joi, 11 noiembrie 2021

 11.11.2021

Cu portal sau fără portal, ziua de astăzi ne aduce energia vindecării, în contextul unui dublu unsprezece, ceea ce înseamnă că la provocarea lunii se adaugă şi provocarea zilei, iar totul, să nu uităm, se întâmplă într-o decadă ce are ca lecţii mişcarea şi materializarea.

Aşa că astăzi, dacă ne simţim confuzi, putem apela, în primul rând la mişcarea fizică, pentru că ea ne va ajuta să ne împământăm mai bine şi să ne simţim cu "picioarele pe pământ", iar acest lucru ne dă siguranţă şi stabilitate.

De fapt, motivul pentru care noi nu demarăm lucruri, nu avem iniţiative, nu concretizăm planurile noastre este acela că nu simţim stabilitate, iar acest lucru se datorează, în plan energetic, faptului că nu ne simţim împământaţi şi ne percepem, cumva, ca şi cum plutim, iar acest lucru ne creează teamă şi ne face să ne retragem în noi. Dacă vrem să verificăm acest lucru, tot ce avem de făcut este să stăm, o săptămână, la rude, la ţară şi vom vedea cum, după câteva zile suntem mult mai clari în privinţa vieţii noastre şi a ceea ce vrem să facem, simţim nevoia să facem muncă fizică şi vom descoperi că chiar ne place să o facem.

Revenind la mandala de astăzi, cum spuneam, în primul rând mişcare fizică, fie că este la sala, în aer liber, tehnici de Yoga sau Qi Gong etc. şi vom vedea cum se reduce starea de confuzie.

Spuneam, mai sus, că avem dublă provocare pe unsprezece, iar acest lucru ne dă provocări în privinţa conexiunii cu planul fizic. Dacă primul lucru care ne vine în minte este că iar avem provocări şi că nu mai scăpăm de ele, atunci înseamnă că mai avem de lucrat la creşterea nivelului nostru de conştiinţă, pentru că provocarea reprezintă cea mai mare oportunitate a noastră de a creşte şi a ne dezvolta. Dacă nu mă credeţi, gândiţi-vă câte lucruri aţi învăţat atunci când viaţa era molcomă şi nu se întâmpla nimic?

O să mă întrebaţi, care este oportunitatea? Simplu: scoaterea, la lumină a fricilor şi angoaselor noastre, a blocajelor şi tiparelor pe care le avem legate de modul în care interacţionăm cu lumea fizică. Să ne gândim puţin. Suntem într-o zi în care această dublă provocare nu face altceva decât să amplifice toate fricile noastre legate de planul material, de a crea ceva, legate de bani etc. şi atunci avem şansa să le vedem mult mai bine şi să le identificăm până la cele mai mici amănunte. 

Cum? Prin scris, care astăzi este şi provocarea noastră de pe mandală. Aşa că, la o provocare, noi răspundem folosind tot o provocare.

Ce facem efectiv? Scriem despre ceea ce înseamnă planul fizic pentru noi, cât de mult ne enervează când trebuie să facem muncă fizică şi ce anume ne deranjează; scriem despre ce înseamnă banii pentru noi şi cum vedem noi relaţia cu ei, ce importanţă le acordăm şi dacă refuzăm să primim bani pentru munca noastră, incluzând aici şi refuzurile pe care le facem faţă de prieteni, pe motiv că ne sunt prieteni (eventual putem să le facem o mică reducere).

Cu cât scriem mai detaşat şi fără a ne gândi mai mult, cu atât vom ajunge mai repede la sursa interioară a blocajelor noastre şi atunci conştientizarea ne va ajuta foarte mult să trecem peste ele, dar să nu uităm că nu putem să trecem peste ceva ce nu am identificat, de aceea, chiar dacă nu avem "chef" să scriem, să o facem totuşi, pentru că este doar o senzaţie temporară. O dată ce am pornit, ne vom da drumul foarte repede.

De asemenea, dacă tot ne lipseşte motivaţia să facem ceva pentru noi, să ne luăm energia din roşul care înconjoară, aproape complet, mandala de astăzi şi, dacă apar stări de nervozitate, în loc să le manifestăm prin tot felul de acţiuni de joasă vibraţie, să transformăm toată această energie în determinare şi motivaţie.

Apropo de roşu şi de energia vindecătoare, putem să vindecăm foarte bine şi aspectele legate de sexualitate, observându-ne foarte bine dorinţele şi impulsurile sexuale, gândurile, dar mai ales fanteziile, pentru că ele sunt formate din dorinţele noastre cele mai ascunse, iar dacă le punem pe hârtie putem identifica neîmplinirile de natură sexuală pe care le avem şi care ne ţin blocaţi în vibraţii şi rezonanţe de natură joasă.

Şi, tot legat de vindecare, dacă ne uităm atent pe mandala de astăzi, observăm că avem tiparul de creativitate destul de puternic, iar acest lucru ne permite să ne manifestăm latura noastră creativă, artistică, partea de vindecător din noi.

Să creăm şi să fim cocreatorii vieţii noastre!  De aceea am venit aici, în viaţa aceasta!

P.S. Fiecare dintre noi este diferit şi, chiar dacă suntem născuţi în aceeaşi zi, evoluăm diferit, iar dacă vrei să afli lucruri despre tine şi despre ceea ce poţi face cu adevărat, te aştept pentru interpretarea mandalei personale. Poţi obţine aici mai multe informaţii.

#manadaledelumina#mandalazilei#evolutiespirituala#denoidepinde#traiestetiviata, #numerologiaKundalini

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu