vineri, 19 noiembrie 2021

 19.11.2021

Mandala de astăzi încheie această decadă interesantă, care a avut ca temă centrală mişcarea, atât în planul fizic, cât şi în cel energetic, mişcarea ca modalitatea de adaptare la dinamismul ce ne înconjoară şi care este reprezentarea, la nivel mai mic, a dinamismului Universului, a evoluţiei sale, de aceea, atunci când nu vrem să ne mişcăm, fie fizic, fie energetic, de fapt, nu facem altceva decât să ne opunem acestui dinamism al Universului, să ne opunem progresului, de aceea şi energia care vine peste noi este una pe care o resimţim destul de puternic, pentru că, în loc să mergem cu Fluxul energetic, de fapt, noi ne opunem lui.

De aceea, atunci când nu avem o direcţie clară în viaţă, de fapt este o altă modalitate prin care noi nu ne dăm voie să mergem pe direcţia Fluxului Universal, iar atunci când ne mai şi opunem, când manifestăm o stare generală de comoditate, lene, amânare, atunci ne simţim cei mai obosiţi, cei mai derutaţi şi debusolaţi, iar dacă nu facem nimic în acest sens, inevitabil, apar bolile, nu ca o pedeapsă, ci, mai degrabă, ca o atenţionare, că nu este în regulă ce facem. De multe ori, inclusiv loviturile la picioare sunt o astfel de atenţionare că nu "mergem" în direcţia bună.

Ideea generală este că da, putem fi confuzi în privinţa a ceea ce avem de făcut, dar statul în confuzie este, de fapt, cea mai mare problemă a noastră, pentru că, de fapt, nu ne mişcăm deloc, iar dacă ascultăm, în continuare, de vocea Ego-ului (pentru care acţiunile mici par nesemnificative, el fiind un fan al acţiunilor mari şi răsunătoare) nu facem decât să ne adâncim tot mai mult în confuzie şi, în loc să găsim o rezolvare care, de cele mai multe ori este chiar în faţa noastră (dar prin "lentilele" Ego-ului nu avem cum să o vedem), nu facem altceva decât să ne îndepărtăm şi mai tare de ea.

Dacă mai ţineţi minte, în filmul Forrest Gump, el învăţase să alerge, iar aceste lucru l-a ajutat foarte mult pe parcursul vieţii sale. La fel şi noi, atunci când suntem confuzi, poate ar fi bine să alergăm, pentru că nu facem altceva decât să ne eliberăm mintea de iluziile pe care Ego-ul nostru le creează, aşa că atunci când nu avem chef să facem mişcare, de fapt, această lipsă de "chef" este modul prin care Ego-ul are grijă ca noi să rămânem conectaţi la el şi să-i "stricăm" ceea ce el a construit. 

Aşa că, atunci când acest lucru se întâmplă, atunci să fim mai determinaţi în a face mişcare, pentru că mişcarea odată declanşată la nivelul corpului fizic, se transmite şi la nivelul tuturor celorlalte corpuri energetice. iar atunci ne punem la unison cu Universul şi cu mişcarea ce se întâmplă acolo şi care are ca scop principal, EVOLUŢIA.

Aşa că, acum, la finalul acestei zile, nu pot decât să sper că fiecare a fost atent la ceea ce face sau nu face, că şi-a dat voie să aibă conştientizări, pentru că ele nu face altceva decât să vină şi să ne ridice nivelul de conştiinţă pe care îl avem în prezent, fiind punţile de legătură dintre informaţiile pe care le aveam până în acel moment, iar acum, dintr-o dată, totul se leagă şi capătă un sens mult mai profund.

De mâine, începe o altă decadă, una foarte frumoasă, care vine să ne înveţe lucrurile într-un mod plăcut, pentru că este cea de a patra perioadă specială şi ultima din anul acesta.

Să creăm şi să fim cocreatorii vieţii noastre!  De aceea am venit aici, în viaţa aceasta!

P.S. Fiecare dintre noi este diferit şi, chiar dacă suntem născuţi în aceeaşi zi, evoluăm diferit, iar dacă vrei să afli lucruri despre tine şi despre ceea ce poţi face cu adevărat, te aştept pentru interpretarea mandalei personale. Poţi obţine aici mai multe informaţii.

#manadaledelumina#mandalazilei#evolutiespirituala#denoidepinde#traiestetiviata, #numerologiaKundalini

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu