miercuri, 28 octombrie 2020

 28.10.2020

 

Avem zi de vindecare în meniul de astăzi, o vindecare ce se realizează pe mai multe paliere vibraţionale, în prim-plan stând, continuare, partea de iubire de Sine, pe care dacă începem să o deblocăm, putem începe să ne activăm şi alte daruri cu care am venit şi care ne pot ajuta în prezent.

În primul rând avem de vindecat  modul în care gestionăm şi interacţionăm cu energia sexuală, modul în care reuşim să folosim această energie a creaţiei în planurile şi proiectele pe care le avem, direcţionând-o acolo unde este nevoie să dea, la o parte, blocaje, fie exterioare, fie interioare. 

Avem de vindecat, de asemenea, relaţia dintre spiritualitate şi minte, dintre partea Divină din noi şi partea umană din noi, relaţie care se găseşte în interiorul fiecăruia şi de a cărei funcţionare depinde foarte mult modul în care noi evoluăm, viteza în care evoluăm, dar şi direcţia în care evoluăm, deoarece atunci când mintea noastră este aliniată cu Sufletul şi Spiritul nostru, atunci suntem Unul, iar forţa pe care o avem este una mare şi concentrată.

Având în vedere că vibraţia zilei este şase, care încurajează meditaţia şi rugăciunea, ambele activităţi ne pot ajuta să armonizăm, în interiorul nostru, partea spirituală şi mintea. Meditând cu mintea noastră nu facem altceva decât să intrăm în dialog cu ea şi să o cunoaştem mai bine.

În continuare, în mandala de astăzi, vin la vindecare aspecte care au legătură cu trecutul nostru, mai bine-zis, cu vieţile noastre anterioare, acolo unde au rămas lucruri nerezolvate sau neînţelese şi a căror energie se raportează şi în viaţa aceasta până când vom reuşi să le vindecăm, să le înţelegem aşa cum sunt, să le manifestăm în deplin acord cu Legile Divine şi cu Înţelepciunea Divină.

Vorbim, în primul rând, de comunicare, iar în cadrul ei de a spune adevărul, iar acest lucru se poate face doar raportându-ne permanent la adevăr, căutând să nu-l distorsionăm nici cu gândurile, dar nici cu vorbele sau faptele noastre. Cu cât ne vom raporta mai mult la el, cu atât vom reuşi să-l aducem mai puternic în vieţile noastre, iar atunci când cineva caută să ne mintă, pur şi simplu ne dăm seama de acest lucru, fără să avem vreo dovadă fizică, pentru că energia care vine dinspre acea persoană este una de joasă vibraţie.

Tot aici avem de vindecat acele aspecte care ne blochează comunicarea şi care se găsesc, bineînţeles, în interiorul nostru: emoţii, refuzuri, frici, JURĂMINTE etc. Apropo de jurăminte, este un moment bun să mai scăpăm de unele dintre ele, să le dizolvăm în Lumină şi să mai îndepărtăm astfel din blocajele pe care ni le-au creat.

Tot din vieţile trecute, putem vindeca tiparele cu care am venit legat de munca, de modul în care ne organizăm activitatea, de relaţia pe care o avem cu banii şi de importanţa pe care le-o acordăm în viaţă. Existenţa acestor tipare se poate observa din modul în care noi interacţionăm cu aceste elemente, modul în care suntem deschişi sau nu să facem ceva concret în viaţa noastră, să ne materializăm planurile.

În privinţa manifestării iubirii, dar mai ales a iubirii de Sine, am mai discutat în această perioadă, însă astăzi manifestarea iubirii de Sine ne poate ajuta foarte mult să deblocăm energia comunicării creative, a celei indirecte, mai ales că creativitatea este o manifestare a Sufletului. Tot legat de această formă de comunicare este şi comunicarea pe care o avem cu creaţia de pe această planetă, iar modul în care ne deschidem sau nu în faţa ei, ne influenţează medul în care ne armonizăm mai mult sau nu cu viaţa de pe această planetă, iar mai departe ne influenţează modul în care relaţionăm cu energiile acestei planete şi de aici percepţia (subiectivă) diferită că ne ajută sau ne blochează aceste energii.

Avem dublă provocare pe zece astăzi, atât cea venită din zi, cât şi cea venită din lună, iar energia vindecătoare de astăzi ne poate ajuta să rezolvăm blocajele interioare legate de curaj, vindecând astfel din fricile pe care le avem şi deblocându-ne astfel proiecte pe care nu le demaram din teamă de: nereuşită, muncă, necunoscut etc. Ar fi bine să purtăm mai mult alb astăzi ca să trecem mai uşor peste această dublă provocare.

Şi, dacă tot avem acest soare pe centrul mandalei de astăzi, poate ar fi indicat să mai vindecăm şi din "supărările" noastre interioare şi să ne raportăm mai mult la bucurie, la fericire. 

Cine ştie, poate ne dăm voie să şi pictăm astăzi sau să ne jucăm cu culorile, mai ales dacă ne dăm voie să ne exprimăm creativitatea!

Să ne fie de ajutor în evoluţia noastră spirituală!

P.S. Fiecare dintre noi este diferit şi, chiar dacă suntem născuţi în aceeaşi zi, evoluăm diferit, iar dacă vrei să afli lucruri despre tine şi despre ceea ce poţi face cu adevărat, te aştept pentru interpretarea mandalei personale. Poţi obţine aici mai multe informaţii.

#manadaledelumina#mandalazilei#evolutiespirituala#denoidepinde#traiestetiviata, #numerologiaKundalini

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu