marți, 23 noiembrie 2021

 23.11.2021

Suntem în ultima zi specială din an, o zi cu o încărcătură energetică foarte puternică, o zi de tipul "game changer" cum zic americanii, în sensul că poate aduce schimbări semnificative la nivel subtil-energetic, mai ales dacă alegem să facem ceea ce am primit prin intermediul intuiţiei.

Fie că ne-am trezit cu un anumit gând în minte, fie că am primit o informație surprinzătoare, sau că ales, dintr-o dată să facem o anume schimbare în viaţa noastră, este foarte important să observăm ce mesaj a venit astăzi către noi, iar dacă nu este unul clar, atunci să ne ducem în întâmpinare sa, dar nu cu mintea, ci cu Sufletul, iar cea mai bună modalitate de a face aceste lucru este să intrăm în starea de meditaţie şi să ne deschidem în faţa informaţiilor care sunt pentru noi.

La ce încărcătură energetică este astăzi, nu avem cum să nu primim niciun mesaj, pentru că ele, mesajele vin oricum, singura diferenţă este că astăzi suntem mult mai deschişi să le recepţionăm.

De asemenea, mai putem face ceva astăzi, ceva important pentru noi, şi nume să ne hotărâm să facem o anumită practică pe care o dorim, fie că este una fizică, fie că este energetică, fie că este de natură spirituală, cu condiţia să nu o întrerupem până la următoarea zi specială care vine pe 3 Ianuarie 2022. 

De ce? Pentru că, în primul rând, avem o zi foarte bună pentru a începe, respectiv ziua de astăzi. În al doilea rând, pentru că astăzi nu este luni şi deci nu riscăm ca până vineri să uităm de practica noastră 😃. În al treilea rând, pentru că până pe 3 Ianuarie 2022, avem 41 de zile la dispoziţie şi, după cum ştim, dacă vrem să punem bazele a ceva nou, fie că este vorba despre un proiect, un tipar, un obicei, atunci avem nevoie să lucrăm minim 40 de zile consecutiv la acel lucru, iar perioada acesta respectă întocmai regula aceasta.

Dacă analizăm strategic propunerea de mai sus, o să vedem că este una cât de poate de bună, pentru că ziua de astăzi ne dă un boost foarte necesar pentru pornire iar celelalte şase care au mai rămas din perioada specială ne ajută să consolidăm practica noastră, iar după aceea să lucrăm zi de zi pentru ca, în data de 3 ianuarie 2022 să primim un alt boost pentru perioada următoare, care presupune alte 80 de zile, după cele 40, pentru a ne consolida şi definitiva noul tipar, obicei, proiect etc.

Nu întâmplător am vorbit de tipare sau obiceiuri noi, pentru că provocarea de pe mandala de astăzi o reprezintă tocmai dependenţele noastre, tiparele noastre învechite ce ne definesc realitatea şi care vor, prin natura lor, să facem mereu şi mereu același lucru, iar astăzi suntem atenţionaţi că ele sunt piedici adevărate şi de luat în calcul în evoluţia noastră, că ele sunt "cuiele" din care au ieşit în pantof şi care ne jenează la mers, fiind momentul să ne ocupăm de ele.

Echilibrul nostru interior este un alt element pe care să-l avem în vedere astăzi, mai ales că în lumina acestei energii puternice putem vedea sau conştientiza ce anume ni-l perturbă, posibil chiar tiparele sau obiceiurile de care vorbeam mai sus şi pe care este nevoie să ni le schimbăm.

Vibraţia trei a zilei vine şi ea să ne ajute să începem să facem ceva bun pentru noi, pentru că ne aduce multă speranţă şi bucurie, mai ales că mintea noastră este mult mai înclinată astăzi să vadă partea pozitivă a oricărei situaţii. Aşa că, avem un aliat în plus care ne ajută să visăm frumos şi să punem bazele a ceea ce vrem să facem. Şi, dacă mai avem nevoie de ceva în plus, muzica ne poate ajuta foarte bine.

Pentru cei care aşteptau ceva spectaculos legat de această zi, parafrazez o zicală mai veche: "mandalele predispun, noi suntem cei care dispunem!". Mandala de astăzi este una extraordinară, cu o singură condiţie, respectiv să ştim să îi folosim energia şi potenţialele pe care ni le aduce, pentru că nu va rezolva lucrurile în locul nostru.

Să creăm şi să fim cocreatorii vieţii noastre!  De aceea am venit aici, în viaţa aceasta!

P.S. Fiecare dintre noi este diferit şi, chiar dacă suntem născuţi în aceeaşi zi, evoluăm diferit, iar dacă vrei să afli lucruri despre tine şi despre ceea ce poţi face cu adevărat, te aştept pentru interpretarea mandalei personale. Poţi obţine aici mai multe informaţii.

#manadaledelumina#mandalazilei#evolutiespirituala#denoidepinde#traiestetiviata, #numerologiaKundalini

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu