marți, 21 decembrie 2021

 20.12. - 29.12.2021

Pe lângă cele două coloane ale energiei iubirii care caracterizează mandalele din întreaga lună decembrie, în plus, pe parcursul acestei decade, energia iubirii se va amplifica şi mai mult, pentru că se pare că avem nevoie de ea într-o cantitate mult mai mare decât de obicei şi la o frecvenţă mult mai puternică decât până acum.

Este o energia puternică ce se revarsă asupra noastră în această perioadă, aşa că dacă simţim ne cumva agresaşi, să fim atenţi unde resimţim această agresiune pentru că ea nu este neapărat la nivelul Sufletului şi este şi logic, pentru că Sufletul nostru se bucură foarte mult de energia iubirii, ci ea este percepută ca agresiune la nivelul minţii, o minte care, în acest moment, simte că această energie îi reduce din puterea pe care ea s-a cocoţat şi de unde vrea să coordoneze totul.

De aceea, aşa cum vă recomandam şi în mandalele trecute, cea mai bună soluţie este să trimitem şi noi, la rândul nostru, iubire către mentalul nostru, către Ego-ul nostru, tocmai pentru a-l armoniza cu energia din această perioadă, să discutăm cu mentalul nostru şi să-l ajutăm să înţeleagă ceea ce se întâmplă, să-l ajutăm să se deschidă, pentru că singura soluţie la tot ceea ce se întâmplă este să ne deschidem şi să acceptăm ceea ce vine, pentru că orice rezistenţă este de prisos şi nu face decât să ne consume energie inutilă,nu face decât să ne izoleze de acest val energetic ce vine să "spele" blocajele mentale pe care nici nu mai conştientizăm că le avem şi să repună Sufletul la locul lui în cadrul procesului de evoluţie pe care îl traversăm.

Să fim atenţi la trăirile pe care le avem, la senzaţie pe care resimţim şi să ni e notăm, pentru că în astfel de momente ni le putem vedea şi cunoaşte, chiar dacă nu le înţelegem, pe deplin acum. Suntem într-o perioadă asemenea unui microscop puternic, care ne permite să vedem cât mai profund şi să descoperim lucruri noi, pe care microscopul clasic nu avea cum să ni le arate.

Nu întâmplător, această perioadă se suprapune peste Solstiţiul de iarnă şi perioada Crăciunului, beneficiind astfel de un aport suplimentar de energie, ceea ce înseamnă că transformarea pe care Universul o are în vedere cu noi este asemenea unui salt important pe care îl avem de făcut şi pe care este bine să îl facem.

Aşa că, pe cât putem de mult, să manifestăm cât mai mult compasiunea faţă de noi înşine, în primul rând, luându-ne aşa cum suntem şi faţă de ceilalţi, luându-i şi pe ei aşa cum sunt. De asemenea, practicarea iertării în general şi a celei de Sine, în special, ne ajută să ne curăţăm de multe legături nedorite pe care încă le mai avem în plan energetic, pentru că în momentul în care iertăm nu facem altceva decât să îi eliberăm pe cei pe care până atunci nu puteam să îi iertăm.

Provocarea cea mai mare, însă, va veni în zona iubirii de Sine, pentru că tot ceea ce neglijat până acum, tot ceea ce am negat la noi, vine să-şi primească recunoașterea şi, dacă cumva vom acţiona ca şi până acum, atunci nu ne va fi bine deloc, pentru că universul nu ne vrea separaţi de noi înşine, nu vrea să ne vadă cum ne depărtăm de noi înşine, cum ne umilim, de multe ori, cum ne trecem pe ultimul loc, fără a avea o explicaţie plauzibilă decât a ceea a unei auto pedepsiri prosteşti, pe baza tiparelor pe care le-am dobândit în alte vieţi în care am învăţ ta că iubirea de Sine este mândrie şi acest lucru ne apropie de "forţele întunericului".

De aceea, avem oportunitatea unor conştientizări rapide, în această perioadă, cu condiţia să ne dăm voie să primim această energie a iubirii, să ne deschidem şi să acceptăm că tot ceea ni se întâmplă face parte din "programul de pregătire" pe care Universul ni l-a pregătit, dar mai ales dacă ne dăm voie să ne iertăm pentru trecut şi să înţelegem că acea energie de atunci rămâne acolo, în timp ce noi ne racordăm la alta, mult mai frumoasă şi mult mai puternică.

Să avem curajul să facem saltul în această energie a iubirii şi să o lăsăm să-şi reverse asupra noastră toate darurile cu care ea a venit şi pe care nici nu le putem conştientiza decât în momentul în care începem să trăim în ea.

Şi, dacă în această decadă vor mai fi şi momente mai grele, să nu uităm să ne îndreptăm către muzică, pentru că ea ne va ajuta mult să ieşim din acele stări.

Să alegem bucuria şi veselia şi viaţa noastră se va schimba total!

Să creăm şi să fim cocreatorii vieţii noastre! De aceea am venit aici, în viaţa aceasta!

P.S. Fiecare dintre noi este diferit şi, chiar dacă suntem născuţi în aceeaşi zi, evoluăm diferit, iar dacă vrei să afli lucruri despre tine şi despre ceea ce poţi face cu adevărat, te aştept pentru interpretarea mandalei personale. Poţi obţine aici mai multe informaţii.

#manadaledelumina#mandalazilei#evolutiespirituala#denoidepinde#traiestetiviata, #numerologiaKundalini

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu