marți, 13 octombrie 2020

 13.10.2020

 

Motivul care stă la baza multora dintre nereuşitele noastre, al renunţărilor dese sau al lipsei de iniţiativă este lipsa iubirii de Sine, acel sentiment care ne face să demarăm lucruri, să le continuăm şi să le ducem la bun sfârşit, acel companion care ne menţine motivaţi chiar şi atunci când lucrurile în jurul nostru nu au niciun sens pentru noi şi pentru evoluţia noastră.

Cursurile de dezvoltare personală, precum şi cele motivaționale, ne ajută să ne trezim acele energii interioare care să ne facă să mergem mai departe, numai că, în lipsa iubirii de Sine, mai devreme sau mai târziu, nu vom face altceva decât să ne întoarcem la vechile tipare ale renunţării, îngroşându-ne şi mai tare sentimentele de deznădejde şi de lipsă de speranţă.

Ce s-ar întâmpla dacă astăzi am afla că mai avem de trăit o lună? La ce lucruri am renunţa în această lună pentru a le realiza pe cele care ne aduc bucurie? Dacă am avea curajul să ne adresăm această întrebare, atunci am avea curajul să acceptăm şi răspunsul care ne vine, răspuns care, de cele mai multe ori, nu este în concordanţă cu ceea ce ni se întâmplă în acest moment, iar acest lucru nu va face decât să ne răscolească în interiorul nostru. De aici încolo contează foarte mult ceea ce facem - fie ne mâhnim pentru că am conştientizat că lucrurile nu sunt în regulă în viaţa noastră , fie luăm această situaţie şi o folosim ca motivaţie pentru a ne schimba viaţa.

Avem nevoie să găsim, în interiorul nostru, acele lucruri care ne aduc bucuria în viaţă şi care ne ajută să mergem mai departe, să iubim viaţa aşa cum ne-a fost dată, dar pe care, din păcate, refuzăm să o trăim la acel nivel şi ne complacem în ceva ce nu este pe placul nostru, dar din care nici nu vrem să ieşim, pentru că a devenit zona noastră de confort, ţarcul nostru în care ne-am închis singuri.

Să luăm, aşadar, o foaie de hârtie şi să scriem pe ea toate acele lucruri care ne aduc bucurie şi să începem să le realizăm treptat, zi de zi, chiar dacă, la început nu suntem obişnuiţi să facem acest lucru. Un vechi proverb spune că "pofta vine mâncând", aşa că dacă nu începem să "mâncăm", nu va veni nici "pofta" de a mânca în continuare. Avem de înțeles un lucru foarte simplu: fericirea se exersează ... zi de zi, altfel ni se va părea un lux. Ce sens are să avem în casă tacâmuri de argint sau aur şi să ne bucurăm de ele o dată la câţiva ani şi atunci cu teamă să nu le stricăm?

Astăzi avem galben pe centrul mandalei, ceea ce ne poate aduce multă putere de muncă, mobilizare şi mişcare. Şi, atunci, de ce să nu folosim această energie pentru a face lucruri care ne aduc bucurie şi să punem bazele unui nou tipar pozitiv? Dacă în fiecare zi, chiar şi câteva minute, facem lucruri care ne plac, treptat, s-ar putea să ne placă să le facem şi mai mult şi să le acordăm mai mult timp, ajungând, la un moment-dat să transformăm pasiunea în job şi să devină stilul nostru de viaţă.

Pentru aceasta însă, avem nevoie să ne aducem la suprafaţă iubirea de Sine şi să îi dăm puterea necesară pentru a ne motiva să mergem mai departe. 

Suntem într-o zi de vibraţie nouă, care ne poate aduce multe conştientizări, aşa că dacă ne racordăm pe linia iubirii de Sine, dacă ne gândim mereu la acest subiect astăzi, vom reuşi să primim informaţii atât cu ceea ce avem de făcut pentru a o manifesta mai des, cât şi cu ceea ce avem de "aruncat" din viaţa noastră.

Sunt câteva întrebări pe care ni le putem adresa: suntem pregătiţi să facem acest lucru? Avem ceva de pierdut, în afara câtorva convingeri, dacă facem acest lucru? Cât este nevoie să mai aşteptăm? De ce este nevoie să mai aşteptăm?

Albastrul de pe nivelul doi ne cheamă să credem în acest proces al manifestării iubirii de Sine, să cerem ajutorul Universului acolo unde ne împotmolim, mai ales că este flancat de triunghiurile de mov, ceea ce înseamnă că cu cât comunicăm mai mult cu Universul pe acest subiect, cu atât vom primi mai mult ajutor şi lucrurile ni se vor revela mai bine.

Să ne fie de ajutor în evoluţia noastră spirituală!

P.S. Fiecare dintre noi este diferit şi, chiar dacă suntem născuţi în aceeaşi zi, evoluăm diferit, iar dacă vrei să afli lucruri despre tine şi despre ceea ce poţi face cu adevărat, te aştept pentru interpretarea mandalei personale. Poţi obţine aici mai multe informaţii.

#manadaledelumina#mandalazilei#evolutiespirituala#denoidepinde#traiestetiviata, #numerologiaKundalini

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu