joi, 29 octombrie 2020

29.10.2020

 

Suntem la finalul acestei decade dedicate iubirii în general, iar celei de Sine în mod special. Este o zi în care facem un bilanţ al celor întâmplate în ultimele zece zile, analizând şi observând temele principale cu care ne-am confruntat pe parcursul acestei perioade, dar mai ales modul în care am ales să răspundem la ceea ce a venit din exteriorul nostru, ca reflectare a interiorului.

Iubirea de Sine este o temă vastă şi cauzele nemanifestării ei sunt multiple, fiind diferite de la o persoană la alta. Chiar dacă aceste cauze sunt asemănătoare sau chiar identice, modul în care răspunde fiecare este şi el diferit deoarece fiecare învaţă în mod diferit şi reacţionează în mod diferit.

Astăzi, numerologic, avem provocarea lui unsprezece, ceea ce înseamnă că avem provocări în ceea ce priveşte modul în care înţelegem viaţa în ansamblu, modul în care reuşim să ne ridicăm deasupra lucrurilor şi să vedem "the big picture" cum spun americanii. Este vorba despre a înţelege puzzle-ul numit viaţă, de a înţelege cum o decizie afectează pe alta şi per ansamblu întreaga noastră viaţă.

Apropo de decizii, pentru că aici vroiam să ajung, pentru a le putea lua este nevoie, în primul rând, să ştim ce vrem să facem, iar aici, din păcate, avem o mare problemă deoarece mulţi dintre noi nu ştim ce vrem să facem şi atunci rămânem într-o permanentă incertitudine, iar deciziile pe care le avem de luat sunt fie şovăielnice, fie amânate la nesfârşit.

O altă problemă pe care am dezvoltat-o este cea legată de Voia Universului sau Voia lui Dumnezeu. Da, este normal să facem acest lucru, respectiv Voia Universului sau Voia lui Dumnezeu pentru a ne alinia cu energiile subtile din Univers şi pentru a le putea atrage în interiorul nostru, numai că în acest proces de a face Voia lui Dumnezeu avem, pe de o parte componenta ascultării, unde învăţăm să ascultăm ceea ce Dumnezeu are să ne spună, învăţând astfel să trecem peste Ego şi limitările sale, iar pe de cealaltă parte avem componenta Liberului Arbitru, prin care, în anumite zone, este nevoie să facem propriile noastre alegeri, numai că noi nu facem acest lucru (de cele mai multe ori din lipsă de curaj, apropo de provocarea lunii acesteia, luna a zecea) şi aşteptăm ca Dumnezeu să aleagă în locul nostru sau, mai grav, lăsăm pe cei de lângă noi să facă acest lucru. 

Când cedăm opţiunea de a face alegeri, în favoarea altei persoane, de fapt, noi cedăm cea mai mare putere care ni s-a dat, pentru că în acel moment noi acceptăm alegerea acelei persoane, indiferent dacă ne place sau nu şi începem să jucăm în piesa acelei persoane, în loc să jucăm în propria noastră piesă.

Toate aceste se întâmplă pentru că noi nu avem suficient iubire de Sine să ştim, în orice moment ceea ce vrem (mă refer aici şi la alegerea unui banal fruct) şi atunci "aderăm" la deciziile altei persoane care au la baza iubirea de Sine a acelei persoane. Făcând acest lucru cât mai des, de fapt noi "uităm" cine suntem cu adevărat şi ni se pare viaţa ca ceva fad, fără bucurii şi este normal să fie aşa pentru că, apropo de fructul de mai sus, noi nu îl mâncăm pe cel care ne place nouă, ci pe cel care îi place persoanei căreia i-am cedat puterea noastră prin faptul că am lăsat-o să aleagă în locul nostru.

Problema şi mai mare este că, în timp, persoana căreia noi i-am cedat puterea devine, din perspectiva noastră, chiar dacă nu ne-a făcut nimic rău, cel mai mare duşman al nostru, temnicerul nostru, dar nu din cauză că ea şi-a ales acest rol (deşi sunt şi cazuri când se întâmpla asta, dar nu despre ele vreau să vorbesc astăzi), ci pentru că noi i-am dat acest rol, noi am împuternicit acea persoană cu puterea pe care noi nu ne-am asumat-o.

Aşa că, astăzi, într-o zi cu provocare pe unsprezece, dar cu vibraţie pe şapte, să avem grijă să ne refacem aura şi să începem să ne luăm înapoi puterea de acolo de unde am risipit-o. Nu este nevoie să facem vreo revoluţie cu tam-tam, prin care ceilalţi să ştie că noi vrem să ne schimbăm (acestea le fac de obicei cei care fac mult zgomot şi atât, fără a acţiona concret), ci este nevoie să facem paşi mărunţi, dar constanţi în a ne lua propriile decizii pe baza propriilor noastre dorinţe, chiar dacă uneori mai şi greşim, pentru că acolo, în acea greşeală, stă o alegere a noastră pe care o facem pornind de la anumite credinţe ale noastre şi numai aşa le putem testa să vedem dacă sunt bune sau nu.

Ni s-a dat Liberul Arbitru tocmai pentru a începe să fim creatori, deoarece prin deciziile pe care le luăm, de fapt, noi creăm. Refuzul de a-L folosi este, de fapt, refuzul de a lucra cu Universul şi de a a-I face Voia.

Avem Suflet, acolo unde stă Scânteia Divină din noi şi, prin intermediul Sufletului ne putem verifica oricând dacă o decizie este bună sau nu, în funcţie de sentimentele pe care le avem atunci când ne gândim la ea, iar acest lucru se numeşte INTUIŢIE.

În concluzie, este timpul să ne hotărâm ce vrem, să dăm la o parte incertitudinile care, de fapt, ascund fricile noastre şi să trecem la treabă pentru că de pe margine nu facem decât să privim. Acţiunea, în schimb, este acolo, pe teren, pe ringul de dans, pe scenă, iar dacă nu ne simţim pregătiţi acum, este o falsă iluzie, pentru că din punctul de vedere al Ego-ului nu vom fi pregătiţi niciodată şi mereu va mai fi de învăţat câte ceva.

Alegerea concretă bazată pe intuiţie, urmată de acţiune sunt modalităţile prin care putem trece peste Ego şi prin care putem face Voia Universului sau Voia lui Dumnezeu manifestându-ne, în acelaşi timp, Liberul Arbitru.

Să ne fie de ajutor în evoluţia noastră spirituală!

P.S. Fiecare dintre noi este diferit şi, chiar dacă suntem născuţi în aceeaşi zi, evoluăm diferit, iar dacă vrei să afli lucruri despre tine şi despre ceea ce poţi face cu adevărat, te aştept pentru interpretarea mandalei personale. Poţi obţine aici mai multe informaţii.

#manadaledelumina#mandalazilei#evolutiespirituala#denoidepinde#traiestetiviata, #numerologiaKundalini

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu