joi, 15 octombrie 2020

 14.10.2020

Acum, la finalul acestei zile, cred că cel mai important aspect pe care Sărbătoare Sfintei Parascheva l-a adus astăzi, într-o zi de vindecare, este tocmai legătura pe care o avem, fiecare dintre noi, cu energia feminină, energia Yin, indiferent că suntem femei sau bărbaţi.

Suntem într-o perioadă pe care o percepem ca pe una de degringoladă energetică şi pe care, fie nu ştim să o gestionăm, fie o gestionăm cu greutate, de aceea, menţinerea unui echilibru între energiile Yin-Yang ne poate ajuta foarte mult.

Mesajul Sfintei Parascheva este, de fapt, o chemare către noi toţi să avem în vedere respectarea acestui echilibru Yin-Yang, mai ales acum, într-un moment în care energia Yang domină planeta devenind, cu fiecare zi, din ce în ce mai dură. Pe principiul echilibrului, această energie Yang atrage, automat, energia Yin, care vine acum şi ne invită să o cunoaştem, să lucrăm cu ea.

Dacă energia Yang are legătură cu exteriorul, cea Yin are în vedere interiorul, de aceea, în prezent, această energie ne răscoleşte interiorul şi ne împinge să ne cunoaștem mai bine. Cu cât i ne opunem mai tare, cu atât ne dezechilibrăm mai mult. Cum spuneam, de ea au nevoie atât bărbaţii, cât şi femeile. 

Bărbaţii au nevoie de ea datorită faptului că Yang-ul cu care au venit la naştere s-a exacerbat, menţinându-i într-o permanentă agitaţie, într-o permanentă "ardere", ţinându-i departe de interiorul lor şi cautând echilibrul în exterior, în tot felul de lucruri, situaţii şi oameni. Nu înseamnă că se vor feminiza dacă permit Yin-ului să pătrundă în structurile lor, ci pur şi simplu îşi vor găsi echilibrul.

În privinţa femeilor, chiar dacă nu generalizăm, fenomenul este unul destul de amplu şi are în vedere pierdere identităţii lor, copiind comportamentele Yang, devenind, pe alocuri, mai dure decât bărbaţii şi de aici apărând o serie de probleme de identitate, inclusiv cele legate de identitatea de gen. Din păcate, femeile, prin aderarea la energia Yang, şi-au cedat puterea, intrând pe un teritoriu pe care nu-l stăpânesc şi de aici generând o serie de probleme atât lor cât şi celor din jurul lor.

Este timpul ca femeia să înveţe să redevină femeie, să renunţe la a mai căuta să fie egală cu bărbatul pentru că nu îi aduce nimic altceva decât o satisfacţie la nivelul Ego-ului, dar şi o mare durere la nivelul Sufletului. Purtatul de fustă, a ajuns, din păcate, ceva desuet şi anacronic, când, în realitate, fusta, prin forma sa, capta energia Mamei Pământ, ajutând femeile să se împământeze mai bine şi să-şi menţină echilibrul energetic.

În plan sexual, acest dezechilibru creează probleme şi mai mari. Bărbaţii caută, prin actul sexual, să echilibreze Yang-ul cu Yin-ul femeii, dar atunci când acest Yin este din ce în ce mai puţin sau lipseşte total (cu toate că forma corpului este de femeie), atunci atracţia sexuală scade foarte mult, ceea ce creează frustrări de ambele părţi.

De aceea, este nevoie ca în cuplu fiecare să-şi joace rolul său, pentru că numai aşa se menţine pe linia sa energetică şi numai aşa păstrează echilibrul Yin-Yang al cuplului, evitându-se astfel ca unul dintre parteneri să-i cedeze puterea personală celuilalt, iar acesta din urmă să aibă prea multă putere cu care nici nu ştie ce să facă şi de care se şi sperie.

Cea mai bună soluţie pe care o avem la îndemână este fie să ne rugăm Sfintei Parascheva, Maicii Domnului, fie să medităm cu energia lor care ne conectează mult mai uşor cu energia Yin, ajutându-ne să o aducem şi să o integrăm în sistemul nostru energetic.

Nu întâmplător Sărbătoare Sfintei Parascheva este într-o zi cu provocare pe cinci, respectiv echilibrul, într-o lună cu provocare pe zece, curajul superior, iar anul acesta este şi într-o zi de vibraţie zece, ceea ce ne aduce curajul necesar să realizăm acest echilibru energetic.

Interpretarea mandalei de astăzi nu este valabilă doar pentru acestă zi, ci pentru perioada care urmează şi care este una al cărei scenariu este determinat de noi toţi în funcţie de modul în care alegem să ne raportăm la echilibrul Yin-Yang. 

Să avem curajul să realizăm şi să menţinem acest echilibru şi lucrurile se vor echilibra în viaţa noastră!

Să ne fie de ajutor în evoluţia noastră spirituală!

P.S. Fiecare dintre noi este diferit şi, chiar dacă suntem născuţi în aceeaşi zi, evoluăm diferit, iar dacă vrei să afli lucruri despre tine şi despre ceea ce poţi face cu adevărat, te aştept pentru interpretarea mandalei personale. Poţi obţine aici mai multe informaţii.

#manadaledelumina#mandalazilei#evolutiespirituala#denoidepinde#traiestetiviata, #numerologiaKundalini

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu