marți, 20 octombrie 2020

 20.10.2020

Dacă ieri a fost un precursor al iubirii de Sine, mai bine zis, un provocator care să scoată la suprafaţă toate elementele care ne fac să nu ne dăm iubirea de Sine, astăzi, avem pe centrul mandalei tocmai energia iubirii care, pe parcursul următoarelor zece zile, ne va însoţi în această călătorie de a descoperi, dacă dorim bineînţeles, ce este iubirea de Sine cu adevărat, cum o putem manifesta plenar în viaţa noastră şi cum ne putem schimba, în bine, vieţile noastre.

Chiar dacă energia iubirii este pe centrul mandalei şi va domina această perioadă, este foarte important însă să fim atenţi la modul în care noi ne raportăm la ea, la modul în care îi răspundem şi mai ales la modul în care ne răspundem nouă înşine în momentul în care vom avea tot felul de conştientizări, unele nu prea plăcute, despre modul în care ne-am lăsat pe noi înşine, despre modul în care ne-am făcut să suferim, despre lucrurile pe care ni le-am refuzat, iar cel mai ciudat la toate acestea este faptul că nu avem o explicaţie logică de ce anume am făcut acest lucru.

Dar, trecutul cu trecutul şi prezentul cu prezentul. Este foarte important ca toate aceste conştientizări pe care le avem să devină o formă de evoluţie pentru noi, să înţelegem cum să nu mai facem în viitor, dar mai ales să ne iertăm pentru tot ceea ce nu am ştiut sau nu am vrut să facem şi să ne raportăm la momentul prezent cu multă iubire şi compasiune, cu speranţă şi credinţă.

Avem nevoie de iertare, în primul rând, şi mă refer aici la propria noastră iertare, cea pe care nu ne-o dă nimeni altcineva şi care ne va ajuta să ne armonizăm cu noi înşine, să ieşim din zona rezonanţelor negative şi să trecem în zona manifestărilor pozitive, să facem ceea ce ne aduce bucurie la nivelul Sufletului .

Să ne iertăm şi pentru modul în care am gândit, prin prisma faptului că astăzi avem provocare pe doi, mai ales că aceste gânduri nu ne-au dus în cele mai frumoase situaţii, ci din contră, făcându-ne de multe ori să ne cedăm propria putere în faţa altor persoane pe care le-am considerat net superioare nouă cu toate că, în realitate, nu era aşa.

Să ne iertăm pentru lipsa noastră de comunicare cu ceilalţi, dar şi cu întreaga creaţie, ceea ce ne-a făcut să ne izolăm de lume, să o privim ca pe ceva ciudat, ţinând-o mai degrabă la distanţă decât studiind-o şi căutând să ne armonizăm cu ea, înţelegându-i astfel mersul şi legile şi folosindu-le pentru propria noastră evoluţie. 

Avem în faţă o perioadă în care Universul ne cheamă la iubire de Sine, la a ne stabili limite puternice (mai ales că astăzi avem şapte în vibraţia zilei) la a ne defini clar intenţiile şi identitatea, la a face lucruri concrete care sunt pe placul Sufletului nostru, la a face pace cu noi înşine, cu Dumnezeu, cu lumea, la ... a fi cei care dorim să fim.

Schimbarea va începe numai de la noi şi nimeni altcineva nu o poate face în locul nostru, chiar dacă din exterior vin tot felul de situaţii care ne îndreptă paşii către această schimbare.

Cu Sufletul înainte şi cu Dumnezeu alături să avem curajul să pornim în această călătorie!

Să ne fie de ajutor în evoluţia noastră spirituală!

P.S. Fiecare dintre noi este diferit şi, chiar dacă suntem născuţi în aceeaşi zi, evoluăm diferit, iar dacă vrei să afli lucruri despre tine şi despre ceea ce poţi face cu adevărat, te aştept pentru interpretarea mandalei personale. Poţi obţine aici mai multe informaţii.

#manadaledelumina#mandalazilei#evolutiespirituala#denoidepinde#traiestetiviata, #numerologiaKundalini

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu