duminică, 25 octombrie 2020

 25.10.2020

Acum câteva zile, la începutul acestei decade, vorbeam despre experiențele legate de iubirea de Sine pe care le vom avea pe parcursul acestor zece zile. Este, mai degrabă un proces de introspecţie, iar exteriorul ne ajută să vedem cum deciziile noastre interioare rezonează în afara noastră şi produc modificările pe care le dorim.

Este asemenea reglării luminozităţii şi intensităţii culorilor la ecranul de la telefonul mobil sau la televizor. Chiar dacă, în exterior nu vedem imediat schimbările pe care le facem în interior, Universul, pentru a ne încuraja cu drumul nostru, ne dă tot felul de semne, pe care dacă le luăm în calcul, vom putea cum să ajustăm lucrurile în interiorul nostru, însă cel mai important este să fim centraţi în intuiţia noastră şi să ascultăm de ea.

Ce legătură are toată această introducere cu mandala de astăzi? În primul rând, dacă ne uităm pe mandală, în modul în care ne folosim intuiţia, nu mintea, vom vedea că ceea ce semnalizează intens nu este neapărat centrul mandalei, cel care astăzi este bleu sau gri, depinde cum se vede pe ecranul fiecărui dispozitiv, ci combinaţia de verde şi roşu din zona merkabei (cei care au făcut cursul de mandale ştiu unde să se uite) aflată în partea de jos a mandalei şi care ne semnalează posibilitatea activării, acolo unde mai există, a tiparelor de neiubire de Sine cu care am venit din existenţele anterioare sau pe care le-am dobândit de la cei pe care i-am îndrumat (şi mă refer aici la cei care s-au întrupat din Îngeri şi care au fost şi Îngeri-păzitori), astfel încât aceste tipare sunt încă manifeste în interiorul nostru şi îşi fac apariţia atunci când au prilejul.

Care este acest prilej? 

În primul rând, realizarea de activităţi care nu sunt pe placul Sufletului nostru dar pe care le facem spre "binele" (zicem noi) al celorlalţi. 

În al doilea rând, amânarea excesivă (fără un motiv real) al activităţilor care ar aduce bucurie Sufletului nostru. 

În al treilea rând, coborârea în stări de supărare, care de fapt maschează mici sau mari depresii datorate faptului că trăim în propriul nostru Ego şi ne lăsăm conduşi în totalitate de către el, izolaţi, într-o bulă, care ne distorsionează realitatea şi care ne ţine captivi în aceleaşi tipare mentale, totul părând să se repete cu o anumită frecvenţă, având impresia că nu putem să ieşim de acolo.

Aşadar, acesta fiind peisajul, cum putem să-l îmbunătăţim?

În primul rând, ne putem folosi de energia de pe centrul mandalei de astăzi pentru a scoate la suprafaţă toate aceste supărări pe care le avem, pur şi simplu scriindu-le, pentru că numai aşa le putem afla. Scriem acolo tot ceea ce supără la noi, sau dacă nu la noi la ceea ce este în jurul nostru, pentru că este clar că ne supără ceva.

După ce facem acest exerciţiu, dar numai după ce îl facem, putem trece la etapa a doua, respectiv să ne consolidăm aura, pentru că după cum se vede suntem într-o zi cu provocare pe şapte, ceea ce aduce atenționări legate de limitele noastre reprezentate de aură. De ce să realizăm consolidarea aurei numai după ce ne-am scris supărările? deoarece după ce vom termina de refăcut aura, curajul nostru se va activa automat şi atunci nu vom mai percepe aceste supărări, până la momentul în care iar vom avea aura slăbită şi ele vor ieşi din nou la suprafaţă, pentru că atâta timp cât ele nu sunt conştientizate şi rezolvate vor mocni acolo, în interiorul nostru căutând prilejul să se manifeste din nou.

Să avem în vedere şi vibraţia zilei de astăzi, respectiv trei, care ne aduce multă veselie şi bucurie pe care le putem folosi în a ne crea o stare de bine. Muzica este şi ea binevenită astăzi, amplificând şi mai mult această stare de bine. 

Şi, pentru că avem galbenul ca provocare astăzi, ceva mişcare ne-ar putea fi de folos şi ne-ar putea ajuta să ne schimbăm starea interioară, să ne creştem vitalitatea şi să o investim în ceea ce avem de făcut pentru noi înşine, în activităţile care aduc bucurie Sufletului nostru.

Să ne fie de ajutor în evoluţia noastră spirituală!

P.S. Fiecare dintre noi este diferit şi, chiar dacă suntem născuţi în aceeaşi zi, evoluăm diferit, iar dacă vrei să afli lucruri despre tine şi despre ceea ce poţi face cu adevărat, te aştept pentru interpretarea mandalei personale. Poţi obţine aici mai multe informaţii.

#manadaledelumina#mandalazilei#evolutiespirituala#denoidepinde#traiestetiviata, #numerologiaKundalini

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu