luni, 19 octombrie 2020

 19.10.2020

În cadrul mandalelor, roşul şi-a asumat rolul "ingrat" de ţap ispășitor, în sensul că atunci când ceva nu merge bine, putem să dăm vina pe el, cu toate că, în realitate nu el este de vină. 

De fapt, tocmai acest rol îl face să fie special şi să ne ajute foarte mult în evoluţia noastră, cu condiţia să nu ne raportăm la el ca la un bau-bau, ci la un Învăţător care ne arată, cu răbdare, unde mai avem de lucrat cu noi înşine. 

La urma urmei, nu este vina reflectorului dacă actorul de pe scenă, pe care îl pune în lumină, nu-şi ştie rolul sau este îmbrăcat nepotrivit.

Aşa că, cel mai înţelept lucru pe care îl putem face, în privinţa rolului este să-l luăm aşa cum este, cu funcţiile sale şi să ne bucurăm de ele, să le folosim spre binele nostru cel mai înalt şi atunci vom vedea că, în viaţa, chiar şi întunericul are rolul său pozitiv, aşa cum şi lumina are rolul său negativ.

Revenind la roşul de pe centrul mandalei de astăzi, el a venit să ne ajute să vedem capitolele la care nu stăm bine încă şi să lucrăm la ele. În primul rând, a venit să ne scoată în faţă sentimentele de neiubire de Sine pe care le avem, poate chiar să ni le accentueze până la momentul în care vom spune STOP, pentru că, de multe ori, din păcate, un mic avertisment este prea puţin pentru noi şi atunci, pentru a ne putea trezi, avem nevoie de o zguduitură sănătoasă. 

Din păcate, în privinţa neiubirii de Sine, tiparele au ajuns atât de adânc înrădăcinate, încât am ajuns să considerăm ca ceva normal şi absolut firesc să renunţăm la noi înşine, să lăsăm să primeze nevoile tuturor celorlalţi, mai puţin ale noastre, iar când acest lucru nu se întâmplă, nu este nicio problemă, avem noi grijă să se întâmple, pentru că, nu-i aşa, cum să ieşim din tipare şi să ne ocupăm de noi înşine? 

Tot din păcate, am ajuns să ne fie teamă să ne ocupăm de noi înşine, am ajuns să facem acest lucru pe furiş de parcă ne-am ascunde ce cineva care ne-ar putea reproşa acest lucru, am ajuns să ne fie teamă să avem timp liber, să ne fie teamă că nu mai sunt persoane care să ne spună ce să facem şi cum să facem, deoarece aceste lucruri sunt devieri de tipare şi ne scot în afara ţarcului de confort pe care ni l-am creat.

Închisoarea din mintea noastră nu a creat-o nimeni altcineva decât noi înşine, eventual, prin tot ceea ce a venit prin exterior, ea s-a accentuat, dar totul a fost pe fondul unui interior predispus să accepte acest lucru.

Aşadar, dacă astăzi situaţiile sunt de aşa natură încât să ne facă să ne simţim cumva lăsaţi în urmă, să ne facă să ne simţim daţi la o parte nu este decât o reflectare a ceea ce noi simţim în interiorul nostru la nivel subconştient.

Cealaltă provocare pe care roşul o poate amplifica astăzi este dată de curaj, mai bine zis, de lipsa sa, mai ales că suntem într-o zi cu provocare pe zece şi putem manifesta frici legate de viitor, de faptul că nu o să ne descurcăm în viaţă, cu jobul etc. (deşi nu avem nicio certitudine că se va întâmpla acest lucru).

Ce putem face astăzi pentru a contrabalansa toate aceste lucruri şi a le folosi în bine pentru noi? În primul rând să ne concentrăm să facem lucruri pentru noi, pentru că aşa ne mărim stima de Sine. În al doilea rând, pentru că avem bleu pe nivelul doi, să descriem cât mai amănunţit, toate fricile pe care le experimentăm şi să le demontăm până ajungem la sursa lor, şi atunci nu o să ni se mai pară ceva de speriat.

Avem roşu pe centrul mandalei de astăzi, dacă nu am observat 😀, iar roşu înseamnă şi începuturi, proiecte noi, iniţiative, curaj, voinţă, determinare. Ar fi bine să îi direcţionăm noi energia către ceea ce vrem, pentru că altfel va veni el şi va intra pe unde va dori şi nu cred că ne va fi prea plăcut.

Să ne fie de ajutor în evoluţia noastră spirituală!

P.S. Fiecare dintre noi este diferit şi, chiar dacă suntem născuţi în aceeaşi zi, evoluăm diferit, iar dacă vrei să afli lucruri despre tine şi despre ceea ce poţi face cu adevărat, te aştept pentru interpretarea mandalei personale. Poţi obţine aici mai multe informaţii.

#manadaledelumina#mandalazilei#evolutiespirituala#denoidepinde#traiestetiviata, #numerologiaKundalini

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu