duminică, 21 noiembrie 2021

 21.11.2021

Aşa cum spuneam şi acum două zile, am ajuns şi în cea de a patra şi ultima perioadă specială din an, o perioadă care vine pe fondul provocărilor pe care ni le aduce numărul unsprezece, o perioadă în care vom experimenta toate tiparele din mandală prin prisma potenţialului creşterii vibraţiei şi a trecerii dincolo de vălurile vieţii de zi cu zi.

În fiecare perioadă specială lecţiile pe care le învăţăm sunt mult mai profunde, pentru că în aceste perioade Universul este alături de noi, pas cu pas, ghidându-ne mai mult decât în restul timpului, când avem mai multă libertate de mişcare tocmai pentru a vedea ce anume am învăţat şi cum aplicăm, dacă ne întoarcem în vechile tipare sau ne construim altele mai bune pentru noi.

Aşadar, pe parcursul acestei perioade speciale, fiecare lecţie pe care o vom primi va fi în contul în care ne dăm sau nu ne dăm voie să ne ridicăm deasupra lucrurilor, pentru că asta este lecţia lui unsprezece, aceea de a ne da voie să vedem lucrurile de sus, pentru a înţelege imaginea de ansamblu dar, în acelaşi timp, de a rămâne ancorați în planul terestru în care ne desfășurăm viaţa. 

De fapt, învăţând lecţia lui unsprezece, noi putem, la fel de bine, să mergem şi să zburăm, fără a ne ataşa, în mod total, de o modalitate sau alta. Numai că, dacă nu facem acest lucru şi, mai ales dacă avem de învăţat lecţia lui unsprezece, atunci toate lucrurile din jurul nostru se vor aranja de asemenea manieră încât să ne înveţe că mai este nevoie să învăţăm să şi "zburăm", nu doar să mergem, că dincolo de planul material mai există şi cel energetic, că dincolo de problemele zilnice, mai există şi conexiunea cu Divinitatea, mai există şi meditaţia şi intuiţia.

Ziua de astăzi ne aduce roşu pe centrul mandalei, dar într-o formă mult mai atenuată, fiind un "foc" binefăcător, venind cu idei de proiecte noi, dar care au un scop clar definit mult mai înalt decât eram obișnuiți până acum. 

Este ziua în care putem demara proiecte mari, nu neapărat prin anvergura lor, deşi şi acest lucru se poate întâmpla, cât prin schimbările pe care le pot aduce şi ni le pot aduce, fiind ca o investiţie pe termen lung ce îşi poate arăta rezultatele peste ceva timp, chiar dacă o perioadă de timp pare că nu se întâmplă nimic. 

Proiectele pe care iniţiam astăzi, fie că sunt de natură materială sau spirituală, fie că au ca scop să obţinem ceva concret sau pur şi simplu doar o transformare a noastră, seamănă cu modul de dezvoltare al bambusului care, în primii ani din viaţă se dezvoltă în jos, creându-şi rădăcini puternice, iar numai după aceea iese la suprafaţă şi creşte puternic într-un timp foarte scurt.

Aşa şi noi, avem nevoie să creăm aceste rădăcini puternice ale proiectului/proiectelor noastre, pentru ca, ulterior, să avem pe ce ne baza atunci când acestea ies la suprafaţă.

Este chiar indicat să facem acest lucru, mai ales că, nivelul al doilea al mandalei de astăzi ne cheamă la introspecţie, la comunicarea prin scris cu noi înşine, chemându-ne să ne punem pe hârtie toate planurile pe care le avem dar şi toate temerile, pentru că numai aşa le putem înţelege mai bine şi putem să trecem peste ele.

Pentru cei care vor să demareze un nou proiect artistic, atunci astăzi este un bun moment să-l demareze, pentru că o bună parte din mandala de astăzi aduce energie în această direcţie.

De asemenea, toată această configuraţie de astăzi se întâmplă într-o zi de vibraţie zece, ceea ce ne asigură curajul necesar pentru a demara, pentru a face primii paşi, pentru a trece peste confuzia mentalului şi pentru a avea visuri constructive.

Şi, dacă totuşi ne împotmolim undeva, să nu uităm să cerem ajutorul Universului, pentru că îl vom primi necondiţionat şi, în plus, pentru că am făcut acest lucru, vom primi şi un bonus.

Să creăm şi să fim cocreatorii vieţii noastre!  De aceea am venit aici, în viaţa aceasta!

P.S. Fiecare dintre noi este diferit şi, chiar dacă suntem născuţi în aceeaşi zi, evoluăm diferit, iar dacă vrei să afli lucruri despre tine şi despre ceea ce poţi face cu adevărat, te aştept pentru interpretarea mandalei personale. Poţi obţine aici mai multe informaţii.

#manadaledelumina#mandalazilei#evolutiespirituala#denoidepinde#traiestetiviata, #numerologiaKundalini

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu