru Universul are şi El propria Sa versiune despre cum vor evolua lucrurile, căutând să ne ajute ca, prin experienţele pe care le trăim, să ne transformăm cât mai mult.

A începe  ceva, a demara ceva, înseamnă că dăm un semnal Universului că suntem dispuşi să începem un nou "joc", pe parcursul căruia vom avea tot felul de provocări din care vom învăţa sau nu ceva. De aceea, este nevoie să ducem la bun sfârşit ceea ce am început tocmai pentru a putea trece prin toată lecţia pe care o avem de învăţat, deoarece în momentul în care ne oprim şi renunţăm, fără să fi ajuns la un rezultat anume, nu facem altceva decât să ratăm experienţe din care am fi putut învăţa, prin care ne-am fi putut transforma.

Suntem în prima zi din cea de a treia perioadă specială din an şi, după cum am putut observa, toate aceste perioade speciale încep, în acest deceniu, cu roşu pe mijlocul mandalei, aşa că, vrem-nu vrem, din trei în trei luni, Universul ne dă şansa de a porni lucruri noi, proiecte noi, de a da viaţă la ceva: un proiect, o dorinţă, un hobby, o familie, un copil etc.

Suntem puşi în faţa unei energii care va domina această lună şi care ne cheamă la acţiune, mai ales că, în sinea noastră, noi ştim ce vrem să facem, pentru că este exact acel lucru care ne aduce bucurie, numai că, de cele mai multe ori, nu avem curajul necesar să începem.

Să începem să facem paşi mici, dar constanţi, în fiecare zi, pentru că numai aşa putem să putem bazele unui nou proiect pe care să-l şi finalizăm şi pe parcursul căruia să primim lecţiile de care avem nevoie pentru a ne putea schimba, pentru a putea trece la nivelul următor.

Prin faptul că refuzăm acest lucru, că stăm într-o stare de non-acţiune, de permanentă comoditate, nu facem altceva decât să refuzăm evoluţia şi atunci este normal să avem dificultăţi în a materializa, pentru că pur şi simplu ne lipseşte dorinţa de a face ceva.

Nu vor lipsi nici provocările pe iubirea de Sine, luna aceasta, deoarece prin aceste provocări Universul nu caută altceva decât să ne facă să "pornim" motorul interior al motivaţiei. Poate ar fi timpul să mergem mai des prin pădure, să îmbrăţişăm copaci şi să folosim acest dar pe care mama-natură ni l-a dat prin energia pe care copacii săi o emană şi care ne poate echilibra emoţional. De asemenea, ar fi bine să ne ocupăm mai mult de timusul nostru, să-l curăţăm şi să-l energizăm.

În completarea curăţării interioare, să folosim şi bleul de pe nivelul doi al mandalei de astăzi şi de pe centrul mandalei de mâine pentru a scrie, cât mai detaliat, motivele care ne fac să nu acţionăm, să nu demarăm, tocmai pentru a le scoate la suprafaţă, pentru a le cunoaşte şi pentru a putea ştii ce anume avem de corectat la ele.

Este momentul acţiunii şi ar fi bine să mai lăsăm la o parte comoditatea, pentru că, dacă ne uităm în urmă, de atâţia ani de când tot o experimentăm, nu ne-a ajutat cu nimic, ba din contră nu a făcut decât să ne închidă, pe rând, toate proiectele pe care le-am început. Şi, cum comoditatea izvorăşte din lipsa de stimă de Sine, atunci înţelegem de ce avem de lucrat în această direcţie. 

Să ne fie de ajutor în evoluţia noastră spirituală! 

P.S. Fiecare dintre noi este diferit şi, chiar dacă suntem născuţi în aceeaşi zi, evoluăm diferit, iar dacă vrei să afli lucruri despre tine şi despre ceea ce poţi face cu adevărat, te aştept pentru interpretarea mandalei personale. Poţi obţine aici mai multe informaţii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu